Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomysły na spędzenie letnich dni
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
menic
@domis86: W ramach rozrywki bedziesz pracował kapslując butelki biggrin.gif
nasty
Cytat(gszesiek @ 7.07.2007, 17:30:46 ) *
@Turgon zlituj się, są ludzie, którzy muszą "orać" od rana do nocy, a Ty ciągle masz czas na rower, gitarę, windsurfing, php ... ( bądź człowiekiem winksmiley.jpg )
Czego Ty wymagasz od 14 latka ? tongue.gif Pewnie ze w wakacje ma czas na wszystko smile.gif
SHiP
Cytat(Zbłąkany @ 7.07.2007, 08:20:17 ) *
A co do instrumentów to się nie wypowiadam, bo i tak nikt z was nie kupi wiolonczeli biggrin.gif

Huh gdyby w moim miasteczku był nauczyciel to bym prawdopodobnie kupił winksmiley.jpg. Ale u mnie nawet nikogo do nauki gry na skrzypcach nie ma wiec pozostaje gitara.
@sagittariuspl: Za 200-300zł można kupić zwykłego klasyka i przez pierwszy rok będziesz zadowolony, świetnie nadaje się do nauki, ognisk itp. winksmiley.jpg. (mam kilka gitar i do ogniska moim zdaniem lepiej sie nadaje tylko akustyczna ale to koszt rzędu 600zł (chociaz ostatnio widzialem troche potaniały fendery) no i dla początkującego struny metalowe mogą być trochę za twarde...). Zresztą jak to mawiają często panowie z max3d.pl nie pędzel czyni artystą winksmiley.jpg. Jesli masz talent(lub twoi znajomi lubią dużo wypić) muzyka przy ognisku będzie pierwsza klasa winksmiley.jpg.

Co do dziewczyny i teorii Turgona smile.gif Myślę, że z dziewczyną warto trochę poczekać, dozbierać X zł i znaleźć jakąś lepszą ^,^
kwiateusz
Co do tych moich nocek... To tam pracują same kobiety ze 30 lat ode mnie starsze... wiec nie wymagajcie za wiele.

Praca do konca lipca a potem laba trzeba w końcu odpocząć. Co do postu domis86 to ja dziś tak miałem na zabawie w klubie Omen w Płośnicy (już zaczyna mnie głowa boleć)...
Turgon
SHiP: Dlaczego chłopakowi od razu chłopakowi doradzasz Fendery biggrin.gif Są piekielnie drogie tongue.gif Ja tam polecałbym rozejrzeć się po niższej półce winksmiley.jpg
superfrajer
A ja sie planuje wybrac do Cancun a wczesniej na Ibize coby troche mordke opalic smile.gif
shpyo
paintball, paintball, paintball winksmiley.jpg
Turgon
I gitara wróciła. Czyli dzisiejszy plan. ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ i jeszcze raz ĆWICZYĆ!
Speedy
Cytat(SHiP @ 8.07.2007, 01:03:29 ) *
Co do dziewczyny i teorii Turgona smile.gif Myślę, że z dziewczyną warto trochę poczekać, dozbierać X zł i znaleźć jakąś lepszą ^,^

Tą teorię można sobie nadinterpretować tongue.gif - dziewczyny po prostu niejednokrotnie lecą na gitarzystów winksmiley.jpg.
domis86
Hehe a co ma $$$ do dziewczyny? biggrin.gif
No chyba ze mowisz o PLP, czyli Paniach Lekkiego Prowadzenia tongue.gif
sagittariuspl
Cytat(Speedy @ 10.07.2007, 14:19:27 ) *
Tą teorię można sobie nadinterpretować tongue.gif - dziewczyny po prostu niejednokrotnie lecą na gitarzystów winksmiley.jpg.
'... chłopak z gitarą byłby dla mnie parą...'
zapytajmy @Turgona jak to jest - lecą czy nie, powinieneś mieć doświadczenie smile.gif
Turgon
Co do dziewczyn, to naprawdę zależy tongue.gif W większości jednak nie winksmiley.jpg Niestety nie jest to zbyt popularne biggrin.gif

P.S.
Mam nareszcie pieca winksmiley.jpg I można wybijać szyby JUPI winksmiley.jpg
sztosz
Co do Gitar i lecenia dziewczyn na na facetów grających to ja nigdy nie miałem z tym problemów. Na ognisku wystarczy zagrać balladę patrząc głęboko w oczy i prawie zawsze jest twoja. Prawie, bo czasem nie są same i wtedy bywa problem winksmiley.jpg
domis86
Hehe tongue.gif

Ja wczoraj wróciłem z wypadu w góry z ludzmi z mojej firmy.
Bylo ostro biggrin.gif
moj szef okazuje sie ze jest zajebisty -> chlalismy ostro + jointy aarambo.gif
Takiego szefa kazdemu zycze cool.gif
mike
Szef-debil jednym słowem.
Pochwal się jeszcze gdzie pracujesz.
domis86
Cytat(mike @ 24.07.2007, 13:22:37 ) *
Szef-debil jednym słowem.

tiredsmiley.gif po prostu "noł koments"

EDIT: moze uzasadnij swoją bluzge?
Moli
Szef też człowiek, ale nie musisz się chwalić że paliliście z szefem, bo to rzeczywiście trochę dziwnie brzmi.
mike
Cytat(domis86 @ 24.07.2007, 13:27:06 ) *
moze uzasadnij swoją bluzge?
Może nie.
Uważam że Twój szef to niepoważny idiota. Najpewniej jakiś dzieciak i tyle.
nie potrzebuje tego uzasadniać. To moja prywatna opinia.

