Cytat
To akurat kolejna genialna akcja promocyjna TPsy. Dla nowych klientow instalacja 1zl i abonament 149zl, dla starszych instalacja 800zl i 199zl. Czyli wszystko jak najbardziej ok, po prostu jedni za to samo placa 50zl wiecej. Normalna polityka TP S.A.
Kolega zakladal neo+ w kwietniu - 800zl instalacja. Ja zalozylem w promocji w maju - jedyne 400zl. W czerwcu juz byla nowa promocja, bodajze dwumiesieczny abonament za 1zl, a teraz dla nowych userow za 149zl.. Calkiem normalna firma, kazdy robi 4 rozne promocje tej samej uslugi w 4 miesiace. Juz nie mowie jak po kolei wkurzali sie Ci co zaplacili 800zl, 400, a potem nawet Ci co kupili neo w wakacje..
Kolega zakladal neo+ w kwietniu - 800zl instalacja. Ja zalozylem w promocji w maju - jedyne 400zl. W czerwcu juz byla nowa promocja, bodajze dwumiesieczny abonament za 1zl, a teraz dla nowych userow za 149zl.. Calkiem normalna firma, kazdy robi 4 rozne promocje tej samej uslugi w 4 miesiace. Juz nie mowie jak po kolei wkurzali sie Ci co zaplacili 800zl, 400, a potem nawet Ci co kupili neo w wakacje..
na forum PCW bylo cos takiego
Cytat
A tak korzystając z okazji - jak ktoś ma neo+ z wakacji i wcześniej - za 198 pln / miesiąc - da się podpisać aneks do umowy (dał mi go przedstawiciel TP SA) i podpisać na czas określony - 12 miechów - i mamy 149 pln z Vat - a 50 pln na piechotę nie chodzi... a najśmieszniejsze jest to że Czubówna o tym nie mówi w "spotkaniach z telewidzami".... a nawet usunęła swój e-mail z reklamy - bo dostawała chyba pogróżki...
Jak ja to już załatwię u siebie z tą obniżką - to szybko napisze co i jak gdzie trzeba...
Pozdrawiam
-----------------
Cichy
Jak ja to już załatwię u siebie z tą obniżką - to szybko napisze co i jak gdzie trzeba...
Pozdrawiam
-----------------
Cichy