Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego radia słuchacie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GrayHat
tak jak w temacie. i wypowiadajcie sie czemu to a nie inne
menic
Ja słucham D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Vocal Trance/Euro Trane biggrin.gif/ no a jak nie mam komputera to EREMEFE EFEME
Foxx
Trójka, bo ma świetny klimat i świetną muzykę
Poza tym przyzwyczaiłem się... do prezenterów i audycji.
I większość rzeczy jest w dobrym stylu.
spenalzo
Ja tam od października nie słuchałem radia ani przez 10 minut.... Po prostu mam ulubiony zestaw płyt przerobionych na MP3 które lecą w kółko.
A jak nie siedze przy kompie (oj, rzadko biggrin.gif) to nie słucham.

A tak to RMF słuchałem, bo nie nadzierają ryja, fajną muze dają, nie mają nachalnych jingli.
Bakus
TranceAirWaves 24/7 Non-Stop Trance Direct From The U.K
Stream server: http://tranceairwaves.com:9100 (Stream for WinAmp)

Świetnie się nadaje jako muzyka do siedzenia przy Pajączku... winksmiley.jpg

Nie przeszkadza przy klepaniu kodu, a coś w tle leci...

Czasami jeszcze słucham:
D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - DJ MIXES - non-stop DJ sets featuring various forms of techno & trance!
Stream server: http://206.98.167.99:8702 (Stream for WinAmp)
orson
witam

Cytat
Trójka, bo ma świetny klimat i świetną muzykę
Poza tym przyzwyczaiłem się... do prezenterów i audycji.
I większość rzeczy jest w dobrym stylu.

popieram biggrin.gif ... slucham od urodzenia ... starsza mnie wciagnela biggrin.gif

p.s.: karp w tym roku chyba im nie wyszedl winksmiley.jpg

cya
reViVer
eremeeeeeeeeef ef em
i
raaaaaaaaaaaadiooooooooooo zet
smile.gif
Bo fajnie grają 8)
enceladus
eremef i virgin radio z londynu.
Proponuję powiększyć ankietę - jest raczej uboga. - może warto dodać:
- 3-jka
- lokalne
- internet polskie
- internet zagraniczne
Seth
[b]3ka - jedyne sluszne radio winksmiley.jpg
raf2001
Ja z neta to słucham dwa radio: www.radiosfera.pl i www.rmf.fm, w wolnych chwilach gdy niejestem przy kompie to tylko RMF lub BOGORIA (niewiem czy odbieracie nadawane jest z Grodziska Mazowieckiego).
mirrow13
BLUE FM 106.10 FM tongue.gif
BzikOS
Trójka.

Cytat
p.s.: karp w tym roku chyba im nie wyszedl winksmiley.jpg

Tia, wg mnie to powinni zakończyć na pierwszym winksmiley.jpg
kyob
XRM Radio smile.gif

http://38.119.100.12:2028 - WinAmp
GrayHat
Cytat
XRM Radio smile.gif

http://38.119.100.12:2028 - WinAmp

XRM to TV muzyczna nie radio ;]
chyba ze i radio jest
Indianin
Trójka .
Reszte można przemilczeć
Bakus
Cytat
XRM to TV muzyczna nie radio ;]
chyba ze i radio jest

Radio też jest... pod podanym przez kyob'a linkiem... dodaj go sobie do WinAmpa, to się przekonasz...
orson
witam ...

Cytat
Tia, wg mnie to powinni zakończyć na pierwszym winksmiley.jpg

drugi tez byl niezly ... ale ten ostatni kapa :| .... ale glosik helen jest prze.......... winksmiley.jpg

cya
GrayHat
jaki karp o co biega?
spenalzo
Cytat
jaki karp o co biega?

A cośtam w tych ich dziwnym radiu było tongue.gif

Ja przyznam się, że nie cierpię radia, w którym gadają więcej niż 5 minut na godzine... Po to słucham radia, żeby uprzyjemniało prace, a nie po to żeby posłuchać gadania. Tego to mam dość przez 7 godzin w szkole smile.gif

Ale ze wszystki stacji radiowych niegadanych smile.gif to wg mnie RMF jest chyba najlepsza muzyka.. Poza tym te reklamy i jingle nie są takie nachalne.
BzikOS
Oj speniu speniu.. Trójka to nie tylko gadanie, ale przede wszystkim dobra muzyka, dla nieco bardziej wymagających słuchaczy.
W stacjach radiowych typu RMF czy ZET dominuje muzyka rozrywkowa, która z ambitnością ma niewiele wspólnego. Trójka ma swój niepowtarzalny charakter (który ostatnimi czasy nieco się zmienił :/) i wybija się z tego tandetnego, nastawionego na komercję tłumu rozgłośni.

