Nie no, nie wierzę po prostu...
Cytat
Sranatyczny srawindowsrasiarzu:
NIGDZIE nie napisałem żadnego obraźliwego słowa pod adresem użytkowników Maka, tylko nazwałem ironicznie iPoda srajPodem oraz iPhone'a srajPhonem.
"srawindowsrasiarzu" ? Ale żes się popisał... Pomijam fakt, że w każdym prawie poście wpsominam o używaniu Ubuntu, a nie Windows...
Cytat
Za to windows/linux ich nie maja?
NIGDZIE nie napsiałem, że Windows/Linux nie mają wad. I nie próbuję nikogo przekonać, że Acer jest lepszy

! No czy Wy naprawdę nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Gdzie napsiałem, że Acer jest lepszy? Jedyne, o co mi chodzi, to "W czym Mak jest lepszy na tyle, by uzasadniało to jego tak wysokoą cenę"
To Wy ciągle staracie się jakimiś argumentami o trzeciorzędnym znaczeniu przekonac mnie, że się mylę, bo macie jakieś docki.
Cytat
Colo-fanatyku, dajesz sobie mozg prac brazowa woda i papka reklamowa innych slow nie moge uzyc. A nam odmawiasz tego ze praca na maku nam bardzo odpowiada.
Co Ty, kur...a pier...lisz? Jaki Colo-fanatyku? Napisałem, że czasem piję Coca-Colę, bo mi smakuje, a nie pod wpływem reklamy. A znam smak Coli od czasów dzieciństwa, czyli z lat 80-tych, kiedy o reklamie w Polsce jeszcze nikt nie słyszał.
Cytat
A wieczne "fanatyk" "appleboy" "fanboy" _ uzywane wobec WSZYSTKICH ktorzy maja tu maki i wypowiadaja sie o nich pozytywnie? Mowisz o nich ze dali sie omamic reklamie Apple'a - wiec niedaleko im do debili.
Część na pewno tak, szczególnie tych młodszych, którzy nie pamietają (bo nie mogą) z racji wieku pamiętać świata "sprzed reklam" i dlatego, z naturalnych powodów, reklama stała się naturalną częścią ich zycia i nie patrzą na nią z odpowiednim dystansem, bo po prostu nie potrafią. Do tego dochodzi wpływ otoczenia i takie tam. I to sa dla mnie Ci "fanboje", "apleboje" z mózgiem wypranym przez marketing. Ale to już bardziej socjologia.
Reszta wybrała Maka dla tych cudownych szczegółów, o których tu się tak rozpisujecie. Ok, chcą, płaca, mają, mnie nic do tego.
ale dlaczego stawiasz znak równości pomiędzy osobą podatną na reklamę, a debilem, i jeszcze przypisujesz to mnie, że to ja tak robie, nie rozumiem. GDZIE napsiałem JEDNO obraźliwe słowo pod adersem użytkowników Maka? POKAŻ MI.
Nie wspomnę o tym, że w tym poście to mnie wyzywano mnie od debili, srajwindowsiarzy i kretynów. A ja Was tak nie nazwałem ani razu. Więc kto jest tym fanatykiem w końcu?