Cytat(!*! @ 22.02.2013, 12:11:16 )

1. czytaj ze zrozumieniem.
2. zrób serwis który będzie drugi na świecie i dalej narzekaj że to TYLKO drugie miejsce (szczególnie biorąc pod uwagę datę jego powstania, którą sam przytoczyłeś). Co z tego że nie ma szansy konkurować DZISIAJ z FB, skoro i tak cały czas idzie do przodu?
3. co do Świstaka, patrz punkt pierwszy.
4. korzystam z wyszukiwarek które mam pod ręką.
1. OK!
2. No dobrze, jakbym miał taka firmę Google, to bym zrobił taki, i nie mów mi, że nie. Zainwestowałbym to w przedsięwzięcie i bym zrobił
TYLKO drugi na świecie (lub trzeci, tuż za G+).
3. Nie ważne...
4. To samo, co z tym Allegro, spytaj kogoś o wyszukiwarkę na ulicy, każdy powie Google, a nie, że ta, która jest pod ręką. Co to w ogóle znaczy pod ręką? Żadna nie jest pod ręką, do każdej musisz wpisać adres www.
To takie gadanie, każdy ma swoje zdanie. Wracając do głównego tematu, ja szczerze odradziłbym inwestować w to. Jak już to kolego stwórz sam, jak Ci to jakoś ruszy i zauważysz, że kod jest kiepski, wolny itp. i jeżeli zacznie przynosić zyski, to te zyski ładuj w serwis, a ewentualnie dopiero później zarabiaj.
@edit: chciałbym dodać, że kłócimy się o G+, że jest na drugim miejscu. Moim skromnym zdaniem Myspace lub Twitter albo LinkedIn są przed G+. Nawet w mediach mówią, że np.
półTusk coś ogłosił poprzez Twitter.