Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox 3.0
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
cbagov
@l0ud i reszta..
Nie przyszedlem tu po pomoc bo jej nie potrzebuje. Zacytuj mi zdanie, w ktorym napisalem inaczej.
To tak na przyszlosc.
Opisalem swoje refleksje i doswiadczenia, jak nie kojarzycie pojec burza muzgow i beta testing to juz nie moja wina.
Takze fakt, ze co niektorzy nie potrafia przeczytac tekstu pisanego do konca i go poprawnie zinterpretowac.
smile.gif
maziak
IMO porównanie do samochodów jest bardzo nietrafne. Przeglądarka to zupełnie inna sprawa. IE. Otwiera strony? Otwiera. Szybko się otwierają? Szybko. A to, że np. w IE niektore rzeczy sa inaczej interpretowane niż w FF - a co to tak naprawde obchodzi ostatecznego odbiorce? Programisci w pocie czoła i tak większość stron piszą w ten sposób, aby na IE i reszcie bylo mniej wiecej to samo. Nie mówie, naturalnie, iż winą programistów jest to, że ludzie używają IE nie zwracając uwagi na reszte spraw. Jak przestaliby oni przystosowywać strony w ramach buntu, to równie szybko przestali by pracować. smile.gif

Zauważyłem, że głównie da się "cywila" przekonać do FF czy opery mówiąc o względach bezpieczeństwa i blokowaniu pop-upow. Na drugim miejcu są takie bajerki jak add-ony, czy strona szybkiego wybierania w operze (naprawde fajna tongue.gif ).
Sedziwoj
@maziak
Co do szybkości działania mylisz się. Tylko ludzie się tym jakoś nie podniecają, jak tym, że mogą jechać o 10% szybciej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.