Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze stanowiska pracy :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
NuLL
Moje -> http://null.avx.pl/stuff/mydesk.jpg - lekko katastroficzne po sprzedazy monitora sad.gif ale to sie niedlugo zmieni ( przygotowania do wyprowadzki ). A jak sie wyprowadze to sobie zrobie porzadne biurko smile.gif

@Tomass - dzieki za linka biggrin.gif
bigZbig
@tiraeth - Twoje biurko to lotniskowiec. Ja mam stary stolik od maszy singer na ktorym ledwo miesci sie monitor (lcd), klawiatura i mycha. Jak jeszcze poloze jakiegos cd-ka to juz mi miejsca na kubek nie starcza.
Turgon
Zrobiłem zdjątka. O to moje śmietnisko, wogóle nie sprzątałem:
http://turgon.i365.pl/_tmp/workstation/
bigZbig
@Turgon - nie obraz sie ale w tym oswietleniu to Twoje statnowisko pracy jest pastelowe i rozowe jak toaletka mojej bylej. biggrin.gif
Turgon
Robiłem zdjęcia komem i na dodatek to salon rodziców sad.gif ... Innego miejsca gdzie mógłbym moją stacyjkę upchać nie było...
I ta żółć to też nie moja wina, taka starym odpowiadała, a po za tym to krzesełko spox, ale też zółtę :/...
Ace
Stanowisko pracy
Toszibka biggrin.gif

Robione aparatem z telefonu smile.gif
Turgon
Ace małe to jakieś. Po za tym ja wolę mieć trochę więcej miejsca.
tara
http://img488.imageshack.us/img488/3537/obraz006ti2.jpg

stanowisko pracy moje i brata, na wakacje w piwnicy blink.gif a mój monitor w serwisie...
NuLL
Ace ale to chyba domowy workplace questionmark.gif Pochwal sie swoim w pracy smile.gif
Ace
Haha smile.gif

@Turgon: Jakbys przeczytal w tym temacie wczesniej, to planuje zmienic biurko, krzeslo, i zrobic przemeblowanie w celu wydajniejszej pracy
@Null: W pracy - bez rewelacji, biurko + krzeslo + moj notebook + szufladki na biurku do notek, biggrin.gif
Turgon
@Ace: Nie czytałem, bo nie miałem ochoty. Tylko tak pobierznie...
spenalzo
Cytat(bigZbig @ 27.07.2006, 15:12 ) *
@Turgon - nie obraz sie ale w tym oswietleniu to Twoje statnowisko pracy jest pastelowe i rozowe jak toaletka mojej bylej. biggrin.gif

Bo jest w wersji web 2.0. worriedsmiley.gif
Turgon
niezbyt cię rozumiem spenalzo...
AxZx
to poczytaj o web 2.0 smile.gif
to sie dowiesz o co chodzi z kolorami
Nightwalker
Cytat(Turgon @ 27.07.2006, 15:31 ) *
niezbyt cię rozumiem spenalzo...

skoczku myślałem że po ostatniej przygodzie na frihoscie przemyślałeś swoje zachowanie, ale jak widać - myliłem się...
Ludvik
No cóż, ja nie ukrywam, że w syfie dobrze mi się pracuje tongue.gif

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9dea1face481c34.html

Tylko nie śmiejcie się z obudowy - nad moją pracuję, a potrzebowałem czegoś, to zrobiłem sam biggrin.gif
skowron-line
moj warsztat

ale to tylko do poniedzialku wtedy zaczynam remont nowe sciany nowe bioreczko.
erix
eee, Panowie, to rozumiem...
Przynajmniej nie trzeba czegoś długo szukać smile.gif
ActivePlayer
Cytat(Ludvik @ 27.07.2006, 20:17 ) *

Tylko nie śmiejcie się z obudowy - nad moją pracuję, a potrzebowałem czegoś, to zrobiłem sam biggrin.gif

klawiatura logitech ultra x. najlepsza
Ludvik
Cytat
klawiatura logitech ultra x. najlepsza