To jest moje zdanie, wiem, że nikogo nie przekonam do słuchania Trójki (a spena to już na pewno), bo samemu trzeba się do niej przekonać. Jak dla mnie temat uważam za zamknięty.
patrycjusz
Trojka... smile.gif mniam ale już jej niesłucham za często...
w czasach kiedy do mojej czaszki dolatuje ograniczony do paru gatunków muzyki styl bycia trafia do mnie ostatnio Radio Pogoda smile.gif naprawde polecam stare ale jare kawałki we wszędobylskiej erze hip-sropu i innego badziwia z jednym stałym metrum a zapis nutowowy sie rózni co najwyzej odcieniem papieru pomiedzy frazami :wink: aaa no i jeszcze wieczorne sety na Radiostacji rządzą smile.gif
scanner
Antenowe:
- RMF FM
- Karolina
- Planeta FM

Sieciowe:
- Digitaly Imported
- Beirut Nights
- inne...
spenalzo
Cytat
Oj speniu speniu.. Trójka to nie tylko gadanie, ale przede wszystkim dobra muzyka, dla nieco bardziej wymagających słuchaczy.

Ehe, jak rodzice czasami słuchają to faktycznie, dobra... rolleyes.gif tongue.gif

Cytat
W stacjach radiowych typu RMF czy ZET dominuje muzyka rozrywkowa, która z ambitnością ma niewiele wspólnego.

Ja nie słucham muzyki, bo jest ambitna, ale dlatego, że mi się podoba :)Ale to tak na zamknięcie tematu.

BTW: najlepsza do pracy to jest CISZA.
czezz
PIN, Radiostacja czasem ESKA - ale nie w pracy, bo obok siedzi stary pierdziel i nie pozwala niczego sluchac....nawet na sluchawkach
angrysmiley.gif

BTW jak sluchac "Digitaly Imported" ? - jak sie tam dostac WinAMP, WWW?
mateuszkrzeszowiec
Trójka zdecydowanie.

Karp może nie najlepszy ale:
Cytat
[...] szukać szczęścia lub czasopism [...]
smile.gif
wassago
Chronixx Agression(ale to jest chyba regionalna)... wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..
BzikOS
Cytat
(...) wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..

Na Trójce nie leci tongue.gif
s_w_ir
Teraz ESKA
Kiedyś RMF FM
wassago
Cytat
Cytat
(...) wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..

Na Trójce nie leci tongue.gif

i bardzo dobrze, moze pokusze sie o znalezienie tej stacji :]
orson
witam ...

Cytat
i bardzo dobrze, moze pokusze sie o znalezienie tej stacji :]

i nie nie bedziesz zalowal !! polecam www.radio.com.pl/trojka tu masz spis czestotliwosci oraz ramowke

cya
spenalzo
Cytat
i nie nie bedziesz zalowal !! polecam www.radio.com.pl/trojka tu masz spis czestotliwosci oraz ramowke

wassago - nie bądź głupi, nie słuchaj ich ani trójki tongue.gif
RMF też nie nadaje hipsraki - a to co ostatnio usłyszłąem na trójce (niechcący się właczyłą tongue.gif) to przeszło moje wyobrażenie od dnie muzycznym...
orson
witam ...

Cytat
a to co ostatnio usłyszłąem na trójce to przeszło moje wyobrażenie od dnie muzycznym...

co ty mowisz w ogole questionmark.gif to chyba nie byla 3 !!

cya
GrayHat
moim zdaniem rmf je najlepsze i nic nie przebije go!!
itsme
Cytat

wlasnie dlatego nikt sie z Twoim zdaniem nie liczy
RMF jest paskudne wole po 3 kroc radiowa 3 :-)
Cudi
Cytat

A co najlepszego je rmf ? Jakieś owoce morza ?

Rzadko słucham radia, natomiast jak juz coś w domu leci to jest Radio Flash smile.gif
Fo
ja od czasu do czasu slucham sobie radiostacji winksmiley.jpg
a tak to niewiem ale moi rodzice chyba sobie sluchaja radio zet ... tya to chyba rano w kuchni leci winksmiley.jpg
mirrow13
A ja wam mówię, że Blue FM jest the best tongue.gif hihi
orson
witam ...

Cytat
ja od czasu do czasu slucham sobie radiostacji winksmiley.jpg  

a mnie sie wydawalo ze tego programu juz niema ? to jak to jest ?

cya
scanner
Cytat
a mnie sie wydawalo ze tego programu juz niema ? to jak to jest ?
http://www.radiostacja.pl/
wassago
@orson no i dupa! ledwo znalazlem trojke a tam juz pan peja z panem glaca sobie spiewaja.. nie, nie to chyba nie dla mnie i zostane przy Chronixx Agression & zlote przeboje (tam bynajmniej nie ma hipsmrodu)

@spen no i miales racje:/ ale moze jeszcze kiedys z nodow poszukam tej 3ki
kurtz
Hej
Cytat
Cytat

a to co ostatnio usłyszłąem na trójce to przeszło moje wyobrażenie od dnie muzycznym...

co ty mowisz w ogole ?? to chyba nie byla 3 !!
nie do konca - dawniej trojka byla wg mnie bardziej muzyczna.. teraz jest bardziej "trendi". Fak ze z jednej strony mamy prezenterow doswiadczonych i z wiedza - z drugiej lekka pogoń za sluchaczami.

Dawniej wiecej bylo publicystyki.. teraz magazyn kulturalny 15 minut, nie wiem czy jest jeszcze powtorka z rozrywki.. o rozmowach po 22 tez juz chyba sluch zaginal :|
zamiast tego.. trendi. a fe.

PS
jesli chodzi o mnie to trojka lub tokfmik ;)

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.