Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kubki Php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ActivePlayer
Witam,

Proszę szanownych forumowiczów o wpisywanie poniżej swojej aprobaty w zakupie kubka reklamowego z logiem php.pl

W dniu jutrzejszym przygotuję i wstawię tutaj 3 propozycje cenowe związane z kształtem kubka (podejrzewam iż wybierzemy najtańszy). Na dzień dzisiejszy na oko powiedzieć mogę iż jedna sztuka kosztować może około 15 zł brutto. Na każdy kubek wystawiona zostanie faktura VAT. Minimalna ilość zamówienia to 36 osób, i w przypadku zebrania takiej to ilości chętnych podejmę dalsze kroki związane z realizacją. W dniu jutrzejszym podam również informację o kosztach przesyłki, i całą resztę informacji związaną z realizacją.

Proszę również kogoś z zarządu przedstawienie opinii związanej ze zgodą na nadrukowanie loga php.pl na kubkach.
kwiateusz
kubki zwykłe, czy np metalowe, albo termoizolacyjne?

mnie osobiscie metalowy by interesował (albo cos w ten deseń) ale innym tez nie pogardzę smile.gif
sowiq
Wstępnie zamawiam ;] Jak zobaczę projekt, to dam ostateczną odp.
bogdan89
nie no ... metalowe? termoizolacyjne? bez przesady...
mnie najbardziej podobałby się taki zwykły kubek "szroniony" z kawałkiem kodu PHP...
melkorm
Dokładnie, jak się pojawią projekty to napewno dam znać ;]
Sabistik
Czy jest to ustalone z zarządem? Dla kogo idzie prowizja?

PS. Też jestem zainteresowany.
webasek
Jestem zinteresowany
skowron-line
Cytat(bogdan89 @ 2.11.2008, 23:30:07 ) *
nie no ... metalowe? termoizolacyjne? bez przesady...
mnie najbardziej podobałby się taki zwykły kubek "szroniony" z kawałkiem kodu PHP...

Jak wyżej to 2 proszę a jak inny to 1.
pzdr.
mike
A i ja bym się skusił.
Fajny kubek z logo a w tle jakiś smietnik w postaci kodu...
vokiel
Jestem za.
A jak z projektem nadruku? Będzie konkurs, propozycje etc, czy wybrane odgórnie?
itsme
Poprosiłem ActivePlayer o kontakt aby to wszystko poukładać sensownie.

Też mam ochotę na kubek :-)
chlebik
A dlaczego nie metalowy czy termoizolacyjny? Przepraszam chyba programistow stac dac nawet 50zl za taki kubek (to moje zdanie). A ja pije tylko z termoizolacyjnych, bo maja odpowiednia pojemnosc i nawet jak zapomne sie w kodowaniu to po godzinie jest herbatka ciepla smile.gif

Oczywiscie jestem za i w ogole.
mike
Cytat(chlebik @ 3.11.2008, 11:42:20 ) *
A dlaczego nie metalowy czy termoizolacyjny?
Może ktoś po prostu nie chce takiego. Nie wszystko kręci się w około kasy.
Cytat(chlebik @ 3.11.2008, 11:42:20 ) *
A ja pije tylko z termoizolacyjnych, bo maja odpowiednia pojemnosc (...)
nie tylko termoizolacyjne mają odpowiednia pojemność tongue.gif
kszychu
Jakby co to też się piszę. Jakby były metalowe czy termoizolacyjne to tym bardziej.
tiraeth
A jeszcze lepiej gdyby były z wodą w ściance, żeby można było sobie zamrozić :-) :-) :-)
empathon
Rownież się skuszę. Tylko żeby mi kod na nim był porządnie napisany winksmiley.jpg

@ActivePlayer: nie lepiej(i grzeczniej) było najpierw wszystko uzgodnić z wszechwładnymi?
itsme
w przypadku termicznych/metalowych to nadruk jest malo dobrym pomyslem - lepsze jest grawerowanie
czy takie kubki Was by interesowaly?
tiraeth
itsme: Podaj cenę takiego kubeczka smile.gif Bo pewnie to będzie jednym z czynników wybierania rodzaju materiału.
itsme
Cytat(tiraeth @ 3.11.2008, 13:11:25 ) *
itsme: Podaj cenę takiego kubeczka smile.gif Bo pewnie to będzie jednym z czynników wybierania rodzaju materiału.

