Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dołącz do drużyny Wortalu PHP.PL w Projekcie Dolphin !!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
Dynuel
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale ja bym proponował Wam się przyłączyć do Klikaczy z Polski, w grupie mamy większe szanse, a wtedy Polska była by wyżej

ps. sam nie biorę w tym udziału, gdyż nie mam w domu neta sad.gif
PMadej
Cytat
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale ja bym proponował Wam się przyłączyć do Klikaczy z Polski, w grupie mamy większe szanse, a wtedy Polska była by wyżej

ps. sam nie biorę w tym udziału, gdyż nie mam w domu neta sad.gif

NIE NIE i jeszcze raz NIE ... to jest drużyna Wortalu php.PL i nigdzie sie indziej nie dołączamy ... jesteśmy zarejestrowani jako Polska drużyna więc nasze staty idą na konto naszego kraju. a jeśli boisz sie o naszą pozycję to już jesteśmy w pierwszej 300 smile.gif
boloo77
Widziałem że kilka osób pytało o klienta linuksowego do projektu Dolphin...

Więc możecie zobaczyć tutaj niestety nie sprawdzałem czy działa, dopiero w poniedziałek będę miał okazję, ale przypuszczam że powinien ruszyc biggrin.gif
PMadej
Dzieki za info ... juz sie biore za testowanie smile.gif
matys
Jak dla mnie świetna zabawa, chociaż musimy się lepiej przyłozyć, jak patrzyłem na statystyki na stronie to jest kilku "graczy" z naszej drużyny i widze ich nicki na stronie od tygodnia albo i ponad a mają 0 zliczeń, zatem nie zapominajcie włączyć "pulsa";)

Ja dość często mam problemy z wysłaniem moich zliczeń do bazy danych. Klikam 2 razy na ikonke i sie nie wysyła, dopiero po kilkakrotnym powtorzeniu tej czynności moj wynik jest wysyłany.
PMadej
No i stało się to co powinno już dawno. Wczoraj zostało zbannowanych 288 kont oszustów ... więc w końcu ktoś nad projektem zaczął czuwać.
matys
No i bardzo dobrze, odp oczątku było to cos nie tak jak patrzyłem drużynie, która wygrywa codziennie wzrastały zliczenia o kilkanacie milionow co bez oszustwa jest raczej niemożliwe:/
Kinool
no wlasnie a co jest z kontami na ktore wysyla kilka kompow?? mam np Pulse w pracy i w domu, tyle ze to dwa rozne kompy ale Pulse jedzie na moje jedno konto

cos czytalem ze maja blokowac 'pulsniecia' z kilku kompow na jedno konto?!?!
Bakus
ja mam 2 compy z pulse z tym samym nickiem, al oba są widoczne pod tym samym IPkiem, więc chyba nie zablokują winksmiley.jpg
matys
Oto news dodany na temat banow. Eipa zapowiada kolejne bany. Niech sprawiedliwości stanie się zadość:P:P
Kod
Banned 288 cheaters

By GeniusDex at 2004-05-30 20-13-01

We've banned the people who looked the must suspicious as cheaters: 288 accounts which had an insane amount of keys per day. In the future we might do such a big ban action again to find more cheaters. If you didn't cheat but still got banned, please drop me a mail. Note that it's very unlikely to be unbanned though.....
matys
Miłą wiadomość, jak patrze na statystyki, z kazdym dniem jestesmy blizej wygranej:P Na ta chwile miejsce 231;)
FastRed
Ja mam z Pulsem ciągle problemy. Tzn po włączeniu go albo zlicza tylko kilkadziesiąt kliknięć, albo nie zlicza w ogóle, próbowałem go przeinstalować, w międzyczasie przeinstalowywałem też wingrozę i nic nie pomogło. Co najlepsze program reaguje(po kliknięciu na ikonkę PPM).
Mam win 2003 serv standard.
sztosz
[php:1:2384020bd4]<?php
sztosz()
{
echo 'Wlaczony do akcji';
}
?>[/php:1:2384020bd4]
Kinool
ciekwi mnie jak ten koles http://www.project-dolphin.nl/profile.php?uid=19302 nastukal prawie 17 mln dziennie?? no chocbym siezial na gg albo cos 24 godziny to raczej bym tyle nie przerobil biggrin.gif
dr_bonzo
"17 ml dziennie" -- niezle :D, przeprowadzilem maly test:

1. Standardowa szybkosc powtarzania wcisnietego znaku
2. Rozpoczecie badan: dzisiaj, 15:09:00
3. Zakonczenie badan: dzisiaj, 15:09:30

Wcisnalem i przytrzymalem klawisz [L] przez 30 sekund i zliczylem ilosc wpisanych znakow, oto wyniki:

854 znaki / 30 sekund -- przyjmijmy 850
tj.
1700 / minute
102 000 / godzine
2 448 000 / dobe

2 448 000 < 17 000 000

Tak wiec podziwiam goscia:PPPP
Albo zwiekszyl 8 krotnie szybkosc powtarzania wcisnietego klawisza,albo "pisal" na 8 klawiaturach na raz.

