Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze stanowiska pracy :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
Turgon
Ojojojo Bastion :
Cytat
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do /room/MojPokoj-2.jpg na tym serwerze.

You don't have permission to access /room/MojPokoj-2.jpg
Bastion
Mój błąd smile.gif fixed
bela
Przód
Tył

Muzyka to podstawa :]
NuLL
O LOL biggrin.gif Chyba wole sluchawki - moge miec glosniej nie przeszkadzajac innym winksmiley.jpg
bigZbig
@bela nie wiem jak z LCD, ale gdybys te glosniki postawil kolo zwyklego monitora to pewnie zamiast obrazu zobaczylbys wizualizacje dzwiekow.
bela
Cytat(bigZbig @ 2.08.2006, 13:03 ) *
@bela nie wiem jak z LCD, ale gdybys te glosniki postawil kolo zwyklego monitora to pewnie zamiast obrazu zobaczylbys wizualizacje dzwiekow.

Dlatego to LCD winksmiley.jpg
Poza tym, czy monitory nie mają ekranowania? Przynajmniej te nowsze
Hacker
@bela fajne głośniki. Nie ma to jak dwa duże pudła i jakiś porządny wzmacniacz...
bigZbig
Cytat(bela @ 2.08.2006, 13:39 ) *
Dlatego to LCD winksmiley.jpg
Poza tym, czy monitory nie mają ekranowania? Przynajmniej te nowsze

Moze i maja, ale ty masz dwie armaty. Mialem kiedys 17 calowego soniaka z plaskim monitorem (nie pamietam modelu, ale w Chipie byla to najlepsza pozycja econo) fajny monitor, z ktorego bylem bardzo zadowolony. W pewnym momencie zaczelo cos sie dziac z kineskopem - drgania, zmiany kolorow i takie tam. Poniewaz mialem go juz pare lat, mam male biurko i jego kasta zajmowala mimo wszystko sporo miejsca dalem ten monitor kumplowi jako uszkodzony a sobie kupilem LCD. Okazalo sie ze Soniak jest calkowicie sprawny. Pozniej dopiero skojarzylem, ze postawilem przy nim 30 watowe glosniczki. Takie malenstwa. Pal licho, ze stracilem na tym troche kaski bo to naprawde dobry kumpel, ale bylem wsciekly na siebie za glupote.
hwao
Fotek stanowiska pracy nie mam (gdzies je machnolem winksmiley.jpg ) ale glosniki moge pokazac smile.gif

Tył (plecy)
http://hwao.be/poligon/glosniki/glosniki.jpg
http://hwao.be/poligon/glosniki/sub.jpg

Oh cos znalazłem smile.gif
(przód)
http://hwao.be/photo/obrazy/230419hpim5686.jpg
http://hwao.be/photo/obrazy/224912hpim5643.jpg

yhy winksmiley.jpg
kwiateusz
spisz też w tych okularach ? biggrin.gif
NuLL

Zobaczcie co jest na scianie biggrin.gif
Diwi
Cytat

Hwao widze że jeszcze masz indentyfikator z zeszłorocznego zlotu w krakowie tongue.gif

Pozdrawiam
hwao
Cytat(Diwi @ 3.08.2006, 07:32 ) *
Hwao widze że jeszcze masz indentyfikator z zeszłorocznego zlotu w krakowie tongue.gif
Pozdrawiam

Jasne że mam, bardzo dobrze wykonana robota (Brawo Dreed!) smile.gif

Wysi sobie zawsze kolo monitora biggrin.gif moge sie czuć "jednym z nielicznych, posiadających przedmioty z logiem php.pl" winksmiley.jpg

Kiedys jak juz będe sławny sprzedam to na jakiejs aukcji charytatywnej jako jedyny egzemplarz smile.gif

Co do okularów, to nie nosze ogolnie żadnych biggrin.gif ale te miały ciekawa historie winksmiley.jpg wiec pojawiły się ma zdjeciach smile.gif

@whiller: tylko zabawa smile.gif ale już pare dobrych lat gram smile.gif
whiller
O ... Counter Strike Source smile.gif
Klan czy tylko dla zabawy ? smile.gif
AxZx
hwao: czemu odpisujesz nad postem? szukam i szukam i nie moglem znalezc twojego przedmowcy.

