Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Gra Via www
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
rybenia
Witam,

Szukam ekipy do gry w przeglądarce. Każdy z uczestników będzie dostawał %-ty z zysków z gry zależności od waszych starań.

Poszukuję:

- Kilku programistów

- Grafika

- Moderatorów Forum

Co do gry.. Mam wszystko napisane na kartce papieru jak to ma wszystko wyglądać.

Zapraszam

Moje gg; 4067100
trucksweb
wiesz, na kartce papieru to ja mam perpetuum mobile dry.gif

a powaznie, jesli masz projekt na jednej kartce to cos cienko to widze ;P
Bralem udzial w pracach nad gra w przegladarce i sam opis dzialania skladal sie z 40stron A4 maszynopisu, a pelna specyfikacja zamknela sie w 200stronach blink.gif (co ciekawe gra zostala stworzona ale cos autor zwleka z jej publikacja)

//Pracowalem jako grafik do dokumentacji gracza- na strone WWW.

btw. to chyba i tak nie ten dzial forum
rybenia
heheh..
no ale nie tak szczegółowo ;P
hihih
no niezle 40 stron ;P ja mam na 2 tongue.gif

ale może ktoś bęzie chciał się zaangażować winksmiley.jpg
scanner
A co to za gra "przeglądarce" ? Grałem w szachy, karty, symulatory, arcade.. nawet grałem na automatach, ale w "przeglądarce" jeszcze nie grałem tongue.gif
WojTK0
Jakby co to ja moge być moderatorem na forum
GG://10829646
Pozdro
rybenia
Cytat(scanner @ 2.07.2008, 14:32:18 ) *
A co to za gra "przeglądarce" ? Grałem w szachy, karty, symulatory, arcade.. nawet grałem na automatach, ale w "przeglądarce" jeszcze nie grałem tongue.gif

heheh 

Widocznie w złe gry grasz ;P
Moli
@scanner - Młody jesteś, jeszcze mało widziałeś biggrin.gif

A tak na poważnie. To myślę że temat do zamknięcia a autor niech napisze odpowiedni temat w odpowiednim dziale (Bazar).

ps. Nie bawię się w moderatora, ale za dużo osób odpowiedziało już bez sensu ba temat który też nie ma sensu smile.gif
pyro
Cytat(Moli @ 2.07.2008, 14:46:44 ) *
@scanner - Młody jesteś, jeszcze mało widziałeś biggrin.gif

A tak na poważnie. To myślę że temat do zamknięcia a autor niech napisze odpowiedni temat w odpowiednim dziale (Bazar).

ps. Nie bawię się w moderatora, ale za dużo osób odpowiedziało już bez sensu ba temat który też nie ma sensu smile.gif

chcialem pisac posta ale zauwazylem te odpowiedź, która wyraża wszystko co tu można powiedzieć smile.gif
Cysiaczek
Amen.

Przenoszę na Giełda Ofert -> Poszukuję i dodaje tag [wolontariat]
rybenia
OK. A czemu taki tag tongue.gif

;P

Z góry dzięki..
Od tej pory niech sie nie odzywają ludzie którzy nie chcą brać udziału w moim projekcie. Pozdro
ShadowD
Człowieku napiszę Ci tak jak inni napisali mi jak probowałem napisać grę...

Porywasz się z klawiaturą na słońce...

1. Pewnie masz już pomysł jak tak to załóż bloga/forum i opisz go dokładnie.
2. To jest więcej pracy niż wydaje Ci się zresztą mi też.
3. Jeśli nie rozpiszesz sobie wszystkich informacji na kartkach ~100 to nie masz się co brać za programowanie
4. Taki projekt trzeba mocno zabezpieczyć a to jest bardzo trudne
5. Czy dasz na przegłosowanie twój pomysł, czy będzie tak jak sobie to wymarzyłeś?
6. Na początku zysków to nie ma, a za to są koszta na to też mamy dać?

A ogólnie spoko wiele osób próbowało (ja też, a nawet próbuje dalej) ale nic z tego nie wychodzi. Do takiego projektu dobrze jak masz 10 kolegów którzy znają się na programowaniu i są chętni do pomocy (ja niestety takich nie miałem) bez tego na początku trudno w ogóle ruszyć...

Na koniec taka rada, przez pierwsze 1-2 miesiące nie myśl o kodzie tylko o kartkach i ołówku planowanie wglądu działania itd, w innym przypadku zajdziesz do punktu w którym będziesz musiał zaczynać od początku ja przeżyłem z 5 przepisywań kodu od zera a zatrzymałem się na wyglądzie i działaniu tz nie wiedziałem jak to wszystko połączyć by kod nie był śmietnikiem do którego wrzycasz coraz to nowe pomysły a w końcu już nie wiesz co do czego i zaczynają się dziać dziwne rzeczy choćby nadpisywanie zmiennych...

Ps Mogę nawiązać współpracę polegającą na połączeniu projektów... (GG w profilu)
rybenia
Oferta dalej aktualna
Kontakt
gg: 4067100
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.