Cytat
Ja napisałem że się zaliczam do tych 70% ponieważ taka jest prawda, nie ukrywam tego jak jest tylko pisze o tym.
Skoro sam o tym wiesz, i wiesz, że to złe to, sory, ale coś mi nie gra 
Cytat
Wiele osób podczas pisania miało na myśli cyganów czyż nie ?
ehmmm... nie rozumiem? Czy cyganie to coś gorszego, czy akurat cyganie to pijaki i całe zło?Cytat
A ja nie o tym, ja o zwykłych 16latkach którzy tak żyją, często nawet niepoznasz że on z tej ekipy, do póty cię nie skroi. Postawcie się wy starsi "20<" w sytuacji 16latka bez perspektyw, gnojonego przez rodziców i otoczenie.
No więc rodziców jak rodziców, ale przez otoczenie jestem gnojony równo. I jakoś nie uciekam dlatego w narkotyki, alkochol itp. Co to ma do rzeczy? Ważne jest abyś podobał się sobie. Rób więc coś by to zmienić -> ale nie tak jak robisz, natomiast poprzez próbe dojścia do czegoś, zdobycia jakich umiejętności, czegoś naprawdę wartego czasu.Cytat
Cytat
PS
W regulaminie pisze, że autor powinien brać czynny udział w swoich wątkach!
W regulaminie pisze, że autor powinien brać czynny udział w swoich wątkach!
Niestety autor korzysta z kawiarenki
A idąc dalej... Puciek, od czego masz ginekomastię? Nie będe się czepiał jeżeli to wrodzone, ale w większości przypadków jest to wywołane używaniem sterydów, czyli przepakowywania na siłowni, żeby inni się ciebie bali na sam widok.