Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: UPGRADE
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Stron: 1, 2
Cysiaczek
http://forum.php.pl/uzytkownicy.html

Kod
Fatal error: Call to undefined method skin_mlist_8::thanks_points() in /alt/home/forumphp/html/sources/ipsclass.php on line 5921
webdice
Korzystając z okazji napiszę tutaj, po kliknięciu na ostrzeżenia użytkownika, pokazuje mi się strona główna forum i tekst w stylu "Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony".
Athlan
Skrzynka:Zatrzymać nie przeczytane PW? => nieprzeczytanie sie pisze razem smile.gif przymiotnik
Nie wysłane PW => niewysłane j/w.

Jest bug.

Przy opróżnianiu skrzynki jak zaznaczę opcję "Zatrzymać nie przeczytane PW?" (w ktorej zreszta tez jest blad w pisowni tongue.gif) a nie mam takich wadomosci to mi wogóle nie kasuje skrzynki. Testowalem to rowniez, jak mialem jdna nieprzeczytana - rowniez nie oproznia. Dopiero po odznaczeniu działa smile.gif Pozdro winksmiley.jpg

Jest bug 2.

Jak łączy posty (bo dodalem ten do poprzednich dwóch) to usuwa entery.

Pozdro smile.gif
Hacker
Athlan: Z enterami to ja już na samym początku zgłaszałem... tongue.gif Jeszcze nie naprawili?
Athlan
Cytat
Panel kontrolny · Zobacz nowe posty · Mój asystent · Moi znajomi · -1 Nowych wiadomości

-1? dry.gif
seaquest
Skasowałeś nieprzeczytaną wiadomość.
To jest bug w IPB. Zgłoszony był na ich forum.
tiraeth
Cytat
Skasowałeś nieprzeczytaną wiadomość.
To jest bug w IPB. Zgłoszony był na ich forum.

To niech kwiateusz sprostuje funkcję, która pobiera *new messages* zamieniając (jeśli wystąpi) -1 na 0

OT: Dlaczego domyślnie jest wyłączone zapisywanie wysłanych wiadomości w "wiadomościach wysłanych"?
kwiateusz
ale ponoc ten bug został załatny w tej wersji znowu coś schrzanili... no nic poszukam gdzie lezy błąd

a co do tego zaznaczenia imo nie potrzebne ja nie zapisuje wysłanych pw, ale jak wam potrzeba to moge pogrzebać w skinie...
nospor
Cytat
a co do tego zaznaczenia imo nie potrzebne ja nie zapisuje wysłanych pw, ale jak wam potrzeba to moge pogrzebać w skinie...
To pogrzeb smile.gif Zawsze to bylo domyslnie zaznaczone i ludzie sie poprostu przyzwyczaili
kwiateusz
a prosze bardzo, przyzwyczajajcie sie dalej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.