Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] forum.cezary.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Stron: 1, 2
mikolaj51
Rejestracja działa bardzo ładnie tylko przy wpisywaniu hasła jest błąd, jak wpiszę oba takie same to wyświetli że się nie zgadzają wink.gif
Przy rejestracji możesz sprawdzać czy w loginie jest fraza np. test czy admin
Nazwa konta ma nieograniczoną długość prawda? tongue.gif
CTRL
Witam, przepraszam za odkop ale forum nadal żyje, nędznie co prawda ale jakoś.

Zobaczcie jeszcze raz czego tam brakuje, bo kończą mi się pomysły. Szaty graficznej na razie zmienić nie mogę, przynajmniej nie całej. Najważniejszą zmianą jest domena którą od niedawna mam, mianowicie www.staraprochownia.pl Dorobiłem wiele nowych funkcji, jak również przepisałem prawie całe forum obiektowo. Część zmian widoczna tylko dla adminów, niestety forum działa jak normalne, więc nie mogę udostępnić konta z adminem. smile.gif

Proszę moderatora żeby zmienił link w pierwszym poście i nazwie tematu, bo ja go edytować chyba nie mogę.
toaspzoo
Z ciekawostek: forum jest wspierane przez Rublona, kto słyszał o tym cudownym wynalazku, ten wie smile.gif
Monter08
Nie rozumiem po co w shoutboxie pobierasz cały czas wszystkie wiadomości, co 3 sec pobierane jest ok. 3kb co jest mało optymalne. Zapisuj sobie po prostu timestamp ostatniej pobranej wiadomości i później odpytaj tylko czy pojawiły się nowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.