mam problem z przelączeniem stronicowania w skrypcie dla biura nieruchomości.Skrypt ładuje do środkowego div-a w index.php poprzez include i strona wyszukiwania pokazuje się pięknie ,następnie wyszukiwanie wedłóg zadanych kryteriów ,pokazuje wyniki pieknie ale kiedy jest więcej niż 5 wyników i trzeba przełączyć na kolejną strone ładuje się strona główna

kod div-a środkowego
<?php $_GET['strona']="glowna"; include($_GET['strona'].".php"); ?>
fragment kodu odpowiedzialny za przełączenie stronicowania
<?php if ($page != 1) { echo "<a href=?op=search&page=1&PropertyType=$PropertyType&PropertyPrice=$PropertyPrice&PropertyBedrooms=$PropertyBedrooms><< First</a> - "; // First Page Link $prevpage = $page - 1; } if ($page == $total_pages) { $to = $total_pages; } elseif ($page == $total_pages-1) { $to = $page+1; } elseif ($page == $total_pages-2) { $to = $page+2; } else { $to = $page+3; } if ($page == 1 || $page == 2 || $page == 3) { $from = 1; } else { $from = $page-3; } for ($i = $from; $i <= $to; $i++) { if ($i == $total_results) $to=$total_results; if ($i != $page) { echo "<a href=?op=search&showold=yes&page=$i&PropertyType=$PropertyType&PropertyPrice=$PropertyPrice&PropertyBedrooms=$PropertyBedrooms>$i</a>"; } else { } if ($i != $total_pages) } if ($page != $total_pages) { $nextpage = $page + 1; echo " - <a href=op=search&page=$total_pages&PropertyType=$PropertyType&PropertyPrice=$PropertyPrice&PropertyBedrooms=$PropertyBedrooms>Last >></a>"; // Last Page Link } } } else { ?> <br> <br>
jestem w tym jeszcze zielony staram sie dostosować ten skrypt do swoich potrzeb ale niestety napotkałemn tu na spory opór

kombinuje z tymi linkami ale nie wiem czy dobrze może mnie ktoś nakieruje i oświeci?
<?php echo "<a href=?op=search&showold=yes&page=$i&PropertyType=$PropertyType&PropertyPrice=$PropertyPrice&PropertyBedrooms=$PropertyBedrooms>$i</a> ?>
Nikt nie wie jak mi pomóc? Please to bardzo ważne ... dla mnie