Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt Portalu społecznościowego - współpraca i ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Stron: 1, 2
kw95s
Cytat(wiewiorek @ 3.02.2012, 19:34:01 ) *
Więc trzeci raz próbowałem się zalogować, tym razem używając danych: demo i dostałem komunikat:

1. Proszę ponownie wprowadzić hasło do konta
  2. Widzisz to okienko, ponieważ twój ostatni adres ip, z którego się
  3. logowałeś nie zgadza się z aktualnym
  4.  
  5. Twój aktualny adres ip: xxxxx
  6.  
  7. Adres ip, z którego logowano się ostatnio: xxxxxx

No to wprowadziłem i znów wyświetlił się ten sam komunikat. No ludzieeee, mam dość - W TYM SERWISIE NIE DA SIE ZALOGOWAĆ!

nie wiem co za problem hasło wpisać 2-gi raz.
Damonsson
Skoro to dla Ciebie nie problem, wnioskuję żeby administratorzy tego forum wymusili na Twoim koncie, abyś za każdym razem przy wejściu na forum, wpisywał swoje hasło i to dwukrotnie \o/ withstupidsmiley.gif
kw95s
po pierwsze jestem administratorem, a po drugie hasło trzeba wpisać drugi raz tylko w wypadku gdy logujesz się z innego ip niż poprzednim razem.
Damonsson
Sorry, myślałem o forum php.pl nie wpadłem na pomysł, że ktoś może chcieć się rejestrować na tamtym forum, a jeszcze lepiej, być tam administratorem, mój błąd. Wybacz wink.gif
Kończę wpisy w tym temacie, pozdrawiam serdecznie.
toaspzoo
Wyłączyłem potwierdzanie hasła
demo
demo

Kilka zmian w systemie autoryzacji.

CTRL, twoje forum święte jak wiesz nie było, miałeś fajną lukę w uploadzie plików - ba nadal ją masz smile.gif
prowseed
Wasze umiejętności tworzenia dziur w aplikacjach i ich wzajemne wypominanie sobie później są niesamowite, godne podziwu. Szkoda, że ja tak nie umiem... Szkoda, że mi nikt nie scrackował hasła... I potem o tym nie napisał. I że ja wcześniej nie napisałem, że nie wiem o co chodzi a ktoś później, ale wcześniej niż przed crackowaniem napisał, że nadal ma moje hasła... Panowie, jak chcecie sobie poopowiadać jak fajne macie dziury, to może na pw?

Pierwsze, co sobie pomyslalem jak zobaczylem css: DA FUCK!? a pozniej im glebiej w strone tym wiecej da fakow... To nie moze wygladac jak strona domowego przedszkola sprzed 20 lat. I w ogole robisz na stronie divy, traktujac je jak tabelki. To gdzie tu sens tych div'ow?

Cytat
Something is wrong in your syntax obok ') ) order by znajomek_zmysli.id desc limit 0,20' w linii 10

co to?

Cytat
16 W galerii zabrania się umieszczania zdjęć niezgodnych z Polskim prawem

a jakie to sa zdjecia niezgodne z polskim prawem?
toaspzoo
Zdjęcia niezgodne z polskim prawem są to takie, który je łamią smile.gif
Cytat
Something is wrong in your syntax obok ') ) order by znajomek_zmysli.id desc limit 0,20' w linii 10

Pewnie nie masz znajomych, zajmę się tym dzięki
wiewiorek
Moja czwarta próba logowania znowu nieudana, dla loginu i hasła demo nie mogę się zalogować....... co za portal....
Morfi777
Cytat(toaspzoo @ 4.02.2012, 16:48:12 ) *
Pewnie nie masz znajomych, zajmę się tym dzięki

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
prowseed
Cytat(toaspzoo @ 4.02.2012, 16:48:12 ) *

spoko, ale chodzi o polskie prawo, czy przepisy Polskiego- dresa z trzeciego piętra u Ciebie na osiedlu? Rozumiesz? biggrin.gif Moze sie czepiam, no ale...

@up
haha, bardzo smieszne : ] Wlasnie, ze mam, nazywa sie Tony...
kw95s
Cytat(wiewiorek @ 4.02.2012, 17:38:32 ) *
Moja czwarta próba logowania znowu nieudana, dla loginu i hasła demo nie mogę się zalogować....... co za portal....

mnie się udaje za pierwszym razem zawsze.
toaspzoo
Login demo oraz hasło demo działają - przynajmniej u mnie.
W mobilnych przeglądarkach także wszystko smiga smile.gif

