właśnie stuknęło mi 10 000 postów. Z tej okazji ogłaszam promocję (zaakceptowana przez admina):
każdy dostanie tylke pomógł x 10 ile nabije postów w tym temacie. Podobną akcję swego czasu urządzał kszychu. Cieszyła się ona dużym powodzeniem, więc powtarzam ją.
Warunki:
- akcja głównie kierowana do nowych użytkowników, ale jak się i starsi pokuszą to proszę bardzo
- zeby nie przesadzic, będzie zliczone tylko 5 nabitych postow, czyli max. 50 pomógł.
- końcowa liczba pomógł nie może być większa, od posiadanej liczby postów
- będą zliczane tylko posty, które były pisane nie częściej niż dwa posty, czyli
źle:
twój post
inny post
twój post
dobrze:
twój post
inny post
jeszcze inny post
twój post
To tak by sie dwie osoby nie zmowily i nie nabijaly
Czas promocji: dziś do nocki. Wieczorem ogłoszę wyniki.
Milej zabawy

edit:
Wyniki czas ogłosić
Nasmażyliście tych postow, że hoho... licze i licze i licze... aż se nagle przypomniałem (

Czyli teraz mnożymy: 0 x 10 = 0 pomógł. Tak więc stan Waszych pomógł został zwiększony o uzyskaną wartość

Dziękuję z tego miejsca wszystkim tym, którzy wiedzieli oco biega ale siedzieli cicho. Pare osób trzeba było siłą uciszyć, paru zastraszyć, ale jakoś się udało.
Wszystkich urażonych niesprawidliwością tej akcji informuję, iż jest to poważne forum, staramy się tu być sprawiedliwi, raz wychodzi nam to lepiej, raz gorzej, ale na taki pomysl, by rozdawać kilkadziesiąt pomogł paru osobom co sie akurat załapią nikt z nas by nie wpadł. A nawet jakby wpadł, to reszta by go stłumiła w zarodku. Na przyszłość proszę o odrobinę więcej wiary w nas.
Podsumowując: dziękuję za czynny udział w akcji i mam nadzieję, iż macie teraz równie szeroki uśmiech na twarzy co i ja