off:begin
ponieważ już wszyscy tu odbiegli troche od tematu wątku, to też dodam coś od siebie:
@in5ane
Napisałeś, że jak ktoś chce przegladac strony to musi miec te wszystkie bajery włączone(czyt. np js), nie wiem jakie masz doświadczenie w branży, bo na portfolio masz 2013 rok, ale tak jak już tu wiele osób wspomniało niekompatybilność wstecz i tworzenie czegoś co ma działać tylko na "nowym" sprzecie nie ma najmnieszego sensu, bo owszem codziennie jesteśmy zalewani nowinkami, które jak najbardziej trzeba wspierać, ale idąć twoim tokiem rozumowania połowa stron w internecie powinna nie istnieć, bo są w starej wersji (x)htmla a przecież już operujemy na 5, tak samo piszesz nam, że html5 nie wspiera czytników, to niby w jakiej "wersji 5" ty piszesz( w zasadzie to tylko z nazwy bo masz przeklepany kod 4 z nagłowkiem 5), bo sam "masz" na swoim portfolio 5, wiec najpierw bym sie zastanowaił, czy poruszanie tego tematu nie jest "samobójstwem", a pozatym tak jak napisał !*! nie masz wiadać duzego pojęcia na ten temat, bo on tam ma rację.... Tak samo jeśli chodzi o wsparcie dla telefonów, bo skoro tworzysz już jakiegoś weba to ma byc on dostępny z każdego miejsca na ziemi a nie tylko dla wybrańców, za pare lat zapewne responsive wyprze z rynku wersje mobi, ale wtedy też zabytkiem bedą smartfony używane dziś, a o tych które nie były tak bardzo friendly wszyscy zapomną ale teraz trzeba o nich pamiętać tak samo o nieszczesnym IE które przyprawia rogi wielu webowcą, poto też powstają hacki wprawdzie js-owe, typu:
<!--[if IE]>
<script src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
<!--[if lt IE 7]>
<script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.0(beta3)/IE7.js" type="text/javascript"></script>
<![endif]-->
i jak widzę, że nawet o czymś takim nie słyszałeś to osobiście nie powierzyłbym Ci stworzenia dla mnie page-a, pozatym idąc dalej błedy z przedszkola typu css w kodzie...

pozatym koło html5 to to nie stało, popracuj nad semantyką

bo tabela do prezentacji czesci układu to bajka z wczesnych wersji html3/4 ale nie 5, do tego masz odpowiednie tagi, nawet już w 4 byś to zrobił na pudełku(div) ale nie tak, tabele maja prezetować jakies
dane , a nie wszystko co tam wklepiesz, kiedyś kiedy nie było alternatywy PS tak generowały layouty, ale epoka ta to już prechistoria...
off:end
A co do tematu to pomysł nawet mi przypadł do gustu, w zasadzie wiekszych zastrzeń nie widze,
no moze troche od strony kodowej te brki tam (nie przyjrzałem sie dobrze, to z generatora kodu, zwracam honor)

ale to co chciałem dodać, to wprawdzie nie testowałem, ale śmiem przypuszczać, że wpisy nie przechodzą przez moda, wiec w tym wypadku moze to być o tyle niebezpieczne, że jak wiadomo ktoś może nie dostosowac sie do "Moim celem nie jest ośmieszanie kogokolwiek, dlatego też umieszczane cytaty powinny być podawane bez prawdziwych danych ich bohaterów. " a wtedy możesz mieć poniekad problem, no i druga kwestia, narazie jesteś spambot friendly