null: brawo! dysk pionowo, widac nie masz zbyt waznych danych na nim smile.gif
Bastion
Cytat(AxZx @ 3.08.2006, 10:34 ) *
null: brawo! dysk pionowo, widac nie masz zbyt waznych danych na nim smile.gif

przeciez to niczemu nie grozi, o ile nie zmienia sie czesto geometrii polozenia.
AxZx
skraca zywotnosc dysku - tak mi sie wydaje.
whiller
[click]
Tutaj moje królestwo ...
Posprzątane ... smile.gif
Ludvik
Whiller: Żeby było śmieszniej budę też mam szefa, tylko z serii dragon i rozmiarówkę midi smile.gif Tylko ona w tej chwili nie wygląda tongue.gif Ale zbieżność z myszką klawiaturą i podkładką to ciekawa sprawa tongue.gif
Diwi
Jak tak patrze na te wszystkie zdjęcia to większośc z was ma takie same myszki i klawiatury (mówie tu o tym a4tech) + logitech UltraX Flat + steelpad (ale to już u mniejszości). Jestem ździwiony bo mam taki sam zestawik tyleże nie mam steelpada Qck+ lub Qckmini tylko S&S tongue.gif

Pozdrawiam
Fuzja
Hwao: ja też w to gram smile.gif
Jak by co to wieszpodrzuć jakieś serwery na których grasz, to pogramy smile.gif
P.S Ja swój workshop wrzuce wieczorkiem winksmiley.jpg.
acztery
null ten komputer chodzi czy to tylko atrapa?

PS jezeli dziala jaki jest sens takiego wydziwiania?
Ludvik
Diwi: Myszki są z rodziny Logitechów MX5xx smile.gif W moim przypadku 510. A4Tech to marna podróbka mx, jednej z lepszych serii...
whiller
Ludvik - hehe, no fakt ciekawa sprawa smile.gif Może mamy podobne wyobrażenie co do komfortu pracy ? smile.gif

Co do myszek z serii MX, to również się zgodzę. Są świetne i każdemu z reką na sercu bym polecił winksmiley.jpg
NuLL
Cytat(acztery @ 3.08.2006, 14:55 ) *
null ten komputer chodzi czy to tylko atrapa?

PS jezeli dziala jaki jest sens takiego wydziwiania?

Pewnie ze dziala guitar.gif Sens - spytaj sie innych osob tutaj - hhmm, ja mysle hmm ze dla jaj biggrin.gif BTW - to nie moj komp smile.gif
Bastion
NuLL : Ja cie pobije tongue.gif zrobie takie cudo pod sufitem biggrin.gif
radziel
Moje stanowisko pracy:
Turgon
Ja korzystam z gryzonia z stajni A4Tech i jestem bardzo,bardzo zadowolony smile.gif . Tanie i dobre winksmiley.jpg .
camikazee
u mnie na moim stanowisku pracy jak to bywa u elektronikow syf dla kogos, ulozone dla mnie smile.gif

troche kabelkow, troche czasopism, troche urzadzen, troche ksiazek
pierwszy link

tu wersja nieco ogarnieta
drugi link

tu moje kolumienki jeszcze w fazie lekkiej budowy, nieobklejone, fornir na monitorki juz mam ale czasu brak sad.gif
sub napedu tez jeszcze nie ma, graja tylko podlogowki moje kofane smile.gif
odsluch link
nazihipi
Cytat(camikazee @ 6.08.2006, 10:51 ) *
u mnie na moim stanowisku pracy jak to bywa u elektronikow syf dla kogos, ulozone dla mnie smile.gif

to Ty chyba syfu prawdziwego nie widziałeś smile.gif
Turgon
Cami: Masz podobne podejście do mnie... Wszyscy się czepiają, że od roku na mojim biurku leżą kable lutownica, rurki miedziane etc.
camikazee
smile.gif na szczescie mnie sie nikt nie czepia, bo wystarczy przejsc do pokoju siostry by ujrzec prawdziwy balagan w pelnym znaczeniu tego slowa smile.gif
dopiero zwracaja na to uwage, gdy zaczynam cos budowac i caly pokoj pokryty jest czesciami.
Prawda jest taka, ze jak nie tu, to gdzie mam sie z tym wszystkim podziac? Cale szczescie, ze ktos mnie rozumie smile.gif
Ludvik
Na dzień dzisiejszy mogę się pochwalić, że posprzątałem cały pokój. Jak ostatnio sprzątałem, to chyba jeszcze mnie nie było na tym forum tongue.gif

Tak to wygląda teraz.
camikazee
te myszy co wiekszosc z was ma to a4tech? Strasznie mi przypominaja mego mx518, chyba robione na wzor tongue.gifa moze moj logitech jest marna podrobka tego techa smile.gif Teraz zauwazylem, ze juz kazda firma podbiera innej design. Gryzonie wygladaja futurystycznie co przyciaga oko i klienta. Coprawda jezeli chodzi o osiagi, to juz nie to samo snitch.gif
Ludvik
Moja to mx500 i większość ludzi ma chyba właśnie logitechy. Różnica pomiędzy 500 a 518 to trochę inna optyka i nieco zmieniona kolorystyka i materiał. Ale ogólnie seria jest świetna... Moja niedługo padnie, bo jest trochę zmasakrowana już i czasami sama się wspina, ale następna będzie pewnie 518...
Diwi
kup sobie g5 winksmiley.jpg

Pozdrawiam
whiller
Cytat(Ludvik @ 7.08.2006, 14:07 ) *
Moja to mx500 i większość ludzi ma chyba właśnie logitechy. Różnica pomiędzy 500 a 518 to trochę inna optyka i nieco zmieniona kolorystyka i materiał. Ale ogólnie seria jest świetna... Moja niedługo padnie, bo jest trochę zmasakrowana już i czasami sama się wspina, ale następna będzie pewnie 518...

