Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prima aprilis - zabawa moderatora zakończona wyrzuceniem ze składu php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4
piotrooo89
wyobrażacie sobie sytuacje że byłbym w stanie bić się z ~bloo? biggrin.gif
darko
Dobra, skończcie już te prima aprilisowe wygłupy winksmiley.jpg I tak nikt się nie dał nabrać.
A i oddajcie zabrane 3 punkty pomógł, jeszcze wczoraj miałem 249.
blooregard
Ja tylko od siebie dodam, że wszelkie epitety, złośliwe uwagi itp. były całkowicie zamierzone smile.gif i miały na celu uwiarygodnienie całego wątku, który, jak już wcześniej zostało wspomniane, rozwinął się dość niespodziewanie. Dla nas też smile.gif

Cytat
Dobra, skończcie już te prima aprilisowe wygłupy I tak nikt się nie dał nabrać.

Zdziwiłbyś się, od jak wielu użytkowników dostaliśmy PW o pomocy w urządzaniu nowego forum, o zgłoszeniu kandydatury na moderatora itp. smile.gif

darko
laugh.gif laugh.gif laugh.gif masakra, jacy ludzie niemyślący, ja też dzisiaj wkręciłem moją partnerkę, że wygrałem w konkursie radiowym 2 bilety do Warszawy wylot 09.04., powrót 11.04. już się ucieszyła że spędzimy weekend w Warszawie. W sumie to chyba kupię te bilety i polecimy bo jakoś strasznie posmutniała, jak jej powiedziałem, jaki dziś dzień.
skowron-line
@darko szarpnij się na bilety nad morze w stolicy dużo żelaza w powietrzu nałyka się i przytyje, poza tym to strasznie nudne miasto i nie ma co tu robić a od spaceru nad morzem każdej pannie mięknął kolana smile.gif
darko
skowron-line racja w sumie nad morze lepiej, tylko strasznie zimno i wietrznie, to nie to samo, co latem. A Wa-wy i tak nigdy nie lubiłem (sorry, nic do naszej Stolicy nie mam, ale jestem tam kilka razy w roku i jakoś za każdym razem uciekam stamtąd, jak tylko mogę).
ps. ciekawe, które informacje w dzisiejszych faktach/wydarzeniach/wiadomościach/telexpresie będą ściemnione. Jutro się okaże. W zeszłym roku była słaba ściema.
Rysh
Haha, świetny pomysł smile.gif
Myślałem że jeszcze nietrzeźwy jestem jak mi zaczęły przyciski do odpowiedzi uciekać winksmiley.jpg
starach
Ahahahahaha z uciekającymi przyciskami to się wam udało. biggrin.gif Poległem!

~darko: Takie dowcipy najbardziej mnie bawią. Ktoś sobie żartuje, a potem za to pokutuje. tongue.gif

darko
No bywa i tak... trudno, trzeba się po prostu z tym liczyć, że może się tak stać. Dorośli jesteśmy.
marcio
Jaja jak berety.... tongue.gif
trucksweb
zarty zartami, ale cala sytuacja daje tez troche do myslenia dry.gif czy przypadkiem do podobnej sytuacji kiedys nie dojdzie questionmark.gif

Z calym szacunkiem do firmy, M... ktora przejela forum - jest juz w rekach prywatnych, a moderatorzy/zarzad/uzytkownicy to tylko grupy na forum bez jakiejkolwiek wladzy i glosu w sprawie.
No, chyba ze ja o czyms nie wiem tongue.gif

zart dobry - skrypt rewelacyjny biggrin.gif
kwiateusz
wy tu śmiech chichy, a ja dump bazy mam ^^ same posty ważą przeszło 1gb ^^

kto ze mną konkurencje rozkręca? happy.gif
darko
A ile chcesz za kopię tej bazy?
nospor
Ja tylko ze swojej strony dodam, że byłem mile zaskoczony, gdy jednak parę osób dało się nabrać.
Nie sądziłem ze to wogóle może się udać. Oto moje słowa na forum zamkniętym, gdy to rozpoczynaliśmy:
Cytat
Temat: Prima aprilis
zwyzywalem admina.
Moze podchwycimy zart i:
kwiateusz sie wkurzy i rzuci to wpizdu.
zarzad sie wkurzy na mnie i wyrzuci mnie wpizdu.

..............

Pewnie nikt tego nie lyknie, ale moze...

