Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zbedne posty
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
PrZeMoL
jezeli by policzyc ilosc zbednych postow w dziale "skrypty php" to 80% bylo by do wywalenia.... dajmy na to ze ktos szuka licznika odwiedzin... (powiedzmy pierwszy post na ten temat na forum), dostaje skrypt, na drugi dzien ktos inny pyta o licznik ktory przeciez byl omawiany wczesniej i podaje link do watku z licznikiem... kolejnego dnia ta sama sytuacja
po jakims czasie gdy temat sie powtarza ktos mowi "to juz bylo n razy na forum" i podaje link do wyszukiwarki
teraz wczujmy sie w goscia ktory szuka tego licznika.... obrazony bo na hotscipts jest wszystko po angielsku, nie ma zielonego pojecia o php, licznikow z polskich stron nie potrafi uruchomic (kiedys tez tak mialem...smile.gif)..... a wiec klika w link http://forum.php.pl/search.php i zaczyna szukac. wciska guzik i widzi mnostwo tematow o licznikach statystykach itp, gosciu jest usmiechniety, zadowolony ze za 20min bedzie mial na swojej stronie dlugo oczekiwany licznik odwiedzin... smile.gif

i tak klika na pierwszy temat ktory odwoluje do drugiego... drugi do trzeciego... i tak w memento smile.gif
po za tym trafia na kilka postow ktore maja jakies liczniki ale wyglada to tak ze koles wkleja kod licznika i pyta gdzie ma blad... po jakims czasie pisze ze problem rozwiazany i nie podaje co bylo nie tak....

a wiec.... jestem za wywalaniem takich postow
nie chodzi tutaj o to zeby moderatorzy szukali takiego czegos na forum ale po prostu jak trafia na taki post przypadkiem....
jak kazdy bedzie kasowac takie smieci to bedzie och coraz mniej mniej mniej....
co o tym sadzicie ?

smile.gif
DeyV
na stronie php.pl będzie dział przykłady i skrypty - tam postaramy sie, by był porządek winksmiley.jpg
PrZeMoL
no tak ale tutaj mozna kasowac takie posty pzreciez to jedno klikniecie smile.gif
scanner
A potem wysłuchiwać "wy &^%%^&%& kasujecie moje posty"?
Tutaj 90% postów by była do wywalenia, gdyby przyjąć Twoją propozycję.
Seth
Zbedne posty zotal przeniesione do smietnika. Ankieta zostala usunieta.

Mysle, ze kazdy z nas moderatorow wie co robic z tematami, wiec wg. naszych zasad bedziemy je kasowac lub nie./
wassago
wg mnie polityka jaka teraz mamy jest wystarczajaca. na forach jest w miare wysoki poziom postow (ex. php Pocz. - ale od to przedszkole, a my jestesmy przedszkolankami).
IWAN
posty sie powtarzają to 1 ale jeszcze można równie dobrze usuwac stare oferty pracy bo z tymi powtarzajacymi tematami to mozna by sie kłucić bo 1 powie że ten mu lepiej wytłumaczy znowusz 2 powie że mu lepiej odpowiada tamten post itd to chyba temat rzeka.
PrZeMoL
mi sie wydaje ze tutaj chodzi tylko o tekst na stronie glownej ile postow napisali uzywtkownicy... (bez obrazy)

Cytat
Zbedne posty zotal przeniesione do smietnika. Ankieta zostala usunieta.  

Mysle, ze kazdy z nas moderatorow wie co robic z tematami, wiec wg. naszych zasad bedziemy je kasowac lub nie./

szkoda ze zostala usunieta.... prezydenta tez nie wybieraja sobie koledzy tylko caly narod... (i nie jestem komunista...smile.gif)

Wiem ze wiecie co robicie ale to bylo tylko moje zdanie.... czasem spedzam po kilkadziesiat min w wuszukiwarce... teraz sie przynajmniej wzielem na sposob zeby sprawdzac posty od ostatnich smile.gif

widze ze prozna moja gatka

fajnie ze DeyV, scanner i IWAN zrozumieli chociaz o co chodzi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.