To jest prawda. Nigdy nie miałem okazji pracować na wygodniejszej klawiaturze. Nadgarstków nie wygina się niepotrzebnie, klawisze mają mały skok, ma przyjemny i cichy dźwięk. Perfekcja smile.gif Do tego jeszcze mx logitecha, który idealnie pasuje do dłoni i jest na prawdę komfortowo. Steelpada QCK też polecam, za taką cenę trudno znaleźć wygodniejszą podkładkę o tak dobrym współczynniku tarcia. Miałem funca i był za głośny dla mnie...
siemakuba

Oto moje. Jako że mieszkanie wynajmowane, na pewne rzeczy nie mam wpływu - mini biureczko...

pozdr.
bigZbig
Ja tez mam myche logitecha a dokladnie Logitech V200 Cordless Notebook Mouse (black). Jest solidnie wykonana, mala, bezprzewodowa (klucz USB), optyczna (male zolte swiatelko ktore nie daje po oczach), a przede wszystkim ENERGOOSZCZEDNA. Wczesniej mialem A4techa i baterie musialem zmieniac co tydzien. Te myche mam juz ok roku i tylko raz zmienialem baterie. Nie jest to sprzet dla graczy no chyba, ze gra sie w turowe gry strategiczne biggrin.gif . Tak czy inaczej rewelacja.

@Ludvik - co tam peryferia. Dla mnie i tak największy smaczek to Twoja obudowa, tylko dlaczego większość bebechow jest na zewnątrz winksmiley.jpg ? Rozumiem, ze nie jest to jeszcze wersja stable?

@Turgon - chodzi o pastelowe paski kojarzone z web2.
SHiP
Stanowisko 1

Stanowisko 2 winksmiley.jpg

Troche słońce w oknie przeszkadza rano (od 6 do 9) ale ogólnie nie jest źle smile.gif
tiraeth
@SHiP: Widzę dużo książek dot. programowania gier smile.gif

OT: Posty o wyższości lcd nad crt (i odwrotnie) przeniosłem do innego tematu...
bigZbig
@SHiP - rozwiazaniem problemu bylyby żaluzje. Muze do gier też komponujesz smile.gif ?
erix
SHiP, co to za 2. sprzęt?
Cytat
OT: Posty o wyższości lcd nad crt (i odwrotnie) przeniosłem do innego tematu...

give the link...
Turgon
erix: mówisz masz http://forum.php.pl/index.php?showtopic=50...view=getnewpost
php programmer
Narazie widok kompa domowego

A wrazie czego gdybym przekroczył 100% ostrzeżeń
daje jeszcze zdjęcie satelitarne, żeby łatwiej można było mnie zestrzelić smile.gif

Seth
@php programmer: mam nadzieje, ze masz alarm w domu bo wpadniemy pod wieczor ze znajomymi, sprawdzic co masz w tych szufladach w biurku :PPPPPPPPPPP
Turgon
@Seth: Można pogadać z ruskami, żeby nam jakiegoś atomowca sprzedali, to strzelimy w programmera.
SHiP
Cytat(tiraeth @ 28.07.2006, 12:45 ) *
@SHiP: Widzę dużo książek dot. programowania gier smile.gif

Kiedyś sie w to bawiłem, w ogóle zabaze z programowaniem zaczałem od c++ Nawet pisałem wstany silnik 3d w OpenGlu winksmiley.jpg ale animacje modeli mnie powaliły... głupie kwarteniony winksmiley.jpg

Cytat(bigZbig @ 28.07.2006, 12:47 ) *
@SHiP - rozwiazaniem problemu bylyby żaluzje. Muze do gier też komponujesz smile.gif ?

1. Chyba kupie sobie rolete, lepiej wygląda....
2. Nie winksmiley.jpg czasem mi odbije to spotkam się z moim chorym kolega i tak dwóch chorych kolegów coś sobie zagra winksmiley.jpg (mam jeszcze elektryka, on bass i duży wzmacniacz winksmiley.jpg

php programmer -> a miasto jakie ? winksmiley.jpg
php programmer
Cytat
php programmer -> a miasto jakie ?

