Witaj,
Gdybym miał ocenic Cię jako dostawcę usług przez pryzmat Twojej strony (a tym się między innymi zawodowo zajmuję), to skreśliłbym Cię od razu.
Dlaczego? Oto odpowiedź:
1. Wygląd strony zupełnie nie budzi zaufania. Treśc strony sugeruje, że działanośc firmy ma taki zakres, jak nie przymierzając Comarch czy Asseco, a forma przypomina raczej mały warsztat ślusarski. Totalny dysonans...
2. Na stronie brakuje tzw. "świadectwa materialnego". Nie będę tu wchodził w szczegóły (doczytaj na sieci), ale nawet mała firma powinna postarac się chocby o pozorne ŚM. Bez tego firma nigdy nie będzie budziła zaufania. Buduje się go między innymi używając odpowiednio dobranych zdjęc i rysunków, które sprawiają wrażenie że firma ma solidne fundamenty.
3. Kolorystyka zupełnie nie pasuje do branży. Szarośc i zieleń są w zupełnej opozycji do nowych technologii i biznesu. Kolorystyka powinna iśc raczej w kierunku błękitów i szarego (grafitowego) tekstu na białym tle. Całośc rozbita odpowiednio kolorowymi zdjęciami i schematami.
4. Teksty na stronie są tragiczne. Mam uwierzyc, że mała firma może robic to WSZYSTKO jednakowo dobrze? Nie ma takiej możliwości. Powinieneś starac się budowac wrażenie, że możecie dużo w ramach pewnych specjalizacji, bez wymieniania kilkunastu usług. Zdecydowanie lepiej wygląda ukazanie na schemacie pewnego zakresu projektowego, począwszy od idei, przez implementację, testy aż do wdrożenia. Nie trzeba tego wymieniac na liście.
Przez dłuższy czas zajmowałem się marketingiem nowych technologii w dużym koncernie, więc myślę, że warto wziąc sobie te rady do serca

Pozdrawiam
Krzysiek