Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] błąd przy dopisaniu czegoś powyżej skryptu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
webspy
Dlaczego wywala mi błąd jeśli dodam np jakiś tekst powyżej skryptów php, i wywala mi go dopiero wtedy jeśli ten tekst jest z enterem (czyli wtedy kiedy przesunie się cała linijka w dół).

Wygłąda to mniejwięcej tak:

Tutaj mam normalną tabele ....... (tutaj jak cos dopisze i będzie miało więcej niż jedną linijkę to wywala błąd) .. . . .
potem menu w css ............
a na dole skrypt php, który tam sobie wczytuje różne dane z pliku txt.

pod tym adresem znajduje sie ta stronka: moja strona
wszystko dziala ladnie pieknie dopóki nie dodam cos do tabeli u góry to się wszystko wali.

błąd wygląda tak:
Kod
PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by  (output started at
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 41  
  PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by  (output started at
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 41  
  PHP Warning: Cannot modify
     header information - headers already sent by  (output started at  /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
  PHP Notice: A session had
     already been started - ignoring  session_start() in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 48
nospor
Problem poruszany na forum milion razy. Uzyj wyszukiwarki forum. Szukaj pod haslem: "headers already sent"
webspy
Dziękuję smile.gif i przepraszam ale chciałem chyba za szybko uzyskać odpowiedź ;/
Kod
<?
ob_start();
session_start();
?>

Działa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.