Cytat
Jak do tej pory nie padło, z strony osób za zabezpieczeniami, ani jeden argument za tym aby takowe stosować.
@Sedziwoj, Padł post wyżej

czytasz wszystkie

? :
Cytat
Zgadam sie z Athlan'em, trzeba ten test jakos zabezpieczyc, zeby nie mozna bylo skopiowac wszystkiego od tak.
Tracicie Wy na tym? Nie. Jak nie chcecie oszukiwać to nie powinniście mieć nic przeciwko, a Wam powinno to zwisać.
Wiem co macie na myśli: a bo tam ktoś nie będzie miał slasha. To nie odpali testu - proste. Jak nie będzie miał JavaScript to również nie odpali. Sami widzicie po rankingu kto używa flasha a kto nie.
Przy czym taki komponent wyświetlałby tekst. Brak obciążenia na komputer, żadnych dziwadeł.
Podkreślę jeszcze raz to zdanie: Jakbyście nie chcieli oszukiwać albo próbować łamać testu to byście nie mili nic przeciwko, a martwicie się o pozostały % użytkowników. Zatem ja rzucam mój argument JavaScriptu.
Postawcie się w mojej sytuacji. Jakiś głupek zrobił sobie ten domek z klocków i spisał prawie każde pytanie. Ja jako odpowiedzialny za projekt mam przechlapane

.
Cytat
Jeśli jednak już bawic się w zabezpieczenia we flashu, polecam zrobić szybką animację, np 100klatek/s gdzie każda klatka zawierałaby tylko jakieś fragmenty literek i dawała złudzenie tekstu tylko w animacji z innymi klatkami.
Dobre

Cytat
Nie to nie, twoj problem - sam powiedziales wynik testu nie ma znaczenia wiec go nie rozwiazuj i po problemie. Tyle.
Jeszcze lepsze

Poza tym po co ja poruszałem temat zabezpieczeń... sprawa i tak nie jest pewna bo do ustalenia w ekipie php.pl.