GDYNIA
Speedy

erix
Cytat
Nie czasem mi odbije to spotkam się z moim chorym kolega i tak dwóch chorych kolegów coś sobie zagra (mam jeszcze elektryka, on bass i duży wzmacniacz

Skąd ja to znam? biggrin.gif
Tyle, że ja tłukę na grzejniczku (dla niewtajemniczonych - akordeon biggrin.gif) i takiego równie chorego jak ja frienda - klawiszowca i kumpla też grzejnikowca, ale na guzikach tongue.gif
mls
Oto moje skromne domowe dev-stanowisko. Nieporządek, niewiele widać, etc. I tak większość czasu spędzam w pracy (z jednym z widocznych sprzętów, zgadnijcie którym winksmiley.jpg)
bigZbig
Cytat(Seth @ 28.07.2006, 17:45 ) *
@php programmer: mam nadzieje, ze masz alarm w domu bo wpadniemy pod wieczor ze znajomymi, sprawdzic co masz w tych szufladach w biurku :PPPPPPPPPPP

Nie chce abys myslal, ze czepiam sie szczegolow, ale gdzie Ty widzisz szuflady w biurku php programmera?
whiller
Cytat(Ludvik @ 27.07.2006, 20:17 ) *

Mam tą samą klawiaturke, tą samą myszkę i tą samą podkładke smile.gif
Odlot smile.gif

Zaraz zrobie swoje stanowisko smile.gif
Diwi
@Ludvik: Mam takie pytanko, po lewej i prawej masz takie dwa srebrne głośniki a przed nimi po dwie satelity z innych głośników, czy to sa satelity od Cambridge Soundworks DTT3500 ? Bo jeśli tak to też mam takie głośniki smile.gif.

Zdjęcia swojego dev'u zrobie po remoncie pokoju ;P

Pozdrawiam
Ludvik
Srebrne to Logitechy Z-2300, w których mi się po raz drugi coś spaliło... sad.gif A czarne to są Creative Cambridge SoundWorks FPS1600. Kupowałem je z 5 lat temu, a trzymają dłużej niż te Logitechy. Dźwięk gorszy, ale cóż...

Na dzień dzisiejszy bym mimo wszystko kolumny stawiał...
Athlan
Może zaczniemy pokazywać swoje pulpity pracy, zaczynam:

nie ma to jak prostota i czystość na deskopie smile.gif

tiraeth:
To już było - http://forum.php.pl/index.php?showtopic=21738
acztery
ludzie wy wiece co to sa obudowy do komputerów. po coś to wymyślono ....
Ludvik
Cytat
ludzie wy wiece co to sa obudowy do komputerów. po coś to wymyślono ....

Tak się składa, że jeżeli komuś nie zależy na wyglądzie, to nawet lepiej jest bez budy... Bardziej naturalny przepływ powietrza, wszystko pod ręką... smile.gif
acztery
tu nie chodzi o wyglad chodz napewno w pewnym sensie tak. Ale koputer sie strasznie brudzi
php programmer
Cytat
Bardziej naturalny przepływ powietrza...
chyba naturalny przepływ kurzu

Cytat
wszystko pod ręką
no tak, raz to mnie nawet prąd pokopał
AxZx
Cytat(Athlan @ 1.08.2006, 08:57 ) *
Może zaczniemy pokazywać swoje pulpity pracy, zaczynam:
nie ma to jak prostota i czystość na deskopie smile.gif

no niezle bogate oprogramowanie masz.
Ludvik
To do obudowy Ci nie wlatuje w ogóle kurz? Jakoś nie zauważyłem, żeby mi się bardziej kurzył komp bez budy niż w budzie...

No cóż... co do prądu to pozostaje mi tylko współczuć, jako że nigdy mi się to nie przydarzyło. Po prostu trzeba wiedzieć za co złapać smile.gif
Athlan
@AxZx: świeżo po formacie smile.gif
NuLL
Cytat(Athlan @ 1.08.2006, 12:08 ) *
@AxZx: świeżo po formacie smile.gif

Widze w totka wygrales jesli chodzi o soft - mnie nawet na Zenda 1,5k PLN nie stac sad.gif Gdzies na Hydeparku jest temat z pulpitami - proponuje poszukac.
Adiasz
W domciu mecze sie przy takim stanowisku , z pracy aktualnie nie mam foty.
przy okazji @null polecam iiyame 19cali E481S-3 i jest rewelacyjna do wszystkiego (filmy, TV, praca) :-)
Bastion
Kiedys : **PSTRYK**
Teraz : **PSTRYK**

biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.