Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Usunięcie ze strony wyniku działania smtp.class.php
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kaszanka
Zainstalowałem sobie na stronie smtp.class.php i problem w tym, iż przy jego uruchomieniu na stronę wywala wszystkie komunikaty jego działania np:
Cytat
...
S 250-SIZE 52428800
S 250-PIPELINING
S 250-AUTH PLAIN LOGIN
S 250 HELP
C MAIL FROM:<info@domena>
C RCPT TO:<odbiorca@domena>
C DATA
S 250 OK
S 250 Accepted
S 354 Enter message, ending with "." on a line by itself
...

Szukam w kodzie, komentuje w/w zawartość ale i wszystko idzie na stronę, jak mogę tak usunąć, jakieś sugestie?
nowotny
Szklana kula poszła do czyszczenia a kawę mam rozpuszczalną więc z fusów nic nie wywróżę... :/
kaszanka
hmm,
Chcę po prostu usunąć wynik działania skryptu (a raczej samego działania serwera poczty) smtp.class.php który ukazuje się na stronie.
Chodzi aby takowy: wynik nie pojawiał się na stronie.
Trochę brzydko strona będzie wyglądała z takich komunikatem zamiast ...dziękujemy, formularz wysłano... prawda smile.gif
kszychu
Ale tam w opisie obrazka jest napisane, że to debug outpup, a to znaczy, że musi być jakiś debug mode lub coś w tym stylu. Trzeba to pewnie wyłączyć i nie będzie komunikatów.

Nie chcę Ci podawać gotowych rozwiązań, ale ja już znalazłem miejsce, gdzie trzeba zmienić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.