To jak, podasz nazwę firmy skoro już na zwierzenia Ci się zebrało tongue.gif :?:
domis86
Cytat(Moli @ 24.07.2007, 13:57:12 ) *
Szef też człowiek, ale nie musisz się chwalić że paliliście z szefem, bo to rzeczywiście trochę dziwnie brzmi.

hehe smile.gif no moze troche biggrin.gif
Ale pozytywnie bylo.

Cytat(mike @ 24.07.2007, 14:00:26 ) *
Może nie.
Uważam że Twój szef to niepoważny idiota. Najpewniej jakiś dzieciak i tyle.
nie potrzebuje tego uzasadniać. To moja prywatna opinia.

No to moja jest taka ze ty jestes noobem i tez nie bede tego uzasadniał.

Cytat(mike @ 24.07.2007, 14:00:26 ) *
To jak, podasz nazwę firmy skoro już na zwierzenia Ci się zebrało tongue.gif :?:

Jest od dawna w moim profilu.

Moj szef rzeczywiscie jest mlody (25 lat) ale co z tego, jesli placi dobrą kase? guitar.gif i w ogole jest git w firmie
strife
Cytat(gszesiek @ 6.07.2007, 22:29:07 ) *
kup sobie orbitrek albo rowerek treningowy i postaw przy kompie - masz dwa w jednym winksmiley.jpg

Ale to nie to samo, co jazda na rowerze na świeżym powietrzu : P

Cytat(sagittariuspl @ 6.07.2007, 22:36:52 ) *
miałem ambitny plan jeżdzenia do roboty codziennie rowerem, ale deszcz mnie zweyfikował winksmiley.jpg i kiedy tu nocą wyrywać panny jak się już nie ma siły...

U mnie pada cały czas, Łódź zalewa jednym słowem laugh.gif

Cytat(domis86 @ 24.07.2007, 13:19:30 ) *
Hehe : P

Ja wczoraj wróciłem z wypadu w góry z ludzmi z mojej firmy.
Bylo ostro biggrin.gif
moj szef okazuje sie ze jest zajebisty -> chlalismy ostro + jointy aarambo.gif
Takiego szefa kazdemu zycze cool.gif

Heh biggrin.gif To macie w firmie bezstresowy tryb pracy co ? : D

Lubię też grilla na świeżym powietrzu, piwko do tego i jest fajnie smile.gif

Panowie uspokujcie się, bo powstanie kolejny flame dry.gif Chcecie sobie dogryzać to może przez PW?
domis86
Cytat(strife @ 24.07.2007, 14:14:51 ) *
Heh biggrin.gif To macie w firmie bezstresowy tryb pracy co ? : D

Oczywiscie w pracy zawsze jaies stresy są, ale - praca to praca - a jak jest impreza to impreza na calego guitar.gif

Sorry za lekkiego flame'a tongue.gif żeśmy sie z mike'iem rozpedzili za bardzo
Turgon
sztosz: Zależy jaką balladę tongue.gif Z ballad to ja tylko Patience umiem Guns'n'Roses biggrin.gif Reszta to szybkie rozrywki... No chyba, że Shape of my heart smile.gif
sztosz
@Turgon: Ale trzeba grać tak żeby zrozumiała: "Zawsze tam gdzie ty", albo inne polskie szlagiery. Na kilka działa "Wish you were here" zwłaszcza jak sięsolówką popisuję, albo "Stairway to heaven" które mi nie brzmi tongue.gif ale one nie zauwazają. A "Heartbeats" Jose Gonzalesa, ale to tym co same chcąumieć grać, znają Amol Cdur i Ddur i jak widząjak przebieram paluszkami to im ślinka leci biggrin.gif
Turgon
Spoko tongue.gif To biorę na celownik Zawsze tam gdzie ty i nagram specjalnie dla forum.php.pl winksmiley.jpg
sagittariuspl
jak to dla forum.php.pl? tutaj raczej większość forumowiczów to faceci! dziwne to takie winksmiley.jpg
sztosz
He he, ja nie muszę grać, wystarczy że wspomnęi na mnie lecą tongue.gif
Turgon
Z dedykacją dla was chłopaki tongue.gif Ale specjalną dla jednej pani winksmiley.jpg z pomarańczowym blogiem tongue.gif
W każdym razie jak uda mi się zbudować jakąś bramkę szumów winksmiley.jpg
SHiP
Cytat(Turgon @ 25.07.2007, 17:13:53 ) *
Z dedykacją dla was chłopaki tongue.gif Ale specjalną dla jednej pani winksmiley.jpg z pomarańczowym blogiem tongue.gif

