Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPBB
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Stron: 1, 2
Junior
smile.gif
patrycjusz
witam.
Z powodu kompletnego laicyzmu usera, proponuje temat zmknac (juz jest 4 podstrony a Pan junior nie wie co to DB ale wie że jest...) więc Panie junior Pana zapraszamy na kanał irca #php.pl tam postaramy sie Panu wytłumaczyć tutaj jest tonabijanie postów.
Pozdrawiam patS
spenalzo
Cytat
miejsce na DB ? o co hodzi ? z tego co wiem to wszytsko jest ... baza danych itp.

](*,)
Junior
Cytat
witam.
Z powodu kompletnego laicyzmu usera, proponuje temat zmknac (juz jest 4 podstrony a Pan junior nie wie co to DB ale wie że jest...) więc Panie junior Pana zapraszamy na kanał irca #php.pl tam postaramy sie Panu wytłumaczyć tutaj jest tonabijanie postów.
Pozdrawiam patS

drogi Panie patrycjuszu ! Posty to ty sobie możesz kolekcjonowac a jak ci sie coś nie podoba to zbieraj pokemony a nie wypominasz mi o postach. Może nie wiem co to znaczy DB (mniejsz z tym) ale nie takie byloi moje pytanie zeby sie dowiedziec co to znaczy! angrysmiley.gif jak byś śledził i umial czytac temat to bys wiedzial o co mi chodzi !
Luke
Junior, czy napisales juz do admina maila z zapytaniem?
Junior
Luca napisalem do admina i czekam na odpowiedz rolleyes.gif
Luke
Bardzo dobrze, admin napewno udzieli Ci wszystkich informacji, a potem tylko szybka instalacja smile.gif i będziesz miał swoje forum, więcej optymizmu
Junior
dowiedzialem sie czegoś takiego (nie od admina lecz od kolegi) :

lokalizacja bazy to jest jej adres, adresem tym jest localhost
login do bazy i hasło są takie same jak do konta
host bazy to localhost
a nazwa taka jak login
btw ip 127.0.0.1 odpowiada hostowi localhost więc każda moja wypowiedź w tym temacie zawierała odpowiedź!

nie kapuje tego ? skad mam znac swoj ip bazy danych ?
Junior
juz zainstalowalem forum i chce wam wszystkim podziekowac ! serdecznie zapraszam na: www.free.komrel.net/phpBB2/index.php
Czy ktoś wie gdzie trzeba wlożyć swoje logo zamiast tego phpBB ?
Junior
z tym na górze poradziłem sobie smile.gif

tylko czy ktos wie co trzeba zrobic zeby pokazywalo sie okienko gadu gadu (przy rejestracji czy profilu) ?
Junior
?czy nikt nie wie ?
spenalzo
ściągnij sobie moda gg.
Luke
ah, Junior, Junior
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.