Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] stronka do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Stron: 1, 2
konole
Gdzie jest ten komunikat? ;o
Rid
Cytat
W związku z niestabilnym, błędnym działaniem strony i niezgodnością jej ze współczesnymi standardami trwa tworzenie nowej strony przez nowego profesjonalnego web developera. Za utrudnienie przepraszamy. Serwis będzie dostępny wkrótce.

Może i dobrze.Strona bankowa nie postawiona na HTTPS ,to skandal,chociaż także i to nie gwarantuje eliminacji nasłuchu,lecz znacznie to utrudnia.Powinni ,także skorzystać z IPsec(programowo lub "maszynowo" -niektóre routery wykorzystują tą technikę na wyjściu przy transmisji danych).
IPsec-jest znacznie bezpieczniejszy ,niż HTTPS-użycie obu technik powinno wyeliminować nasłuch.
Cypherq
Obstawiacie, ze ktoś zwrócił uwagę na brak szyfrowania, czy ktoś mądrzejszy znalazł ten temat na forum i uważnie przestudiował?
darko
Cytat
W związku z niestabilnym, błędnym działaniem strony i niezgodnością jej ze współczesnymi standardami trwa tworzenie nowej strony przez nowego profesjonalnego web developera. Za utrudnienie przepraszamy. Serwis będzie dostępny wkrótce.

Czuję się winny, że chciałem dobrze doradzić, a ktoś ze SKOKu przeczytał ten wątek i wyszło tak, a nie inaczej. Sorki ~emp. wstydnis.gif
mat-bi
Gdzie wy to macie?

Mi działa normalnie, ale 660 Kb hmm... trochę dużo wink.gif

Tak BTW - http://validator.w3.org/check?uri=http://w...3D0.7,*;q%3D0.3

coś chyba pomyliłeś z walidacją wink.gif
darko
http://www.skokjaw.pl/ chyba jednak mają jakieś tymczasowe problemy z serwerem, tylko skąd ten komunikat, który raz się pojawia, innym razem widać stronę empa?
rzymek01
sprawa wydaje się prosta, jesli refererem jest forum.php.pl to daje ten komunikat, a jesli wejdziesz bezpośrednio to strona działa smile.gif
mat-bi
Mam podejrzenia, że to emp sam zrobił, css jest nazwany emp.css smile.gif
grand_papa_rapa
Tak się kończy kozaczenie i bezczelne, aroganckie podejście . Tabelki to kwintesencja zła i każdy to wie, a jak nie wie i nie pozwala się rozsądnymi argumentami przekonać to kończy tak jak emp zwolniony, wyrzucony z pracy ze złym peerem i ogólnie płaczem.

Jak ten człowiek w ogóle cokolwiek zrobił z takim podejściem i stylem to nie wiem, aż dziw że to wszystko chodzi i nie wybucha wink.gif
Nie pozwolił bym mu napisać programu typu hello world, a co dopiero strony dla instytucji finansowej przecież trzeba być choć trochę poważnym żeby wykonywać takie zlecenia.
Cypherq
Wspominałem już, że poprawiasz mi humor błaznowaniem Emp? Normalnie za kabaret się płaci a Ty robisz to za darmo, może wprowadź jakieś opłaty?
mlawnik
I strona mistrza:

Oj dobra, dobra...

(looknijcie na źródło) wink.gif
Daiquiri
Mlawnik, z tego co się orientuje emp nie prosił o ocenę tej strony, prawda?
konole
To

[zmoderowane]
też zrobił na tabelkach. biggrin.gif
blooregard
Jak @Daiquiri słusznie zauważyła, to nie jest wątek na temat innych stron emp'a.

konole
Cytat(blooregard @ 26.04.2011, 19:07:48 ) *
Jak @Daiquiri słusznie zauważyła, to nie jest wątek na temat innych stron emp'a.

Trochę niesłusznie. Podał linka, a ten link odsyła do tej strony.
itsme
mowilem bez prywatnych wycieczek

emp byl widziany ostatnio 5 kwietnia zatem Wasze uwagi ma poprostu w dupie i mu sie nie dziwie.
Znecacie się nad czlowiekiem jakby byl winien wszelkiemu złu na swiecie.
DOrwaliście się jak politycy do koryta ciezko Was oderwać - co najgorsze widać ze czerpiecie z tego satysfakcje a to podchodzi juz pod znecanie się.

Temat zamykam uwazam go za wyczerpany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.