Cytat
FiDo poczytaj artyykul na Tom's Hardware

Ktory?
Cytat
Z tego proca mozna wyciagnac jeszcze wiecej

Jak chcesz podesle ci wyniki z 3dmarka.... cya (dokladnie gdzies wyczytalem nawet do 50% z 53 czyli 3,6 Ghz)
Tak? No to daj mi linka do jakiegos takiego wyniku, chetnie zobacze... nie wiem tylko czemu obecny rekord w 3dmarku 2k1 jest na A64 taktowanym ~3.1GHz.. pewnie kolesie to lamki i nie dali rady wiecej ;P
Cytat
A poza tym aktualny rekord swiata to ok 7 Ghz na chlodzonym azotem prescotcie.... No ale ty wiesz lepiej

Heh.. teraz to pokazales klase

Mowilem o rekordzie na tym konkretnym procku, a nie w ogole na wszystkich i to jeszcze z intelem... przeciez nie od dzisiaj wiadomo ze MHz intela != MHz AMD... i nie mozna porownywac ich w ten sposob. Te 7GHz to chyba tez z kapelusza wyciagnales.. ja narazie max co slyszalem (a mam dane o kazdym nowym rekordzie dosc szybko z pewnych zrodel

) to ok 5GHz, no chyba ze to jacys kolesie, ktorzy sa niesamowicie skromni i nie umiescili w internecie zadnej informacji o tym, a Ty masz to od tajniakow
Cytat
I nie zjada Huntkey'a na sniadanie, jestem z niego bardzo ale to bardzo zadowolony, ani razu sie system nie posypal z powodu braku mocy, nie mowiac o tym ze jest b. cichy
Ok, przesadzilem piszac ze zjada go na sniadanie, ale nie ma co ukrywac ze jest to jednak produkt o lepszej jakosci niz huntkey
Cytat
(FiDo nie zawsze super drogie jest lepsze = przyklad chociazby modowalne za pomoca zworki karty graficzne z niskiej polki - gainward geForce 3 Power Pack)
A czy ja cos takiego napisalem?? Przeciez zasilacze Chieftec (notabene one sa robione przez firme Sirtec, podobnie jak zasilacze Enlight, i jeszcze kilku innych producentow obudow - to wszystko jest to samo, tylko inne naklejki) wcale nie sa drogie... sa takie za 500 a nawet 1000zl!
Chieftec ma za to b.dobry stosunek jakosci do ceny.