Cytat
No to wyjedz gdzies do jungli, tam nie ma reklam, handlu itp.
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że nie lubię komercji, właśnie pod postacią tych pojęć, które podałem. Takiej komercji przez K, jaką prezentują Apple, McDonald's, Coca-Cola i reszta tych koncernów stanowiących o "trendach". Tzw. marketing tych firm, ukierunkowany wyłącznie na maksymalizację zysków, bez względu na koszty. I dorabianie do tego filozofii na miarę nowej religii (Coca-Cola - "Witaj po radosnej stronie życia" - qfa, przecież to jest tylko słodka, brązowa woda z CO2, jaka strona życia?)
Cytat
Nieno, lepiej jak kazdy klawisz musisz mocniej docisnac bo nie kontaktuje, jak sroll w touchpadzie jest jak w tanich acerach, jak aplikacje co chwile ci padaja, jak wyslanie mejla z zalacznikiem to koszmar, przeciez bedac wkurwionym na kompa sie duuuzo lepiej pracuje.
ROTFL
Człowieku, mnie już palce odpadają, tak muszę mocno naciskąć klawisze... Kontaktuje co trzeci, po trzecim razie, no mówię Ci... Tego posta piszę już od 6 rano i już nie daję rady... Nie bądź smieszny, człowieku. Taaak, na pewno tylko jeden jedyny cudowny i wszechmogący Mak ma jedynie słuszną i wygodną klawiaturę... No i jak tu Was nieuznać za fanatyków, skoro sami się prosicie na każdym kroku...
Sroll w touchpadzie? No musze Cię zmartwić, bo działa. i to właśnie, wyobraź sobie, w tanim Acerze, którego posiadam. I jakoś nie zauważyłem przez dwa lata potrzeby zmiany na jakieś fąfastyczne rozwiązania, które są "flow", "no go" czy jakieś takie (to cytaty z Waszych wcześniejszych postów, naprawdę, dostarczyliście mi wczoraj niezłej rozrywki : )
Cytat
jak aplikacje co chwile ci padaja, jak wyslanie mejla z zalacznikiem to koszmar, przeciez bedac wkurwionym na kompa sie duuuzo lepiej pracuje.
Qfa, człowieku, co Ty za brednie wypisujesz? Że niby w czym Mak jest lepszy PRZY WYSYŁANIU MAILA Z ZAŁĄCZNIKIEM? Luuudzie, co to za argumenty...
Jakie padające co chwila aplikacje? Co Ty piszesz...
Aha, już wiem:
NetBeans: Ty, co to za komp?
Opera: Qrde nie wiem, może się zapytamy, tego z tą rudą kitą?
NB: Dobra, dawaj. E, Ty, rudy, co to za komp?
Forefox: Eee, chyba Acer...
NB: O kur...
Opera: O kurrr....
NB: Rudy, pewny jesteś, że to nie Mak?
FF: No.
NB: Dobra, to zwiecha (jeb, leży)
Opera: To ja też... (leży, jeszcze na dodatek zablokował klawiaturę)
[Pięc minut później...]
Ubuntu - zarządca: Ej, Ty, wstawaj... (do Opery)
Opera: Czekaj, czekaj... Doobra, teraz speeddial, ok... teraz ostatnio otwarte karty... OK.
Ubuntu: Dobrze się czujesz?
Opera:Taak, w sumie, ale miałem straszny sen...
[w międzyczasie wstaje NetBeans]
Opera:... Ty, śniło mi się, że byłem odpalony na jakimś gównianym Acerze z Ubuntu...
NB: Ty, mnie też sie to śniło?
Ubuntu: Panowie, bo to jest acer z Ubuntu
Opera: O kurr.... (leży, zajeła 500MB z RAM-u)
NB: O kurr... nie mogę zwisnąc, bo Opera obciążyła procka na 100%... AAAA Ratujcieeee

!
Opera: Ja chcę do makusi... ja chcę do makusi....
[po drugiej stronie matrycy]
User:Kurrr... Co za badziew

! Kurrrr.... Od wczoraj próbuję wysłac maila z załącznikiem

!!
Jadę po Maka, nie ma co. Tam na pewno w komforcie i spokoju ducha wyślę maila z załącznikiem, klikając w jedwabiście miękką klawiaturę i nie męcząc się z touchpadem.
Cytat
. Pokazuje ci co jest odpalone, a co jest tylko skrotem, bez problemu da sie obsluzyc z 30 czy wiecej aplikacji (na skrinie, z 22 aplikacje + kilka ikon)
http://qkpic.com/514c3 no i prosciej rozpoznac aplikacjie po kolorze i ksztalcie niz po nazwie nie?
Używam jednocześnie maksymalnie 5-6 aplikacji, więc jakoś 30 na mnie wrażenia nie robi, wybacz.
Cytat
Z tego tez powodu macki maja ta wade ze w menu kontekstowych nie masz ikon - tylko same nazwy opcji - to mnie wnerwia bo za dlugo szukam tej opcji ktora chce wybrac. Za duzo zeczy wymaga klikania myszka - wada dla klawiaturowcow - nie uswiadczysz skrotow z altem i podkreslona literka.
Ooo, są i wady?