Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Warszawa] Programator PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Stron: 1, 2
ComperiaSA
Cytat(crazy191 @ 4.07.2014, 14:02:53 ) *
Ciekawe studia to musiały być . Napisałeś trochę taką abstrakcje, mimo słabego poziomu wyższych uczelni.

w praktyce to czasem niestety wyglada tez tak, ze np. przychodza osoby z wyroznieniem, pracami dyplomowimi po znanych uczelniach ale wypadaja tak slabo, ze wchodzi w gre tylko praktyka/staz. Dlatego niestety nie zawsze jest to wyznacznikiem. Mozna zalozyc ze osoby, ktore chca sie czegos nauczyc, cos wyniesc po studiach to maja do tego znakomita okazje. Jesli natomiast komus zalezy tylko na papierku, odbebnic - efektow mozna sie domyslic.

Tak wiec prostym ifem tego nie zalatwimy, sa wyjatki, fatale itd.

// UPDATE 2014-07-14

stało się....

W dniu dzisiejszym zakończyliśmy ten etap rekrutacji.
Zatrudniliśmy kilku Programatorów Wymiataczy smile.gif

Na chwilę obecną mamy komplet, natomiast nic nie stoi na przeszkodzie aby do nas wysyłać kwity - jak pojawi się potrzeba - będziemy pisać!

Dzięki wielkie, jesteście debeściakami!
Do zobaczenia facepalmxd.gif
barteknasi
brawa! brawa dla sposobu przyciągania uwagi. Co ciekawsze wasz img, wcale nie jest intrygujący ani nakłaniający do refleksji - jednak zrodził dyskusję i reszta potoczyła się sama - dlatego jeszcze raz brawa!

Ja praktykuję programowanie od wielu lat, moim ulubionym frameworkiem jest niszowy CakePHP, robię duże (budżet i czas) projekty w pełni samodzielnie, mam własne środowiska dev online i własny serwer który samodzielnie administruję, nie są mi obce takie tematy jak solr, rest, soap i wiele innych.
Jak zaproponujecie 13k/m to mogę się zastanowić, zdalnie na okres próbny potem mógłbym rozważyć przeprowadzkę do wawki.
ComperiaSA
Witajcie ponownie

Stalo sie: rosniemy i szukamy kolejnych Programatorow do nowych projektow.
Szukamy Programatorow/Programatorki dostepnych/ne od zaraz, wrzesnia, pazdziernika 2014.

Szuakmy na stale, do pracy na miejscu, pelny etat - nie na projekt

Wyglada to tak:
- podpisujemy umowe na okres probny 3 miesiace
- w tym czasie oceniamy sie wspolnie czy to jest to co kazda ze stron oczekiwala
- jesli tak, podpisujemy umowe na stale

Pytania ?
facepalmxd.gif

mateusz.jarzewski
zdalnie?
ComperiaSA
Cytat(mateusz.jarzewski @ 13.08.2014, 11:54:10 ) *
zdalnie?

tylko na miejscu w Warszawie.
aniolekx
Cytat(ComperiaSA @ 13.08.2014, 10:22:52 ) *
Witajcie ponownie

Stalo sie: rosniemy i szukamy kolejnych Programatorow do nowych projektow.
Szukamy Programatorow/Programatorki dostepnych/ne od zaraz, wrzesnia, pazdziernika 2014.

Szuakmy na stale, do pracy na miejscu, pelny etat - nie na projekt

Wyglada to tak:
- w tym czasie oceniamy sie wspolnie czy to jest to co kazda ze stron oczekiwala

Pytania ?
facepalmxd.gif

A co się dzieje z tymi nowo przyjętymi? Ktoś zrezygnował?
nospor
@ComperiaSA odnosze nieodparte wrazenie, ze ty tę emotkę
facepalmxd.gif
traktujesz jako machanie na pożegnanie. Aby rozwiać wątpliwości, to napiszę ci, że ta emotka to FACEPALM a nie żadne miłe machanie pożegnalne
ComperiaSA
Cytat(nospor @ 21.08.2014, 11:48:46 ) *
@ComperiaSA odnosze nieodparte wrazenie, ze ty tę emotkę
facepalmxd.gif
traktujesz jako machanie na pożegnanie. Aby rozwiać wątpliwości, to napiszę ci, że ta emotka to FACEPALM a nie żadne miłe machanie pożegnalne

smile.gif, wiem co oznacza
bardzo ją lubię, przypadła mi do gustu - powiedz sam, że jest niezła
nospor
Acha.... wiesz co oznacza... podoba ci sie.... i dlatego walisz ją gdzie popadnie, np. o tu:
Cytat
Wyglada to tak:

Pytania ?
facepalmxd.gif
Wyjasnij mi prosze, tak z czystej ciekawosci, co ona robi na koncu tego tekstu? Jakie ma znaczenie? Bo nie mam zielonego pojęcia. Dałeś tylko dlatego, że ci się podoba? Mi dzieciaki obsmarowały klawiature durnymi naklejkami, bo im sie podobały. Ale one miały 3 latka jak to robiły tongue.gif

Zas o tutaj
Cytat
Dzięki wielkie, jesteście debeściakami!
Do zobaczenia facepalmxd.gif
danie FACEPALM po tekscie "jestescie debesciaki" moze oznaczac, ze sie poprostu z wypowiadających tutaj naigrywasz.
ComperiaSA
Cytat(aniolekx @ 13.08.2014, 12:54:04 ) *
A co się dzieje z tymi nowo przyjętymi? Ktoś zrezygnował?

Wymiatecze ProgrAmatorzy ostatnio zatrudnieni - jadą z tematem, powoli wdrażają się w projekty.
Jedna osoba się wykruszyła, doszliśmy do wspólnego wniosku, że jedna i druga strona oczekiwała czegoś innego - czasem tak bywa.
Poprzednia rekrutacja była dedykowana potrzebą jednego teamu projektowego, tym razem szukamy po jednym ProgrAmatorze do kolejnych dwóch.

Cytat(nospor @ 21.08.2014, 12:11:44 ) *
Acha.... wiesz co oznacza... podoba ci sie.... i dlatego walisz ją gdzie popadnie, np. o tu:
Wyjasnij mi prosze, tak z czystej ciekawosci, co ona robi na koncu tego tekstu? Jakie ma znaczenie? Bo nie mam zielonego pojęcia.

Zas o tutaj
danie FACEPALM po tekscie "jestescie debesciaki" moze oznaczac, ze sie poprostu z wypowiadających tutaj naigrywasz.

moje przesłanie jest inne wstawiając tą emotkę - całkowicie szczere zaproszenie do rozmów, dyskusji, współpracy.
Tak czy inaczej, może masz rację - może to być w ten sposób odbierane.
Dzięki za uwagę, przyjmuję ją i postanawiam poprawę.

php.gif
nospor
Cytat
moje przesłanie jest inne wstawiając tą emotkę - całkowicie szczere zaproszenie do rozmów, dyskusji, współpracy.

Spotykasz kolesia na drodze, który na Twoj widok stuka sie wymownie w czoło i uważasz że jest to z jego strony zaproszenie do dyskusji i wspolpracy?? no prosze cię... ta emotka to FACEPALM a nie zadne zaproszenie do wspolpracy... zajrzyj w google to ci powie co ona znaczy, bo widze jednak nie wiesz facepalmxd.gif wink.gif

Cytat
Tak czy inaczej, może masz rację - może to być w ten sposób odbierane.
No dobra, widze lekki postęp w postaci "moze" smile.gif
ComperiaSA
Cytat(nospor @ 21.08.2014, 12:28:33 ) *
Spotykasz kolesia na drodze, który na Twoj widok stuka sie wymownie w czoło i uważasz że jest to z jego strony zaproszenie do dyskusji i wspolpracy?? no prosze cię... ta emotka to FACEPALM a nie zadne zaproszenie do wspolpracy... zajrzyj w google to ci powie co ona znaczy, bo widze jednak nie wiesz facepalmxd.gif wink.gif

No dobra, widze lekki postęp w postaci "moze" smile.gif

wink.gif

sugeruję wrócić do tematu przewodniego i nie zaśmiecać wątku.
nospor
Oj, zwrocenie uwagi na podstawowe znaczenie niektorych rzeczy i zaprzestanie ich złego używania to nie smiecenie a wyświadczenie przysługi. Za takie mylne wysyłanie sygnałów to można kiedyś w ciemnej ulicy po mordce oberwać wink.gif
Nie musisz mi dziękować, zrobiłem to bezinteresowanie smile.gif

Ok, to skoro wszystko już jasne, proszę, kontynuujcie.
tzm
Cytat(ComperiaSA @ 21.08.2014, 12:24:27 ) *
php.gif

Od razu lepiej...