Ale przy takiej szybkosci pisania raczej nie napisal zadnego programu :)
matys
To juz musi byc oszustwo ludzie kozystają tu z programow nabijających wcisniecia klawisza, ale zbanuja go za jakis czas:P:P
PMadej
to jest poprostu program który generuje taką ilosć kliknięć ... a że tego bolka jeszcze nie wyrzucili to dość dziwne ...

U nas nikt nie oszukuje ... i trzymam nad tym pieczę aby w przyszłości też takich przypadków nie było ...

Czy ktoś może znalazł klienta dla pulsa pod linuxa innego od KPULSE questionmark.gif bo on nie działa na kilku różnych dystrybucjach.
matys
Nigdzie nie ma nic do Linuxa(w tym przypadku dobrze ze mam Wina)
Kod
228 php Programmers from Poland 65,884,100 1 0.1%

Patrzylem kilka dni temu bylismy na 236 miejscu, więc idziemy w góre;)
PMadej
@matys Każdy zainteresowany naprawdę sprawdza sobie statystyki co jakiś czas i nie musisz każdej zmiany (co 5 pozycji udokumentowywać na forum) Idziemy wolniej w góre bo potrzeba więcej klików na kolejne progi, a część ludzi zmieniła system (np. ja) lub poprostu nie włącza już pulse'a.
FiDO
Cytat
ciekwi mnie jak ten koles http://www.project-dolphin.nl/profile.php?uid=19302 nastukal prawie 17 mln dziennie?? no chocbym siezial na gg albo cos 24 godziny to raczej bym tyle nie przerobil biggrin.gif

Chcialbym zauwazyc, ze jego wynik 16,777,215 to jest 2^24 - 1... zaiste ciekawe smile.gif To nie moze byc zbieg okolicznosci...
pablo-alonzo
PMadej - fajny pomysl z tym konkursem. Mam pytanie moge oglosic ta wiadomosc uczestnikow innego board zeby sie przylazcyli do php.pl teamu.
PMadej
Nie zgadzam się na to ...
to jest grupa php.pl a nie ogolnopolska.
jesli sa uczestnicza w życiu tego forum mogą dołączyć inaczej będe wykluczał takie osoby
pablo-alonzo
Dolaczylem chodziaz za bardzo sie nie znam moge questionmark.gif Rkingsmiley.png // przeciez im wiecej tym lepiej // no troche znam sie na php tzn jestem poczatkujacym biggrin.gif
PMadej
jestes na tym forum wiec mozesz ... powitac na forum ... tylko zmien ten avatar bo to lekka przesada
pablo-alonzo
oke oke dzieki biggrin.gif. Avatarka zmienie jak sobie moderator zyczy:D. A i jeszcze jedno trzeba gdzies zapisywac na ktore sie miejsce wskoczylo w naszym teamie questionmark.gif guitar.gif
PMadej
nie ma takiej potrzeby ... jak kogoś to będzie interesować to sam wejdzie i sprawdzi sobie kto na jakim jest miejscu.
Dawid Pytel
Przykro mi to mówić, ale proponowałbym dla Matysa upomnienie. Pomimo upomnień o nie umieszczanie w temacie informacji o zajmowanym obecnie miejscu on dalej nabija sobie bezsensowne posty angrysmiley.gif
scanner
Ktoś usunał posty matysa (on sam?), na jego pech widziałem je.
Jeszce jeden zbędny post w tym wątku poskutkuje ostrzeżeniem.
pablo-alonzo
Scanner i po co to ostrzezenie o avatarze jak mowilem ze zmienie to zmieni.
Statystyki na godzine 17:50 - 197 miejsce :roll2: super wskoczylismy az o 13 miejsc tak dalej panowie tak dalej. Cliku Cliku i po cliku.
PMadej
po to, że do tego służą ostrzeżenia ... zdejmuje za avatar a za następnego posta o miejscu naszej drużyny dostaniesz spowrotem ostrzeżenie.
woocash
I'm in.
pablo-alonzo
Mam problem czemu mi nie nalicza stuknięć np. jak wpisuje adres strony albo jak pisze nowego posta // moge sie zalogowac tez na innym kompie i bedzie mi zliczalo cliku - cliku questionmark.gif
Bartech
Jestem z wami!!!
macieq
dolanczam sie :]
kiedys uzywalem (od 2003-12-30 do 2004-04-17) delphina ale po formacie jakos nie zainstalowalem...
teraz wraca do moich łask :]
pablo-alonzo
oMg hepl exclamation.gif!! KuFa cos narobilem z zmiana teamu bawilem sie. Myslalem ze te zliczone klinkniecia beda sie liczyly kuFa znow jestem w php Programmers from Poland czyli z wami ale nie ma dawnych klikniec zboku sa ale tam gdzie powinny byc nie ma ich pomocy MoZNA JE ODZYSKAC :/
PMadej
nie mozna ich odzyskac
pablo-alonzo
ale w glownym rankingu one i tak sie licza | lecz nie licza sie w rankingu teamu sadsmiley02.gif
Balin
Nie wiem czy to tylko mój problem, ale nie mogę uruchomić pulse, kiedy klikam na Get Account Information wyskakuje błąd Couldn't connect to server: Nie można określić nazwy serwera lub adresu...
zulus
tak zanim się zarejestruję, czy programik jest pod lina
matys
Jest kpulse jednak niestety nie działa:/
PMadej
pablo-alonzo ... za oszukiwanie zostajesz wykluczony z TEAMU .... nie toleruje cheaterow ... mozesz mi powiedziec jak robisz dziennie 800-900 tysiecy klikniec?
pablo-alonzo
Sa ludzie i parapety jak to powiadaja mad.gif
hwao
Cytat(pablo-alonzo @ 2004-12-21 23:29:13)
Sa ludzie i parapety jak to powiadaja mad.gif