Huh, dobrze ze blog wymienilem ^.^

Ja na gitarze ucze sie Canon in D ale na to raczej dziewczyny nie lecą winksmiley.jpg A z ballad zapomnieliscie o metallice... Zawsze mozna zagrac np. Nothing else mathers
strife
Cytat(mike @ 25.07.2007, 19:33:56 ) *
Jak wytniesz szumy to nam pusty plik wyślesz tongue.gif

laugh.gif

Cytat(SHiP @ 25.07.2007, 20:00:13 ) *
Huh, dobrze ze blog wymienilem ^.^

Ja na gitarze ucze sie Canon in D ale na to raczej dziewczyny nie lecą winksmiley.jpg A z ballad zapomnieliscie o metallice... Zawsze mozna zagrac np. Nothing else mathers

To może załóżcie sobie temat, czy kobiety lecą na programistów? tongue.gif

Już prawie lipiec się kończy, szybko ten czas leci.
sztosz
Cytat(strife @ 25.07.2007, 23:34:51 ) *
To może załóżcie sobie temat, czy kobiety lecą na programistów? tongue.gif

Pewnie że lecą! Dopóki się im nie powie że się jest programistą biggrin.gif
Ludvik
Cytat(sztosz @ 26.07.2007, 00:09:16 ) *
Pewnie że lecą! Dopóki się im nie powie że się jest programistą biggrin.gif

Nie jest tak źle, jak myślisz tongue.gif Zdarzają się takie, które są w stanie się poświęcić tongue.gif
kwiateusz
majk znalazł jedną z ostatnich happy.gif poza tym co mozna robic jak leje za oknem? tylko programować....
sztosz
Cytat(kwiateusz @ 26.07.2007, 00:16:20 ) *
poza tym co mozna robic jak leje za oknem?

Można grać w brydża, albo się kochać...
mike
Bo ja najpierw znalazłem a potem zostałem programistą.
Przez prawie 7 lat Agatę przyzwyczajałem i wreszcie jest moją żoną biggrin.gif

Szukajcie więc panowie, bo znaleźć można smile.gif
domis86
Cytat(sztosz @ 26.07.2007, 07:19:05 ) *
...., albo się kochać...

Cytat
Seks? LOL, tak robią tylko nooby - ja jestem pro. Innymi słowami mam tak wysoki spirit na mojej postaci, że wszelkie czynności życiowe są niepotrzebne jak jedzenie, picie, ruchanie. W najgorszym przypadku przecież poprosze jakiegoś priesta nooba, żeby mi heala strzelił i poczuje sie lepiej.

laugh.gif
fortunata_fofa
Szef też człowiek więc nie ma sensu wyzywanie go od debili. Najważniejsze, że się dobrze bawiliście. Jak wam się podoba moja fotka?
sztosz
No mi zostaje seks, bo w brydża grać nie umiem tongue.gif
domis86
@sztosz: Weź się tak nie chwal bo wiadomo, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje biggrin.gif
sztosz
He he tongue.gif ja mówię o idealnym deszczowym dniu winksmiley.jpg
sagittariuspl
taaa, każdy z nas idealnym kochankiem, tylko dziewczyny to tylko boty w php winksmiley.jpg
naszęście lipiec się konczy i wpadnie mi trochę czasu i wreszcie będą dla mnie wakacje... no i trzeba bota przeprogramować na real biggrin.gif
fortunata_fofa
To skoro tak rozgadaliście się o kobietach to zapraszam na [zmoderowane] sporo fajnych laseczek na zdjęciach. Moja fotka też tam jest, jestem podpisana jako maja_chatuch. Miłego oglądania.

---
4 ostatnie Twoje posty dotyczyły tego
serwisu, traktuje to jako spam. Następnym
razem dostaniesz moderację postów. +warn
---
~strife
Moli
Nie chce być nie miły,a ale niech tam zostanie smile.gif
Cytat
majk znalazł jedną z ostatnich

Oj tam, jeszcze sporo się znajdzie smile.gif Trzeba dobrze poszukać :]
kwiateusz
niestety google nie pomaga sad.gif

no i co do spedzania wakacji jutro przymusowy wyjazd na wieś... nie bardzo mi sie to uśmiecha :/
Turgon
kwiateusz, dlaczego? Może dostaniesz jakiś kombajn do użycia albo traktor?
kwiateusz
bo oni nie mają nawet pola... ale już wróciłem i jestem pełen radości że po tygodniu abstynencji wreszcie widze kololowe literki na ekranie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.