Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Dodawanie rekordów z txt
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Zmorcia
Witam, mam taki problem, chcę skrypt krótry bedzie mi dodawał rekordy do bazy danych: oto przykłąd działania

mam plik tekstowy:

Snięgęół
Rówer
Bonkił
Sołther
Ełkiżć

i chce aby skrypt kazdą linijke z pliku tekstowego dodaał jako nowy rekord do bazy mysql,
wiecie jak zrobić?

Juz zrobiłem !
strife
Jak zrobiłeś to po cholerę piszesz ten temat? I tak swoją drogą jak już się chwalisz, że zrobiłeś to podał byś rozwiązanie dla innych! Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz.

Pozdrawiam.
Zmorcia
Edytowałem? żal
strife
Cytat(Zmorcia @ 16.07.2008, 13:28:13 ) *
Edytowałem? żal
Nie mogłeś edytować tego tematu ponieważ, gdybyś to zrobił pojawiła by się informacja o tym w poście. Żalem jest ten temat, jak już rozwiązujesz jakiś problem to podziel się z innymi rozwiązaniem, to co robisz jest typowym przejawem egoizmu.

Temat zamykam potem wywalę bo nic nie wnosi do forum, jak zmienisz zdanie i będziesz się chciał z nami podzielić rozwiązaniem to zapraszam na PW.

Pozdrawiam.
nospor
Cytat
Nie mogłeś edytować tego tematu ponieważ, gdybyś to zrobił pojawiła by się informacja o tym w poście
Tez tak myslalem, ale on ten temat naprawde edytowal (lub jakis macher zrobil) bo widzialem wpierw temat bez
"Juz zrobiłem !"
a następnie juz z "Juz zrobiłem !"
Magik normalnie winksmiley.jpg

Co nie zmienia faktu ze skoro Juz zrobil to mogl dla potomnych napisac jak to zrobil. A jak nie chcial pisac to mogl zraportowac temat do usuniecia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.