Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VCD i odtwarzenie na komputerze.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
menic
W koncu po wielu mękach sciągnąłem film zapisany jako obraz płyty w formacie .bin Wszystko ładnie działa odpaliłem to Daemonem. Płtye widzi itp. I teraz pytanie.Czym to kurcze otworzyć?
spenalzo
Napisałbym, ale tutaj nie ma "pomógł mi" tongue.gif

Użyj jakiegoś DVDPlayera - coś co potrafi VCD odtwarzać.
BzikOS
Video CD można otworzyć każdym Windowsowym Media Playerem.
menic
Ja jakoś nie moge sobie poradzić :? Znalazłem plik z filmem i da sie go otworzyć tylko AVIpreview. Ale mnie to nie zadowala bo nie mozna do niego władować napisów. Normalnie Matrixa czy Kill Bill'a oglądałem bez nich, ale w tym (Underworld) za cholere nie moge zrozumieć co mówią :x
spenalzo
To weź jakiś program do DVD i nim otwórz.

A co to za filozofia oglądać Matrixa bez napisów? Można by i bez obrazu bo wiadomo co będzie smile.gif
menic
Cytat
To weź jakiś program do DVD i nim otwórz.

A co to za filozofia oglądać Matrixa bez napisów? Można by i bez obrazu bo wiadomo co będzie smile.gif

Kazdy film to nie problem tongue.gif Ale ja jeszcze chciałem zrozumiec o co w nim chodzi tongue.gif Chociaż nie bardzo mi to wyszło bo miałem tak h**** kopie ze pożal sie Boże sad.gif Ani dżwięku i obrazu i co chwile jakieś hihy z sali winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.