Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 10xPomógł z okazji 10000
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
nospor
Witam,
właśnie stuknęło mi 10 000 postów. Z tej okazji ogłaszam promocję (zaakceptowana przez admina):
każdy dostanie tylke pomógł x 10 ile nabije postów w tym temacie. Podobną akcję swego czasu urządzał kszychu. Cieszyła się ona dużym powodzeniem, więc powtarzam ją.

Warunki:
- akcja głównie kierowana do nowych użytkowników, ale jak się i starsi pokuszą to proszę bardzo
- zeby nie przesadzic, będzie zliczone tylko 5 nabitych postow, czyli max. 50 pomógł.
- końcowa liczba pomógł nie może być większa, od posiadanej liczby postów
- będą zliczane tylko posty, które były pisane nie częściej niż dwa posty, czyli
źle:
twój post
inny post
twój post

dobrze:
twój post
inny post
jeszcze inny post
twój post

To tak by sie dwie osoby nie zmowily i nie nabijaly

Czas promocji: dziś do nocki. Wieczorem ogłoszę wyniki.

Milej zabawy smile.gif

edit:
Wyniki czas ogłosić
Nasmażyliście tych postow, że hoho... licze i licze i licze... aż se nagle przypomniałem ( winksmiley.jpg ), iż na Hydepark postów się nie nabija. Czemu? Ano każdy wasz post na Hydepark nie powoduje zwiększenia licznika postów. Tak więc każdy z was nabił po tyle samo postow: 0
Czyli teraz mnożymy: 0 x 10 = 0 pomógł. Tak więc stan Waszych pomógł został zwiększony o uzyskaną wartość winksmiley.jpg

Dziękuję z tego miejsca wszystkim tym, którzy wiedzieli oco biega ale siedzieli cicho. Pare osób trzeba było siłą uciszyć, paru zastraszyć, ale jakoś się udało.

Wszystkich urażonych niesprawidliwością tej akcji informuję, iż jest to poważne forum, staramy się tu być sprawiedliwi, raz wychodzi nam to lepiej, raz gorzej, ale na taki pomysl, by rozdawać kilkadziesiąt pomogł paru osobom co sie akurat załapią nikt z nas by nie wpadł. A nawet jakby wpadł, to reszta by go stłumiła w zarodku. Na przyszłość proszę o odrobinę więcej wiary w nas.

Podsumowując: dziękuję za czynny udział w akcji i mam nadzieję, iż macie teraz równie szeroki uśmiech na twarzy co i ja biggrin.gif
piaseq
Ciekawa propozycja, ale czy nie będzie to trochę śmiesznie wyglądało gdy osoba z ~10 postami będzie miała 50 pomógł?
nospor
o tym nie pomyslalem. wstydnis.gif

Z racji ze to dopiero poczatek, to dochodzi jeszcze ograniczenie, ze nie mozna miec wiecej pomogl niz sie ma postow (dopisałem to do pierwszego posta)
mike
~nospor w ramch pogoni za Tobą (mam 2. miejsce w ilości postów) to sobie nabiję jednego i dam szansę na zdobycie ~piaseqowi pierwszych 10
nospor
@mike ty juz dawno odpadles z pogoni za mna winksmiley.jpg Ale staraj sie, staraj.... może kiedys biggrin.gif
mike
A nie chciałbyś bana na tydzień? Do roboty się przynajmniej weźmiesz tongue.gif
ucho
Tak czy siak wydaje mi się to kompletnie pozbawione sensu. Z drugiej strony całe to zliczanie pomógł też większego sensu nie ma osobiście wolałbym coś do zliczania karmy i +/- przy każdym poście aaevil.gif
skowron-line
@Mike warana mu za dyskusje z modem

edit
A jak się podejrzy na tematy w których pomógł user to co się pokaże przy tych 10 questionmark.gif
nospor
Cytat
A jak się podejrzy na tematy w których pomógł user to co się pokaże przy tych 10

Klikajac na te liste, wyswietlają sie posty przy ktorych pomogles. Dla listy to bez znaczenia jaką cyferkę masz wpisaną przy pomogl.
krzyszbi
może i bez znaczenia ale jak nie będzie miał żadnego owocnego postu ( np ja smile.gif choć może kilka by się znalazło ) a będzie pomógł to co questionmark.gif lista pusta a pomógł jest tongue.gif
nospor
tzw. efekt uboczny.
Pytanie za 100 punktow: ktos wogole wchodzi na te liste kto za co ma pomogl?
mike
Normalnie aż mnie dziw bierze. Chłopak rozdaje a wszyscy zamiast się cieszyć, radować i czerpać z tego to kombinują tongue.gif
Powiem teraz coś co z "ust" moderatora nie prędko usłyszycie: proszę o nabijanie postów w tym wątku.
krzyszbi
a owszem ja czasem wchodzę smile.gif jak czegoś szukam to czasem pomaga
p.s. stosuje się do słów mod-ka i nabijam sobie licznik tongue.gif
webdice
Cytat(nospor @ 25.09.2008, 11:46:57 ) *
(...) Pytanie za 100 punktow: ktos wogole wchodzi na te liste kto za co ma pomogl?

