Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Usunięcie dźwięku z pliku SWF..
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-Mich@ł-
Witam,

Posiadam menu zrobione programem Sothink SWF Quicker. Po najechaniu i kliknięciu w którykolwiek element tego menu słychać okropny dźwięk. Tak producenci wymyślili, żeby ten dźwięk towarzyszył.. Jednak jest to strasznie denerwujące. Jak można się go pozbyć?

Oto plik swf, o którym mowa: http://www2.zippyshare.com/v/34970944/file.html

Proszę o pomoc
Dziękuję smile.gif

Pozdrawiam
punkomuzykant
o ja sciana.gif zdaję sobie sprawę że dekompilując ten plik co podałeś na serwerze otrzymam trochę inne źródło od prawdziwego ale to jest straszne smile.gif ten plik zrobił ktoś kto kompletnie się nie zna więc nawet nie warto tego przerabiać.
-JA-
A może znalazłbyś chwilkę czasu, żeby zrobić coś podobnego bez żadnego dźwięku? winksmiley.jpg
punkomuzykant
ok przerobiłem kompletnie to coś ale bez rozstawionych przycisków bo straciłem cierpliwość smile.gif Ogólnie sprawa wygląda tak że wciskasz jakiś przycisk na scenie kopiuj - wklej i w polu instance name zmieniasz z "but1" na "but2" itd bo nazwy nie mogą się powtarzać. Reszta jest opisana w samym pliku źródłowym więc myślę że dasz radę. Jest tam sporo kodu ale ma on tą przewagę że zmieniając kilka linijek możesz z łatwością zrobić menu na 100 pozycji ;p
kilk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.