<!--c1--><div class='codetop'>Kod</div><div class='codemain'><!--ec1--><? if ($data && $style && $wynik && $kto && $result && $score && $scr1 && $scr2 && $scr3 && $scr4) { $dodanie = "INSERT INTO mecze ( mecz_id , data , style , wynik , kto , result , score , scr1 , scr2 , scr3
, scr4 ) "; $dodanie .= "VALUES ('', '$data', '$style', '$wynik', '$kto', '$result', '$score', '$scr1', '$scr2', '$scr3', '$scr4');"; } echo'<form method="post">Dodaj mecz:<input type="hidden" name="co" value="dodaj"><table> <tr><td>Data:</td><td><input type="text" name="data"></td></tr> <tr><td>Style:</td><td> <select size="1" name="style" onFocus="ON(this)" onBlur="OFF(this)" class="form"> <option>CTF</option> <option>TDM</option> <option>GPD</option> <option>PLCTF</option> <option>TNL</option> <option>OTHER</option> </select></td></tr> <tr><td>Wynik</td><td> <select size="1" name="wynik" onFocus="ON(this)" onBlur="OFF(this)" class="form"> <option>WIN</option> <option>TIE</option> <option>LOST</option> </select></td></tr> <tr><td>Przeciwko:</td><td><input type="text" name="kto"> </td></tr> <tr><td>Ogolny wynik</td><td><input type="text" name="result"></td></tr> <tr><td>Flagi</td><td><input type="text" name="score"></td></tr> <tr><td>Adres URL 1-szego screena:</td><td><input type="text" name="scr1"></td></tr> <tr><td>Adres URL 2-giego screena:</td><td><input type="text" name="scr2"></td></tr> <tr><td>Adres URL 3-ciego screena:</td><td><input type="text" name="scr3"></td></tr> <tr><td>Adres URL 4-ego screena:</td><td><input type="text" name="scr4"></td></tr> </table><input type="submit" value="Dodaj"></form>'; ?><!--c2--></div><!--ec2-->
No więc kiedyś zajmowałem się bazami danych, ale było to bardzo dawno i na chwilę obecną nie pamiętam praktycznie nic. Skrypt powyżej działał bo nie raz go używałem (jakieś 2 lata temu). Ostatnio znów okazał się przydatny, ale nie działa. Nie mam pojęcia dlaczego, gdyż nic w nim nie zmieniałem. Prosiłbym o pomoc w miarę możliwości.