Tak, ja winksmiley.jpg.

Cytat(mike @ 25.09.2008, 11:48:12 ) *
Normalnie aż mnie dziw bierze. Chłopak rozdaje a wszyscy zamiast się cieszyć, radować i czerpać z tego to kombinują tongue.gif
Powiem teraz coś co z "ust" moderatora nie prędko usłyszycie: proszę o nabijanie postów w tym wątku.

To prawie jak kupienie na stadionie X lecia "magistra" winksmiley.jpg.
skowron-line
No ale czasem ludziska mogą sobie pomyśleć ze ktoś kto ma dużo pomógł zapewne mu pomoże a tu kiszka bo kolo sobie nabił w tym temacie.
I ja też czasami sobie zaglądam do opcji pomógł
webdice
P.S. Ja tu tylko pomagam innym winksmiley.jpg.
mike
Ja też biggrin.gif

Gdyby ktoś chciał nabić punktowanego posta a będzie miał tu za gęsto postów swoich to piszcie PW do mnie. Wstawię jakiś glupi komentarz i będzie można zapunktować.
skowron-line
To chyba każdy się stara pomóc
nospor
Cytat
Ja tu tylko pomagam innym
Jeśli krzyczenie, zastraszanie, bicie i zamykanie tematow nazywasz pomaganiem, to tak - pomagasz innym winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg

ps: mike tez winksmiley.jpg

ps2: joke ofcourse
qqrq
proszę o nabijanie postów w tym wątku.

guitar.gif
antyqjon
Ale jaja, nabijać dla samego nabijania biggrin.gif
nospor
Oj, ale piszcie tez sensem. Moze cos o sobie, albo jaka pogoda za oknem, albo gratulacje dla mnie z tak okrągłego wyniku winksmiley.jpg
skowron-line
Cytat(nospor @ 25.09.2008, 10:05:58 ) *
Oj, ale piszcie tez sensem. Moze cos o sobie, albo jaka pogoda za oknem, albo gratulacje dla mnie z tak okrągłego wyniku winksmiley.jpg

Juz masz 10 002 więc musisz poczekać do okręgłego
misiek172
ale nich mi który da Warna za to że napisałem tu posta!!!

Jak coś to warna dla Nospor, to z jego życzenia tu pisze głupoty winksmiley.jpg
krzyszbi
poczekamy do 20k postów jak będzie impra x20 smile.gif na następną promocję smile.gif
misiek172
pomocy!

Temat: Struktura_tabeli_dla_dokumentow
JoShiMa
Jak się bawić to się bawić. A w zasadach nic nie było na temat tego, żeby pisac z sensem. To może ja napisze wierszyk, bo taki mi się dziś w drodze do pracy jesienny z przedszkola przypomniał:

Klon ma złote liście,
Świecą się ogniście,

Jesion ma brązowe,
Zgubił ich połowę,

Dęby się czerwienią,
Pół na pół z zielenią.

Olcha- żółto-siwa,
Wiatr jej liście zrywa,

Miesza je z innymi,
Pędzi het po ziemi;

Z najładniejszych liści
Cały las oczyści.
misiek172
WoW ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

normlanie powinieneś się tym zawodowo zająć!
mike
Cytat(misiek172 @ 25.09.2008, 12:11:49 ) *
normlanie powinieneś się tym zawodowo zająć!
-. ~JoShiMa reprezentuje na forum płeć piękną.
No właśnie, po avatarze lub po zdjęciu nie widać. ~JoShiMa może jakieś kroki w kierunku wyeleminowania przyszłych pomyłek? tongue.gif
hateman
No to gratki ilości postów smile.gif
webdice
Dobra, koniec tego, to był test, każdy dostaje ostrzeżenie z moderacja na 100 lat, temat zamykam!

Oczywiście żartuje aaevil.gif.

