Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konsola (PS2, PS3, Xbox 360)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
Fifi209
Cytat(phpion @ 28.09.2011, 14:39:00 ) *
Jak wówczas masz ustawioną konfigurację dźwięku w PS? Przez HDMI? I jak masz ustawione kino domowe - na D-IN?

Chciałbym mieć PS3 i kino domowe ;d Miałem na myśli jedynie możliwość wypuszczenia dźwięku z TV na wyjście optyczne.
phpion
Hehe smile.gif nie chciałem sprawić Ci przykrości wink.gif
Fifi209
I nie zrobiłeś tego ;p Fajne 5.1 mam przy kompie, razem z kartą Creative z technologią X-fi więc gra na prawdę ładnie. Co do gier, prawie nie gram więc PS3 mi właściwie nie potrzebne, wolałbym dobrego kompa, grafika lepsza. wink.gif
qrooel
Ja mam to zrobione tak, że wszystkie urządzanie takie jak xBox, Blu-ray, komputer i jakieś tam inne są podłączone do amplitunera poprzez HDMI, a on dalej przesyła już tylko obraz na monitor. Więc można i tak spróbować. wink.gif

Oczywiście w przypadku TV jest wada - ampli musi być włączony żeby był dźwięk i obraz na TV, chyba że masz tam możliwość 'przelotu' tylko (w sensie przedłużki w amplitunerze, nie wiem jak to się nazywa).

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.