Na jakie wsparcie może liczyć junior z rocznym doświadczeniem biorąc pod uwagę że teraz mam 2,5k netto i tanie mieszkanie na śląsku?
W grę wchodzi relokacja do warszawy co przy waszych chęciach/możliwościach finansowych nie stanowi problemu a nawet byłoby mi po drodze. Faktem jest że mieszkania droższe i zgodziłbym się pracować na okresie próbnym za te same pieniądze co teraz.
ComperiaSA
Cytat(nospor @ 21.08.2014, 12:48:25 ) *
Oj, zwrocenie uwagi na podstawowe znaczenie niektorych rzeczy i zaprzestanie ich złego używania to nie smiecenie a wyświadczenie przysługi. Za takie mylne wysyłanie sygnałów to można kiedyś w ciemnej ulicy po mordce oberwać wink.gif
Nie musisz mi dziękować, zrobiłem to bezinteresowanie smile.gif

Ok, to skoro wszystko już jasne, proszę, kontynuujcie.

he he, dzięki!
Sciągam więc maskę zorro.

Cytat(mitorski @ 21.08.2014, 12:48:37 ) *
Od razu lepiej...

Na jakie wsparcie może liczyć junior z rocznym doświadczeniem biorąc pod uwagę że teraz mam 2,5k netto i tanie mieszkanie na śląsku?
W grę wchodzi relokacja do warszawy co przy waszych chęciach/możliwościach finansowych nie stanowi problemu a nawet byłoby mi po drodze. Faktem jest że mieszkania droższe i zgodziłbym się pracować na okresie próbnym za te same pieniądze co teraz.

a więc,
sugeruję na początku Skajpa aby Cie nie ściągać na rozmowę do nas. Jak rozmowa będzie się "kleiła" to chętnie podrzucimy zadanka testowe do wykonania w domu.
Na podstawie tego możemy Cię wstępnie ocenić i zaprosić do nas, aby porozmawiać oko w oko, lub jeśli nie będzie to konieczne to zaproponować Ci pracę.
Co do warunków wynagrodzenia, to tak jak już pisałem kilkanaście postów wcześniej - jest to możliwe.

php.gif

======================================================

Dobry wieczór, witajcie ponownie php.gif

Jakieś postanowienia noworoczne ?

Damonsson
Cytat(ComperiaSA @ 20.01.2015, 17:50:19 ) *
Jakieś postanowienia noworoczne ?

Tak, przestać być amatorem biggrin.gif
Pyton_000
+1 do reputacji haha.gif
aniolekx
na mojej liście jest DDD + BDD (Behat) wink.gif
Forti
Moje postanowienie to powrót na studia i juz umowę z uczelnia podpisałem wink.gif

Jak tam atari sie sprawuje? 80 znaków w linii sie mieści? biggrin.gif
ComperiaSA
Cytat(Forti @ 21.01.2015, 09:07:28 ) *
Moje postanowienie to powrót na studia i juz umowę z uczelnia podpisałem wink.gif

Jak tam atari sie sprawuje? 80 znaków w linii sie mieści? biggrin.gif

Mamy napisany dodatek w Basic-u do podłączenia przez USB internatu,
używamy tych wersji z rozszerzeniem pamięci do 128 kB - podpinamy monitory full HD

dają radę
Forti
fullHD pod atari zakochany.gif
buliq
Nabór z powodu że się wykruszyli czy rozwój innych działów?
ComperiaSA
Cytat(buliq @ 21.01.2015, 13:05:21 ) *
Nabór z powodu że się wykruszyli czy rozwój innych działów?

potrzebujemy wsparcia w nowo utworzonej sekcji (jak kto woli, mozna to nazwac linia) Comperii.
Sekcja rozwija sie bardzo dynamicznie od kilku miesiecy, stad potrzeba wsparcia.
Poszukujemy w tej chwili testera z krwi i kosci jak rowniez i programisty, ktorzy dolacza do zespolu projektowego.
Szukamy osoby na stale - nie jest to kontrakt, zlecenie.

W praktyce to wyglada tak, ze w momencie jesli nie potrzebujemy okreslonej osoby w teamie projektowym to jest wykonywana migracja do innej druzyny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.