Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [css]wykluczenie obiektu z ogolnego stylu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
wrcnitro
Witam!! Jak można i czy wogule można wykluczyc kilka ID z ogolnego stylu body{}questionmark.gif
adameq
Nadać im inny styl smile.gif np
  1. <span style="costam"> TREŚĆ<span>

Nadać im inny styl smile.gif np
  1. <span style="costam"> TREŚĆ<span>
wrcnitro
no taka le nei wiem dlaczego wtedy cala strona mi sie burzy choc wszystko wyglada prawidlowo tongue.gif jelsi umieszcze taki obiekt poza html inne divy wariuja a jesli pamiedzy html to divy przyklejaja sie do siebie ic ow iecej nie widac divow oszadzonych w divach echhhhhhh

ps pozatym w body okreslam jego szerogosc i marginesy a jeden z z divow ma isc na pelna szerokosc tongue.gifP
JaRoPHP
Cytat(wrcnitro @ 19.01.2008, 14:29:02 ) *
no taka le nei wiem dlaczego wtedy cala strona mi sie burzy choc wszystko wyglada prawidlowo tongue.gif jelsi umieszcze taki obiekt poza html inne divy wariuja a jesli pamiedzy html to divy przyklejaja sie do siebie ic ow iecej nie widac divow oszadzonych w divach echhhhhh
@wrcnitro proszę o czytanie swoich postów i poprawiania błędów gramatycznych / ortograficznych...
Zastanawiam się, co chcesz osiągnąć? Podaj kawałek kodu i opisz problem - łatwiej będzie Ci pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.