Cytat(nospor @ 25.09.2008, 11:56:48 ) *
Jeśli krzyczenie, zastraszanie, bicie i zamykanie tematow nazywasz pomaganiem, to tak - pomagasz innym winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg

Tylko w tym temacie guitar.gif.

P.S. Zapomniałeś o paleniu domów i gwałceniu dziewic winksmiley.jpg.
misiek172
@mike czy chociaż w paru procentach kojarzy Ci się wyraz JoShiMa z kobietą? biggrin.gif
antyqjon
Kawa numer 2 i czas zabrać się za dzierganie zlecenia... proza życia, nie to co wiersze o jesieni ;-)

Starczy mi już nabijania ;-)
hateman
Też kiedyś dociągnę do takiej ilości postów smile.gif
Gonię tongue.gif
mike
Cytat(misiek172 @ 25.09.2008, 12:16:44 ) *
@mike czy chociaż w paru procentach kojarzy Ci się wyraz JoShiMa z kobietą? biggrin.gif
99% imion kobiecych kończy się na a. Można przyjąć że wszystkie.
~JoShiMa też kończy się na a. Więc 1/7 nicka kojarzy się z kobietą.
Odpowiadając na Twoje pytanie: ~JoShiMa wygląda na kobietę tak na około 14%.

P.S.
Wszelkie gierki słowne nie były moim zamiarem tongue.gif biggrin.gif
misiek172
haha

dobre naświetlenie sprawy, stawiam piwo za logike biggrin.gif
sowiq
proszę o nabijanie postów w tym wątku
Ależ proszę bardzo smile.gif
Wszystkiego najlepszego, nospor smile.gif
hateman
to ja też wirszyk tongue.gif

Jechał pan pan pan
Na koniku sam sam sam
Za nim chłop chłop chłop
Na koniku hop! hop! hop!
misiek172
powinna powstać nowa opcja:

aby userzy mogli wystawiac warny moderatorom biggrin.gif

ale byłoby fajne aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif
krzyszbi
jeśli ktoś lubi armagedon to może i by było ale lepiej jak Bóg ( moderator ) czuwa i swojego miecza sprawiedliwości używa
hateman
Może zrobić temat, kto się wpisze to ostrzeżenie*ilość_postów smile.gif
misiek172
lizus! biggrin.gif lizus! :Dlizus! :Dlizus! :Dlizus! :Dlizus! biggrin.gif

to było oczywiscie do @krzyszbi tongue.gif
JoShiMa
Cytat(mike @ 25.09.2008, 12:14:51 ) *
~JoShiMa może jakieś kroki w kierunku wyeleminowania przyszłych pomyłek? tongue.gif

Miałam nadzieję, że nick jest wystarczająco żeński. Hmmm chyba faktycznie pomyślę nad jakimś avatarkiem.
mike
Cytat(misiek172 @ 25.09.2008, 12:30:01 ) *
powinna powstać nowa opcja:

aby userzy mogli wystawiac warny moderatorom biggrin.gif

ale byłoby fajne aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif
Ale moderatorzy nadal zachowają prawa do zdejmowania warnów. WIęc w sumie może być biggrin.gif

Cytat(webdice @ 25.09.2008, 12:16:00 ) *
P.S. Zapomniałeś o paleniu domów i gwałceniu dziewic winksmiley.jpg
Paleniu kogo?
nospor
Cytat
Ale moderatorzy nadal zachowają prawa do zdejmowania warnów. WIęc w sumie może być
Pojdziesz spac, ludzie dowalą ci 100%, i sie juz nie zalogujesz by zdjac warna bo z automatu bedziesz zbanowany za 100% warnow
mike
Cytat(nospor @ 25.09.2008, 12:47:50 ) *
Pojdziesz spac, ludzie dowalą ci 100%, i sie juz nie zalogujesz by zdjac warna bo z automatu bedziesz zbanowany za 100% warnow
Ja nie śpię. Ja czuwam.

Buehehehehhehehahahahahahah (upiorny śmiech)! ! ! ! !
JoShiMa
Cytat(mike @ 25.09.2008, 12:48:50 ) *
Ja nie śpię. Ja czuwam.

Kiedyś cię przyłapię.
gylopl
graty dla nospora:) jedna z osob na ktore mozna liczyc na forum:)
krzyszbi
czas się za robotę wziąć a nie tu głupoty pisać bo ciepłą posadkę stracę sad.gif
wieczorkiem jeszcze się pojawię i coś klepnę smile.gif
hateman
No tak, trzeba pracować :]
Ja też w pracy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.