Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Upgrade forum - dyskusja.
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Stron: 1, 2
itsme
lol :-)
scanner
Że uzupełnię, cytując stronę skyfire.com: "Our team is proud to have built the fastest mobile web browser, and the only mobile browser to support all the rich media on the web." - skoro takie cudo, to czemu nie wyświetla tego, co inne przeglądarki widzą?

Oczywiście się Blame nie obrażaj - nasi developerzy na pewno przyjrzą się sytuacji.
marcio
Cytat
No to ja też trochę ponarzekam smile.gif W przeglądarce Skyfire na moim PPC(WM6.1) nie wyświetla się nic oprócz tła strony

Hmm sry ale na moim i780 wm 6.0 i najnowszy skyfire dziala strona przynajmniej z tego co pamietam zaraz sprawdze.

Cytat
Our team is proud to have built the fastest mobile web browser, and the only mobile browser to support all the rich media on the web.

Bo to prawda niech tylko dodaja fajne zarzadzanie zakladkami, lepsze renderowanie stron i skyfire wymiata.

P.S teraz czekam na wersje beta Fennec'a bo na 624mhz i 128mb ramu by przewinac strone musze czekac jakies 10s :/ rotfl
Blame
Cytat(scanner @ 5.11.2009, 20:31:56 ) *
Oczywiście się Blame nie obrażaj - nasi developerzy na pewno przyjrzą się sytuacji.

Orażem siem i sobie pujdem... A tak na serio, to problem jest już rozwiązany. Okazało się, że po pierwsze to nie miałem najnowszej wersji SF a po drugie o ile wortal działał to forum ładuje mi się trochę przydługawo a że z natury jestem człowiekiem niecierpliwym to wyszło jak wyszło.
Cytat
scanner: gówna używa gówno widzi : P

No, szkoda tylko, że to "gówno" jest aktualnie najsensowniejszym wyborem jeśli chodzi o przeglądanie stron na WM.

W każdym razie przepraszam za zbędne nerwy. Przynajmniej ruszyłem trochę temat tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.