Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na jakim sprzęcie pracujecie ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
ramze
Komunizm jest idealnym systemem (przynajmniej założenia), nie popieram komunizmu (nigdy w życiu), mówię tylko, że komunizm jest najlepszym rozwiązaniem ale tylko i wyłącznie gdyby nie istniał aspekt ludzki (cheć bycia kimś innym wyrwania się z szarej masy). Marks opracował naprawdę dobry system, utopijny ale w niczym nie mający odzwierciedlenia w realności, tak samo jak Korwin Mikke (chociaż ten systemu żadnego nie opracował) ale widać, ze oboje to typowi teoretycy, filozofowie ale nie realiści smile.gif
GeoS
Cytat
Cytat
to nie wiem co do tego ma Unia i co tak wspanialego ona moze dla nas zrobic.
mi osobiscie to rybka. z pozytywow to ja czekam az bedzie mozna spokojnie pracowac za granica.

Tak jak by sie nie dalo dzisiaj. Jezeli jestes naprawde tego wart, to za granica firma zalatwi Ci mieszkanie, samochod, wyszstkie formalnosci i jeszcze bedzie dobrze placic. PODKRESLAM - jesli jestes dobry.

BTW Unia inwestuje w Polsce gruba kase, zeby wyciagnac jeszcze wieksza (nie oszukujmy sie, ze jest inaczej i oni naprawde nie chca byc organizacja charytatywna) smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.