Cześć, mam mały problem otóż, na stronie którą aktualnie tworzę, pojawia się w lewym górnym rogu reklama google'a. Nie mam pojęcia skąd ona się bierze. Nie chcę jej tam! Adres strony na której można to zobaczyć to: http://www.tewo.pl/ Lewy górny róg. Jak macie Ad-Blocka to prawdopdoobnie strona się rozjedzie i wyświetli się mały przycisk X. Miał ktoś może kiedyś podobną sytuację i wie jak to zniwelować ?
Właśnie skończyłem sprawdzać i doszedłem do tego samego wniosku co poprzednik Wywal ten kalendarz.
Swoją drogą dość nieuczciwe praktyki stosuje free4u.pl, na ich stronie głównej przecież czytamy:
Cytat
free4u.pl to damowe komponenty na strony WWW bez reklam za darmo
simple programmer
3.06.2008, 16:14:23
Pewnie w regulaminie jest, że są. Tak samo jest z cztery kropka pl Na stronie głównej pisze "Nieograniczona ilość aliasów dla jednego użytkownika. " a w regulaminie że tylko max 10 domen.
Cytat
Użytkownik może założyć 10 aliasow.
whiller
4.06.2008, 11:24:13
Dzięki śliczne!
To może jeszcze jedno pytanie, zna ktoś podobny kalendarz do tego z free4u.pl ? Tylko bez reklam ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.