Jak wówczas masz ustawioną konfigurację dźwięku w PS? Przez HDMI? I jak masz ustawione kino domowe - na D-IN?
Chciałbym mieć PS3 i kino domowe ;d Miałem na myśli jedynie możliwość wypuszczenia dźwięku z TV na wyjście optyczne.
phpion
28.09.2011, 13:43:18
Hehe nie chciałem sprawić Ci przykrości
Fifi209
28.09.2011, 13:45:48
I nie zrobiłeś tego ;p Fajne 5.1 mam przy kompie, razem z kartą Creative z technologią X-fi więc gra na prawdę ładnie. Co do gier, prawie nie gram więc PS3 mi właściwie nie potrzebne, wolałbym dobrego kompa, grafika lepsza.
qrooel
28.09.2011, 14:32:59
Ja mam to zrobione tak, że wszystkie urządzanie takie jak xBox, Blu-ray, komputer i jakieś tam inne są podłączone do amplitunera poprzez HDMI, a on dalej przesyła już tylko obraz na monitor. Więc można i tak spróbować.
Oczywiście w przypadku TV jest wada - ampli musi być włączony żeby był dźwięk i obraz na TV, chyba że masz tam możliwość 'przelotu' tylko (w sensie przedłużki w amplitunerze, nie wiem jak to się nazywa).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.