Mam taki kod:
<?php { $uzytkownik=$_SESSION['user_logged']; //$uzytkownik = mysql_real_escape_string($_REQUEST['uzytkownik']); $trudnosc = $_REQUEST['trudnosc']; $przedmiot = $_REQUEST['przedmiot']; $pytania = $_REQUEST['pytania']; $myquery = mysql_query("INSERT INTO testy (id_uzytkownika, trudnosc, id_przedmiotu) VALUES ('{$uzytkownik}','{$trudnosc}','{$przedmiot}')"); $c=0; $query = mysql_query("SELECT * FROM pytania WHERE id_przedmiotu=$przedmiot AND trudnosc=$trudnosc
ORDER BY RAND() LIMIT $pytania") or die(mysql_error()); echo '<form name="formularz" method="post" action="generuj_test.php?krok=2&id='.$id.'&q='.$pytania.'">'; { $c++; $idpytania = $row[0];//to $pytanie = $row[1]; $odp1 = $row[2]; $odp2 = $row[3]; $odp3 = $row[4]; $odpp1 = $row[5];//to $odpp2 = $row[6];//to $odpp3 = $row[7];//to if ($_POST['odpu1']==1) $odpu1=1; else $odpu1=0; if ($_POST['odpu2']==1) $odpu2=1; else $odpu2=0; if ($_POST['odpu3']==1) $odpu3=1; else $odpu3=0; } } else { // Tutaj nie wiem co zrobic by pytania sie wyslaly $myquery=mysql_query("INSERT INTO odpowiedzi (id_testu, id_pytania, odpu1, odpu2, odpu3) VALUES ('{$ida}','{$idpytania}','{$odpu1}','{$odpu2}','{$odpu3}')"); } ?>
Chodiz o to ze test generuje losowe pytania w liczbie wczesniej ustalonej. I probuje by po zatwierdzeniu swoich odpowiedzi kazda z wygenerowanych odpowiedzi poszla do tabeli 'odpowiedzi' O ile $idtestu jest zawsze takie same o tyle nie wiem jak wrzucic pozostale dane bo te dla kazdej odpowiedzi beda inne.
zapytanie ma taka postac:
$myquery=mysql_query("INSERT INTO odpowiedzi (id_testu, id_pytania, odpu1, odpu2, odpu3) VALUES ('{$ida}','{$idpytania}','{$odpu1}','{$odpu2}','{$odpu3}')");
chce jednak by wykonalo sie tyle razy ile jest wygenerowanych pytan i oczywiscie tak by $idpytania mialo taki id jak losowe wybrane pytanie i odpwoiednio wybrane odpowiedzi uzytkownika dla tego pytania.
Wie moze ktos jak to mozna zrobic?
Z gory dziekuje za pomoc!