.div_logowanie { position:absolute; top:250px; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:9px; }
Problem jest taki. Mam 2 podstrony php: unlogged_user.php i wyloguj.php. W pliku unlogged_user.php mam fragment [plik CSS jest importowany]:
<div class="div_logowanie"> <p align="center"> Aby mieć dostęp do zawartości tej strony internetowej musisz się zalogować.<br> </p> <form method="post" action="login.php"> <table align="center" width="250" height="50" border="1" cellspacing="2" cellpadding="0"> <table border="0" align="center"> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> </table> </table> </form> </div>
I w tym przypadku wszystkie ustawienia z pliku CSS dzialaja super. Ale w pliku wyloguj.php mam taki sam fragment kodu html rozniacy sie tylko tekstem nad tabelka i calosc tez jest w divie z ustawieniami klasy div_logowanie. Ale w tym przypadku nie wszystko mi dziala. Czcionka tekstu nad tabelka sie zmienila, ale z polskich liter zrobily sie litery bez ogonkow [w poprzednim fragmencie byly polskie]. A w tabelce w ogole nie zmienia sie czcionka. I nie wiem w czym tu jest problem. Prosze pomozcie.

Problem zostal rozwiazany. Musialem dodac:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">