usun_zak.php
<?php require_once('funkcje_zakladki.php'); //create short variable names $usun_mnie = $HTTP_POST_VARS['usun_mnie']; $prawid_uzyt = $HTTP_SESSION_VARS['prawid_uzyt']; tworz_naglowek_html('Usuwanie zakładek'); sprawdz_prawid_uzyt(); if (!wypelniony($HTTP_POST_VARS)) { wyswietl_menu_uzyt(); tworz_stopke_html(); exit; } else { { foreach($usun_mnie as $url) { if (usun_zak($prawid_uzyt, $url)) else } } else } // odczytanie zakładek użytkownika if ($tablica_url = pobierz_urle_uzyt($prawid_uzyt)); wyswietl_urle_uzyt($tablica_url); wyswietl_menu_uzyt(); tworz_stopke_html(); ?>
funkcja wypelniony w pliku prawid_dane.php w niej coś jest nie tak chyba:
<?php function wypelniony($zmienne_formularza) { // sprawdzenie, czy każda zmienna posiada wartość foreach ($zmienne_formularza as $klucz => $wartosc) { return false; } return true; } function prawidlowy_email($adres) { // sprawdzenie prawidłowości adresu poczty elektronicznej return true; else return false; } ?>
wyskakuje takie coś gdy zaznaczę zakładke do usuniecia a potem klikne usun zakladki: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\wamp\wamp\www\funkcje_prawid_dane.php on line 6
Nie wybrano żadnych zakładek do usunięcia