@prosweed. załatałem tę dziurę

Jeżeli chodzi o regulamin to nie jest on mistrzowsko napisany, ale pełni swoją funkcje ... no może nie sad.gif
prowseed
dobra, powiem to glosno, bo widze, ze w zaden sposob nie lapiesz podtekstow i pogrubien: 'polskim' pisze sie z malej litery...
toaspzoo
@prosweed - zauważyłem mój błąd, pisząc tutaj
Cytat

poprawnie

w regulaminie poprawię

Przymiotniki z małej litery...
konole
Tyle czasu mija odkąd założyłeś ten portal i nadal można jego kodem co najwyżej kant dupy podetrzeć, na prawdę. smile.gif
CTRL
Teraz już zdecydowanie większy kant niż kiedyś smile.gif
toaspzoo
@CTRL, twój post wiele wniósł do tematu :\

Chyba napisze to od nowa
Rysh
Twój kod strony:
  1. <span id=conentp1 style="z-index:90000000; position:fixed; top:0px; left:-2%; display:none; border:none; background: #8AA7CC; padding:5px; text-align:center; width:110%; height:15px;"></span>
  2. <span id=contentp style="z-index:900000000; position:fixed; top:10px; left:-2%; display:none; border:1px solid black; background: #F2F6F1; padding:5px; text-align:center; width:110%;"></span>
  3.  
  4. <div style="position:absolute; display:none; float: center; display:none; margin:0 auto; border: 0px; z-index:15000;" id=chat>
  5. <a href="#chatajax" onClick="chat();"><font size=5 style="font-face: Comic sans ms; color: #F3F5F2;">Ajax chat beta</font></a>
  6. </div>
  7.  
  8. function chat()
  9. {
  10. $('#chat').show('slow');
  11. document.getElementById('chat').innerHTML='<iframe src="chat/" style="overflow:hidden; width:710px; height:470px; border:0px; background:#F3F5F2; text-align:center;"></iframe><br>&nbsp;&nbsp;<a href=# style="color:#F3F5F2; background: black;"onclick=chatc()>zamknij chat</a>';
  12. }
  13.  
  14.  
  15. function chatc()
  16. {
  17.  
  18. $('#chat').hide('slow');
  19. document.getElementById('chat').innerHTML='<a href="#chatajax" onclick="chat();"><font size=5 style="font-face: Comic sans ms; color: #F3F5F2;">Ajax chat beta</font></a>';
  20. $('#chat').show('slow');
  21. }
  22. </script>
  23.  

Podstawy znasz?
toaspzoo
Teraz piszę od nowa
kw95s
Cytat(Rysh @ 7.02.2012, 10:17:20 ) *
Twój kod strony:
  1. <span id=conentp1 style="z-index:90000000; position:fixed; top:0px; left:-2%; display:none; border:none; background: #8AA7CC; padding:5px; text-align:center; width:110%; height:15px;"></span>
  2. <span id=contentp style="z-index:900000000; position:fixed; top:10px; left:-2%; display:none; border:1px solid black; background: #F2F6F1; padding:5px; text-align:center; width:110%;"></span>
  3.  
  4. <div style="position:absolute; display:none; float: center; display:none; margin:0 auto; border: 0px; z-index:15000;" id=chat>
  5. <a href="#chatajax" onClick="chat();"><font size=5 style="font-face: Comic sans ms; color: #F3F5F2;">Ajax chat beta</font></a>
  6. </div>
  7.  
  8. function chat()
  9. {
  10. $('#chat').show('slow');
  11. document.getElementById('chat').innerHTML='<iframe src="chat/" style="overflow:hidden; width:710px; height:470px; border:0px; background:#F3F5F2; text-align:center;"></iframe><br>&nbsp;&nbsp;<a href=# style="color:#F3F5F2; background: black;"onclick=chatc()>zamknij chat</a>';
  12. }
  13.  
  14.  
  15. function chatc()
  16. {
  17.  
  18. $('#chat').hide('slow');
  19. document.getElementById('chat').innerHTML='<a href="#chatajax" onclick="chat();"><font size=5 style="font-face: Comic sans ms; color: #F3F5F2;">Ajax chat beta</font></a>';
  20. $('#chat').show('slow');
  21. }
  22. </script>
  23.  

Podstawy znasz?

O bosz...
toaspzoo
http://znajomek.unixstorm.org/_new/

Może na razie niezbyt piękne, ale wg jakiś zasad pisane smile.gif
nospor
Cytat
ale wg jakiś zasad pisane
A wg jakich? Bo na chwilę obecną to nawet nie zachowuje minimalnych podstaw html takich jak:
  1. <head>
  2. .....
  3. </head>
  4. <body>
  5. ......
  6. </body>
  7. </html>
toaspzoo
zapomniałem body i /> html wrzucić i tyle..
nospor
To co ty oddajesz pod ocene w takim razie, jak "zapominasz" o takich podstawach? Jest tu coś pod ocene? Bo ani nie idzie sie zarejestrować, ani zalogować a oceniać 4 inputy na krzyż to lekka przesada.

A nie przepraszam: demo demo - można się zalogować. A po zalogowaniu: BLAD - ot i cała funkcjonalność.

Na tym forum oddajemy skończone prace. Gdy skończysz - wróć a otworze temat. Teraz nie ma co oceniać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.