Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 10xPomógł z okazji 10000
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
LBO
Cytat(phpion @ 25.09.2008, 15:09:54 ) *
PS: "Pomógł" za tego posta możecie sobie darować.

To ja chętnie przejmę Twoje pomógł, na rzecz moich pomógł :]
nospor
Dobra, 8 godzin minęło, strasznie dużo Was się tu popisało, a liczyć dużo roboty....

Wyniki czas ogłosić
Nasmażyliście tych postow, że hoho... licze i licze i licze... aż se nagle przypomniałem ( winksmiley.jpg ), iż na Hydepark postów się nie nabija. Czemu? Ano każdy wasz post na Hydepark nie powoduje zwiększenia licznika postów. Tak więc każdy z was nabił po tyle samo postow: 0
Czyli teraz mnożymy: 0 x 10 = 0 pomógł. Tak więc stan Waszych pomógł został zwiększony o uzyskaną wartość winksmiley.jpg

Dziękuję z tego miejsca wszystkim tym, którzy wiedzieli oco biega ale siedzieli cicho. Pare osób trzeba było siłą uciszyć, paru zastraszyć, ale jakoś się udało.

Wszystkich urażonych niesprawidliwością tej akcji informuję, iż jest to poważne forum, staramy się tu być sprawiedliwi, raz wychodzi nam to lepiej, raz gorzej, ale na taki pomysl, by rozdawać kilkadziesiąt pomogł paru osobom co sie akurat załapią nikt z nas by nie wpadł. A nawet jakby wpadł, to reszta by go stłumiła w zarodku. Na przyszłość proszę o odrobinę więcej wiary w nas.

Podsumowując: dziękuję za czynny udział w akcji i mam nadzieję, iż macie teraz równie szeroki uśmiech na twarzy co i ja biggrin.gif
LBO
Przyznaj się, nie sądziłeś, że będzie taka frekwencja i nie chciało ci się liczyć tongue.gif
melkorm
Cytat
Podsumowując: dziękuję za czynny udział w akcji i mam nadzieję, iż macie teraz równie szeroki uśmiech na twarzy co i ja

-> Banan D:

Konspira itp biggrin.gif
nospor
Cytat
Przyznaj się, nie sądziłeś, że będzie taka frekwencja i nie chciało ci się liczyć
Hehe, nie tongue.gif
ALe miałem chwilę zwątpienia, gdy zaczeliscie drązyc temat pomogl i listy, pomogl i liczby postow. Myslalem ze juz sie wszystko wyda. Nie sądziłem ze ktoś zacznie wnikać tak w szczegóły.
mike
Cytat(NuLL @ 25.09.2008, 19:23:19 ) *
Oj brakowalo mi tematu Jeden Wielko Offtopick - piekny byl smile.gif
To prawda. Ten wątek pokazuje, że zapotrzebowanie na takie rzeczy jest spore.
Nie mniejszym otwieram ponownie Jeden Wielki OffTopick, (jeśli masz pisać na temat, nie wchodź!)
Tam również możecie pisać na dowolny temat. Tam również jest prowadzona klasyfikacja nabitych postów. Na zasadach tutejszych oczywiście biggrin.gif
LBO
Cytat(nospor @ 25.09.2008, 19:58:52 ) *
Hehe, nie tongue.gif
ALe miałem chwilę zwątpienia, gdy zaczeliscie drązyc temat pomogl i listy, pomogl i liczby postow. Myslalem ze juz sie wszystko wyda. Nie sądziłem ze ktoś zacznie wnikać tak w szczegóły.

Tak, czy siak masz ćwieka co tu wymyślić kiedy dobijesz do okrągłej liczby 1000 pomógł smile.gif Za każde +10 postów w temacie dostanie się moda? biggrin.gif
nospor
Cytat
Tak, czy siak masz ćwieka co tu wymyślić kiedy dobijesz do okrągłej liczby 1000 pomógł Za każde +10 postów w temacie dostanie się moda?
Hehe, juz tak szybko nie dacie sie nabrac. Trzeba znowy poczekac ze 2 lata winksmiley.jpg
NuLL
Kurde - dzis jakis dzien dobroci dla .... biggrin.gif :wstyd:
phpion
Cytat(nospor @ 25.09.2008, 19:51:23 ) *
Wszystkich urażonych niesprawidliwością tej akcji informuję, iż jest to poważne forum, staramy się tu być sprawiedliwi, raz wychodzi nam to lepiej, raz gorzej, ale na taki pomysl, by rozdawać kilkadziesiąt pomogł paru osobom co sie akurat załapią nikt z nas by nie wpadł. A nawet jakby wpadł, to reszta by go stłumiła w zarodku. Na przyszłość proszę o odrobinę więcej wiary w nas.

yahoo.gif

PS: teraz przynajmniej wiadomo kto jest pazerny na punkciki "Pomógł" laugh.gif
LBO
Cytat(phpion @ 25.09.2008, 20:10:58 ) *
PS: teraz przynajmniej wiadomo kto jest pazerny na punkciki "Pomógł" laugh.gif

Właśnie, jest gdzieś jakaś lista wg tych punktów?

Chociaż i tak chyba wiem kto ma najwięcej smile.gif
bim2
Wiedziałem, że żarcik smile.gif Nigdy nie doszło tutaj do podżegania do nabijania punktów i postów.