Ta Finlandia i inne trunki tam, to żeby rozjaśnić umysł ? smile.gif
Mi dobrze piwo na myślenie robi ... z drinami nie próbowałem :]

Diwi - G5 to już typowo dla graczy myszka ... ale co jak co, miałem okazje się nią bawić i jest ... hmm ... fantastyczna smile.gif
Diwi
Ja akurat miałem okazję grać na G7 (czyli G5 tylko bez kabla) i powiem że przy grach i pracach biurowych jest świetna. Niestety, ta cena :/.

Pozdrawiam
Ludvik
Cytat(whiller @ 7.08.2006, 17:57 ) *
Ta Finlandia i inne trunki tam, to żeby rozjaśnić umysł ? smile.gif
Mi dobrze piwo na myślenie robi ... z drinami nie próbowałem :]

Dokładnie smile.gif Szkoda tylko, że butelki już puste... tongue.gif

Sam też lubię posiedzieć przy browarku... smile.gif
camikazee
ja sie zastanawialem nad g5 ale niby mx518 w testach niewiele ustepowal, to wolalem mx518+steelpad qck. Do grafiki i q3 niebo jak dla mnie smile.gif
Hacker
Skoro rozmowa już o myszkach to czy ktoś korzysta z produktów firmy Razer??

@hwao: grasz w CS:S-a super. Może byśmy kiedyś zagrali.
Turgon
Podobno są świetne - zwłaszcza do gier smile.gif . Tylko trzeba je ustawić, żeby całą moc wykorzystywały winksmiley.jpg .
Diwi
Ja kiedyś grałem przez jakieś dwie godziny na razerze cooperhead ze steelpadem i bez (dla porównania). Wniosek mam jeden, dobra myszka dla graczy bez dobrej podkładki również dla graczy to po prostu zwykła myszka. Różnica w graniu z tym razerem na szmaciance a steelpadzie s&s była ogromna.

Pozdrawiam
Coolmax
@whiller - apropos Logitechów ultra flatx. Możliwe jest, aby cały czas do niej "dopływał" prąd? Przy Biosie i podczs uruchomienia systemu jest ok, ale gdy bootowałem floppixa, to podczs zmiany dyskietek, należy wcisnąc enter, no i musiałem wyciągać z pudełka moją starą na PS/2 mad.gif Bo w tym krótki czasie wszystkie urządzenia na usb, są jakby "odłączone"...
camikazee
W moim kregu tylko Logitechy (MX310, MX500, MX510, MX518, G5), Razery oraz A4Techy.
Co do razerka to fumfel ma i nawet kupil aluminiowa podkladke za 80zl, firmy nie znam. To wedlug jego odczuc, lepiej sie gra juz na biurku tongue.gif W sumie podkladki robie sie czesto pod dana serie myszy. Ja tam z mojej jestem zadowolony, podoba mi sie, dobzre lezy w dloni i precyzja trafiania duzo wieksza => skill rosnie ^^
Diwi
Zapewne kupił sobie steelpada 3S, on jest aluminiowy. Z tego co wiem one zostały zaprojektowane pod myszki z serii logitech mx oraz g5 i g7. Szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda sprawa z Razerami.

Pozdrawiam

Edit:

No i stałem się posiadaczem 20" Panoramy LCD, Belinea 102030W. Już niedługo wrzucę fotki swojego workspace'u smile.gif

Pozdrawiam
tiraeth
Proszę nie zbaczać z tematu bo posypią się warny....

(Można kontynuować dyskusję tylko o stanowiskach pracy!)
Diwi
Nareszcie udało mi się zrobić zdjęcia mojego dev'u, jestem jeszcze przed remontem pokoju więc wygląda to tak (uwaga obrazek ma dużo kB smile.gif):

http://www.diwi.pl/dev.jpg

Pozdrawiam
camikazee
jak czysto smile.gif i popatrz jakiego masz grubego lcd, ze jeszcze tam glosnik upchnales tongue.gif kaloryfer daje ciepelko w nozki w zimne wieczory smile.gif ja tak patrze i patrze i chcialem napisac, ze ten skaner zajmuje za duzo miejsca a to laptop przecie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.