mam problem z wysokością elementu w przeglądarce firefox (w IE7 jest ok).
mam tabelę z jednym wierszem o wysokości 20px
pod nią znajduje się div a w nim wykaz,
chcę aby ten div znajdował sie bezpośrednio pod tą tabela bez żadnych odstępów
w stylach określam więc wysokość top div'a na 20 px no i w Firefoxie jest więcej (jest widoczna przerwa)
gdy w div'a wstawię tabelkę to wszystko gra, ale gdy jest wykaz to zjeżdża wszystko niżej

Czy za pomocą stylów mozna zmieniać kolor wiersza w tabeli po najechaniu na nią myszką bez wykorzystywania javascriptu?
Chcę po prostu zrobić menu gdzie po najechaniu myszką będzie się zmieniał kolor tła tej komórki. Stosując wykaz i css można to zrobic ale stosując tabelkę to już nie potrafię (no chyba że zastosuję zdarzenie onmouseover, ale chcę uniknąć javyscriptu).
Pozdrawiam
Tomasz
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> <style type="text/css"> #menu1{ top: 20px; width: 200px; } ul, ul li { display: block; list-style: none; } </style> </head> <body leftmargin="0" topmargin="0"> <table width="1014" height="20" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" bordercolor="#9900FF"> <tr bgcolor="#CCFF66"> </tr> </table> <div id="menu1" style="position:absolute"> <ul> </body> </html>