Sprawy wymknęły się spod kontroli i zaczęły sie pomysły ludziom lać z rękawa: wykradniecie bazy, nowe forum, sprzedaż domeny. Po drodze coraz to bardziej ostre zagrywki. Wszystko to z kazdym nowym pomyslem stawalo sie coraz bardziej absurdalne, aż trudne do uwierzenia. Czyzby to było drogą do "sukcesu"? Im mniej prawdopodobne tym bardziej pewne ze prawdziwe? Swoją drogą zart mogl jeszcze potrwac do nocy, ubaw był przedni (no,moze nie dla kazdego) winksmiley.jpg

A z tym wywaleniem nospora to itsme nadal próbuje kogoś wrobic. Tylko nie wiem czy Was czy mnie, hehe winksmiley.jpg
darko
Jak dla mnie to cała ta akcja była tak grubymi nićmi szyta, że było pewne, że to ściema na prima aprilis. Niemniej jednak jeśli komukolwiek popsułem przedwcześnie zabawę - przepraszam. A co do wykupienia kopii bazy forum, to raczej nie powinno się tymi danymi handlować, chociaż... smile.gif
piotrooo89
najlepszy to był screan wrzucony przez ~blooo od scannera biggrin.gif wnikliwi zobaczą smile.gif
kwiateusz
Cytat(darko @ 1.04.2010, 20:10:04 ) *
A ile chcesz za kopię tej bazy?

5 cyfrowa kwote przed przecinkiem, bez zer wiodących, w euro
micha12344
heheh rolleyes.gif
jakby tyle było odpowiedzi na każdy post na forum to nikt by nie powiedział że dostał w odpowiedzi słabe wyjaśnienia guitar.gif
darko
Cytat(kwiateusz @ 1.04.2010, 20:32:58 ) *

Czyli przynajmniej 10000.00 euro. Hmm... podaj na PW numer konta i dane do przelewu.
phpion

Znowu jakiś błąd :/ ucięło Ci wypowiedź. Zapewne miało być tak:
5 cyfrowa kwote przed przecinkiem, bez zer wiodących, w eurogąbkach

smile.gif
nospor
ja tam bym się i z eurogąbek ucieszyl. Jestes w stanie mi ich tyle podarowac?
strife
Dokładnie, poza tym nie wiem czy wiecie, ale ma powstać taka waluta jak eurogąbki, będą normalne karty płatnicze i będzie można płacić w sklepach na stacjach etc. więc co tu śmiesznego nie wiem winksmiley.jpg

@kwiateusz - z różowym Ci do twarzy tongue.gif
micha12344
to może wreszcie będzie lepiej bo to euro to całkiem lipa, a euro-gąbka to nawet ładniej brzmi biggrin.gif
darko
Można wykupić u Was rezerwację na napisanie milionowego posta?
kwiateusz
jeszcze 200 tyś do napisania, w sumie za jakas oplata na rzecz php.pl mozna by zrobić, w koncu ponoc kapitalizm mamy happy.gif
darko
Pomyślałem o tym samym w sensie licytacji, a kaska poszłaby na jakiś szczytny cel.
erix
Ech, że też musiała mnie cała zabawa ominąć...? sad.gif

Ktoś tu mówił o ojrogąbkach? snitch.gif
piotrooo89
wszyscy o tym mówią smile.gif

Przemek żałuj żałuj smile.gif
Pawel_W
haha a nospor znowu ma modka smile.gif

ehh szkoda że tak krótko sad.gif
nospor
szkoda ze tak krótko nie mial? O zesz ty..... gdzie jest ten przycisk od warnów... a mam....+50.....
winksmiley.jpg
erix
~piotrooo89 - PKS sobie też, niestety, zrobił prima aprilis. tongue.gif
piotrooo89
i co przyjechał na czas? biggrin.gif
erix
Huh, gdyby tak było, to takie PA mógłbym mieć zawsze. biggrin.gif
webdice
Cytat(Pawel_W @ 2.04.2010, 10:17:41 ) *
haha a nospor znowu ma modka smile.gif (...)

Cały czas, każdy z nas miał uprawnienia. Wyobrażasz sobie co by tu się działo?
nospor
Cytat
Cały czas, każdy z nas miał uprawnienia. Wyobrażasz sobie co by tu się działo?
Anarchia pełną gębą. Swoją drogą można kiedyś zrobić eksperyment i wyslac wszystkich na urlop na tydzien. Bysmy sie dowiedzieli czy modki są potrzebne czy nie smile.gif
piotrooo89
Cytat(nospor @ 2.04.2010, 11:33:32 ) *
Swoją drogą można kiedyś zrobić eksperyment i wyslac wszystkich na urlop na tydzien.

ale przymusowy czy jaki? bo ja dzis zostałem wsłany na przymusowy z poprzedniego roku smile.gif
nospor
Cytat
ale przymusowy czy jaki?
wywnioskuj z kontekstu wypowiedzi... rety, kogo teraz na modków biorą.... tongue.gif winksmiley.jpg
thek
Nospor... Za jakiś czas pewnie będziecie mieli okazję sprawdzić. W czasie wakacji mi się kilka razy szykują urlopy przynajmniej kilkudniowe od kompa. Wtedy zobaczycie czy akurat jedna osoba mniej to jakaś poważna strata wydajnościowa smile.gif
darko
Dobra. Płacę 10 zł za możliwość napisania 1000000-owego posta, tak na zachętę, pewnie i tak mnie ktoś przelicytuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.