Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile mamy lat?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
[Regis]
A ja mam 17 lat i mowie wam - to super wiek smile.gif Niestety - juz prawie na samym poczatku stycznia, czyli za kilka miesiecy bede swietowal osiemnastke sad.gif Ale pewnie tez bedzie fajnie miec 18 lat smile.gif
lisu
E tam, fajniej jest miec 17 (ja mam 19). Ten smak zakazanego owocu....., ta beztroskość....., ta szkola (obijanie sie totalne)....
spenalzo
A ja za 3 miesiące przekroczę magiczną liczbę 20 lat :-( to jest dopiero dolina! Nie wiem czemu, ale po skończeniu szkoły uważam że była ona lepsza niż pub :-) Tylko piwa nie sprzedawali w sklepiku szkolnym.
lisu
ta.... piwko przed fizyka bylo genialne.

PS. Spozywanie alkoholu jest szkodliwe.
spenalzo
Cytat
PS. Spozywanie alkoholu jest szkodliwe.

Wiem, dlatego nie nadużywam tego specyfiku. Bo dopiero spożywanie w dużych ilościach jest szkodliwe.
dorzak
Cytat
O w mordę, myślałem, że jesteście starsi...

Podreperuję Wam średnią ....hehehehe .. w sierpniu 37 (zgroza questionmark.gif)

pozdrawiam....i życzę wiecznej młodości :wink:
wool
Cytat
ja - tak
:wink:
75'
BzikOS
Cytat
Cytat
ja - tak
:wink:
75'

uffff tongue.gif
strife
Jeśli pozwolicie zrobię to co Seth trzy lata temu ... odświeżę temat biggrin.gif Myślę, że nie każdy ten temat zna i nie każdy głosował, a przez te 3 lata od ostatniej wypowiedzi trochę się zmieniło. Więc głosujmy, ja rocznik 1988 :]
nospor
Ta sonda juz nie jest i nie bedzie miarodajna. Dodając się do grupy 18 latkow, podwyzszach wynik tej grupie, ale ludzie z tej grupy mają juz 21 lat. Jaki tego sens i logika?

zamykam. Jesli moje obliczenia matematyczne są bledne, wyprowadźcie mnie z bledu smile.gif

edit: co innego gdyby ta sonda byla na roczniki a nie na wiek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.