PS. Niezły pomysł.
phpion
Tak, teraz się okaże, że każdy wiedział, że to żart. To jest jak w teleturniejach gdy gostek myśli, że wygrał, a w ostatniej chwili traci wszystko:

"Przecież to tylko gra, przyjechałem się to dobrze bawić"

biggrin.gif laugh.gif haha.gif
nevt
Najpierw (pierwszy post nospor'a):
Cytat
każdy dostanie tylke pomógł x 10 ile nabije postów w tym temacie.
Jak wół - w tym temacie...

a potem (jeden z ostatnich postów nospor'a):
Cytat
aż se nagle przypomniałem ( winksmiley.jpg ), iż na Hydepark postów się nie nabija.
Wg mnie cieniutka linia obrony... można było wymyślić coś subtelniejszego... winksmiley.jpg

ja tam mam dość "pomógł" - sztucznie nabite mi niepotrzebne, ale jak sam dobiję do 10k postów to obiecuję wam jeszcze lepsze jaja, wyobraźnię mam bujną smile.gif

tak, czy inaczej szacun dla nospora, pozdrawiam jego i wszystkich nabitych w butelkę smile.gif
AxZx
a nie mowilem:P
tylko swiezaki daly sie nabrac,

a tak wogole to czemu sluza takie akcje?tongue.gif
mike
Cytat(AxZx @ 25.09.2008, 21:54:44 ) *
a tak wogole to czemu sluza takie akcje?tongue.gif
Rozrywce i zabawie.
kbsucha
Należałby się tygodniowy ban za oszukiwanie biednych user'ów i chwilowa awarie forum dry.gif
Ale gdyby nie nospor połowa założonych tematów pozostałoby bez rozwiązania sadsmiley02.gif

Żarcik guitar.gif
pozdr
nospor
Cytat
Należałby się tygodniowy ban za oszukiwanie biednych user'ów

poraz kolejny powtarzam: wszystko co bylo napisane w pierwszym poscie jest prawdą - dostaliscie tylko pomogl x 10 ile nabiliscie postow w tym temacie. Nikogo nie oszukałem smile.gif
trucksweb
tak sobie czytam te wypowiedzi i informacje o promocji na pomogl i az mnie scisnelo sciana.gif
co za debilny pomysl aby organizaowac cos taqkiego ? Czemu to ma sluzyc ? I jaka wartosc beda mialy wartosci w pomogl ?
Rozumiem ze osoba ktore maja iles tam tys na liczniku to juz rybka czy maja +/-tys ale jak nospor napisal, zacheca do nabijania postow nowych userow ? i co taki nowy user bedzie mial 10pomogl za co questionmark.gif!

Jak sie dubluje tematy to swietokractwo a jak organizuje sie debilne konkursy to juz swieto ?
Heh, ja Ci nospor przeszkadza te tys pomogl to wez sobie zresetuj licznik i wsio...

I prosze mi nie nabijac 10x pomogl dry.gif

//no tak to jest jak sie nie czyta topicow ktore maja 2i wiecej stron tongue.gif
zart zartem ale jakby sie uprzec to mozna policzyc i posty zapisane w tym temacie i co nie da sie powiekszyc licznika ?
nospor
@trucksweb ty tak na powaznie?
Przeczytaj uwaznie jeszcze raz pierwszy post bo normalnie rozbrajasz winksmiley.jpg

rozumiem tresc takiego posta jeszcze pare godzin temu, ale teraz, gdy cala akcja zostala wyjasniona....

edit:
Cytat
zart zartem ale jakby sie uprzec to mozna policzyc i posty zapisane w tym temacie i co nie da sie powiekszyc licznika
To najpierw mowisz ze debilny pomysl a potem sam kazesz podwyzszac. Weź sie zdecyduj tongue.gif
JoShiMa
Oooo widać, że jednak niektórzy są zawiedzeni tongue.gif
Cysiaczek
hehe, a ciekawe, jak by się nospor tłumaczył, gdybym zażartował i na czas trwania konkursu włączył zliczanie postów w hydeparku : aaevil.gif
nospor
hehe, to ty bys sie wtedy tlumaczyl nie ja smile.gif
mike
Cytat(Cysiaczek @ 26.09.2008, 12:38:20 ) *
hehe, a ciekawe, jak by się nospor tłumaczył, gdybym zażartował i na czas trwania konkursu włączył zliczanie postów w hydeparku : aaevil.gif
Nie ważne.
Na razie ma w profilu . A miałby 0 tongue.gif
olme
dawno mnie tu nie było, gratuluję, nospor, nie postów, a pomocy, która się w nich znajduje!

PS Nie dopisuj mi pomógł, chciałem Ci tylko pogratulować smile.gif
wypromuj.pl
promocja Ciekawa tongue.gif

może przejdziemy na jakiś ciekawy konkretny temat?
ja kiedyś brałem udział w temacie, gdzie gość szukał Palma z "NADAJNIKIEM GPS" i każdy
się zastanawiał jak ten nadajnik miał być podłączony do tego Palma
xbigos
Dla mnie jest troche dziwna ta "akcja". Jakoś opcja + 50 pomógł nie przemawia. Ale to tylko moje zdanie.

---: EDIT :---

I teoretycznie sie nie liczy
tiraeth
E tam, przesadzasz ;-) To coś na wzór tematu OFFTOPIC :-)
xbigos
Może i tak. Chociaż kiedyś spotkałem się na jakimś forum z grą typu skojarzenia. Niezłe nabijanie. rekord 327 postów bagatela w 3 dni :/ tu na szczęscie jest LIMIT 5:). Ale nadal nie jestem przekonany co do tego żeby akurat oceny pomógł x10:)
nospor
sprawa juz dawno zamknieta, w pierwszym poscie tego tematu jest wyjasnione oco chodzilo a ludzie nadal z takimi tekstami:
Cytat
Ale nadal nie jestem przekonany co do tego żeby akurat oceny pomógł x10
tongue.gif
Ociu
Nie ważne są punkty.. nabijamy ! smile.gif
dudziec
heheh to jest forum o PHP a nie o nabiajniu punktów ... dobre dobre !:) laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.