Prosze nikogo nie obrazac.

Post nie na temat (nie wnosi nic do watku) nie jest to tez zadna obrona tylko obrazanie.

Generalnie powinienes dostac ostrzezenie, ale za niedlugo Świeta... wiec tylko upomnienie slowne.
pablo-alonzo
Nie bende sie tłumaczył. Swięta ehhh }{uj mnie obchodzi czy dostane otrzezenie czy nie. Poprostu PMadej nie umiesz przegrywac i tyle jestem lepszy "nie to nie"
Pamiętaj, że forma Twojej wypowiedzi świadczy tylko Tobie. A niestety właśnie się "popisałeś".
Cudi
Z prostej matemtyki jasno wynika, że aby osiągnąć wynik 800k postów w ciągu doby trzeba pisać przez cały czas, bez wytchnienia, z prędkością 550 uderzeń na minute. Wątpie czy nawet klępiąc ciągle w dwa klawisze na przemian ktoś byłby w stanie osiągnąć taką predkość. A nawet jeśli, padłby po kilku minutach. A Ty nam próbujesz wmówić że przez cały dzień tak stukałeś, i to jeszcze było normalne korzystanie z komputera? Nie próbuj robić z ludzi idiotów, bo tylko się ośmieszasz.
FiDO
Chyba znowu od jakiegoś czasu pierwsze dwa miejsca dierżą u nas oszuści.. kokosy i SilentMan
Slump
Zaszczycilem was (nas) wlasna obecnoscia w statsach smile.gif
Od razu mowie, ze pisze dosc duzo jak jestem online (Ale ze wzgl;edu na zsylke juz mniej) wiec nie oszukuje smile.gif
No aktualny wynik nasz mnie powalil. Tak dalej.
Pozdrawiam.
Strus
Cytat(PMadej @ 2004-03-30 15:09:55)
założyłem drużynę <b>"php Programmers from Poland"</b> i zapraszam do przyłączenia się. Jako koderzy mamy dużo klinięć więc możemy być najlepsi smile.gif

Jak to zrobić??

Należy:
1. wejść na stronkę: http://www.project-dolphin.nl
2. zarejestrować i zalogować się
3. wejść w "Teams"
4. wybrać "Search/Join a team" i wpisz php
5. kliknij Join obok drużyny <b>"php Programmers from Poland"</b>
6. ściągnij i zainstaluj programik Pulse
7. wpisz do niego ustawienia swojego konta
8. Baw się dobrze i co jakiś czas sprawdź na którym miejscu jest nasza drużyna.
9. W edycji profilu ustaw "your homepage" na: <b>http://www.php.pl</b>

Witam, niestety utknąłem w połowie punktu 6. Ponieważ nie ma tam nic innego do zassania niż install.exe Mam dwa OSy, ale żaden z nich to nie Windows.

Jest w planach, a może gdzieś się schowała (i nie mogę znaleść) wersja tego programiku pod lepsze systemy operacyjne ? smile.gif
hwao
nie ma wersji ni dla windowsa (nie uds. zrodel bo by sobie ludzie przerabiali)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.