ustalam :-) niech Activ przedstawi swoje pomysly i wybierzemy najlepsza ...

ja wybralem ten kubek dlatego ze jest totlanie inny od reszty standardowych propozycji ....

jeżeli ten kubek "wygra" to najpierw i tak zamówię 1 sztukę aby zobaczyć w co mentax inwestuje i dopiero wtedy zamówię 50/100 sztuk.

zreszta zobaczmy jak wyjdzie w praniu :-)
piotrooo89
i ja się piszę chętnie napije sie herbatki z czegś pożądnego a jako że jestem uczniem to cena im mniejsza tym lepsze tongue.gif
Cysiaczek
hmm, ja też poproszę kubek biggrin.gif
kwiateusz
tak ten metalowy mnie interesi, w sumie kazdy mnie interesuje, a wlasnie jeszcze przewidywana pojemnosc tez by była mile widziana
nrm
wezmę jeden o ile projekt będzie porządny (ja chce słonika PHP z jednej strony tongue.gif z drugiej może być logo php.pl ). Będę miał w pracy techniczną kolekcję kubków winksmiley.jpg

skowron-line
@normanos smycz też bardzo techniczna.
piotrooo89
smycz pokazujaca jak twoja praca wyglada tongue.gif
strife
Również bym się na to pisał.
nrm
oj tam, od razu się przyczepili winksmiley.jpg

zimno się robi, właśnie mi herbata wystygła, w sumie miał ktoś tu rację, na termiczny ew. też byłbym chętny. Tylko chyba tam inaczej nadruk wygląda.
ShadowD
-Hmm najpierw portal/forum potem kupki z nadrukami a następnie co??
-Może parasolki??
-Nie, nie wole jakiś fajny samochodzik... ;p

Jeśli będą fajne i niedrogie x6... ;p

Pomysł mi się bardzo podoba!!
nrm
Cytat(ShadowD @ 3.11.2008, 15:32:46 ) *
-Hmm najpierw portal/forum potem kupki z nadrukami a następnie co??

oj, dziękuje, kupy z nadrukiem to ja nie chce winksmiley.jpg jaką techniką się to nanosi? tongue.gif

edit:

ciekawe gdzie takiego słonika można kupić winksmiley.jpg

Speedy
Taki? tongue.gif

tiraeth
Speedy: Piękne biggrin.gif Tylko bez tego jakby rozmazania - sam sobie sprawię takie jak kilka shotów wezmę biggrin.gif

@normanos: O... słoń by się przydał.
Poszukiwacz
Cytat(normanos @ 3.11.2008, 15:35:15 ) *
Na tego slonia juz od jakiegos czasu mam chec. Tylko dostac go gdzies za normala cene to trudna sztuka..

Cytat(Speedy @ 3.11.2008, 16:03:11 ) *
To bardziej do zimnych (ew procentowych) napojow.

Osobiscie tak czy inaczej kupie sobie jakis termoizolowany kubek. Jak czlowiek wpadnie w trans to czasem nawet nie zdaje sobie sprawy ze minelo juz n godzin. A zimna /kawa/herbata/kakao to juz nie to samo.
lord_t
Też się piszę na kubek:)
piotrooo89
komplet kieliszków proszę... to by było coś tongue.gif ale wiem wiem kubek też potrzebny i po kolei pierw kubki później kieliszki.
kwiateusz
a po drodze kufel
emmagda
Ja też reflektuję na kubek. Podoba mi się pomysł z fragmentem kodu. Jeśli będzie biały w środku i będzie miał wygodne ucho to kupię.
Kocurro
A ja proponuję kieliszki 50 ml z jakimś nadrukiem związanym z PHP smile.gif

a na kubek się piszę jeśli będzie ładny smile.gif
piotrooo89
tak więc kupią prawie wszyscy if będzie ładny && tani smile.gif czekam na jakiś projekcik
Piniek
też poproszę biggrin.gif
bliitz
kubek z takim rodzajem logo jak na kieliszkach, jak najbardziej smile.gif
itsme
Activ: zapodaj projekty :-)
nrm
narobił smaka i się zmył winksmiley.jpg
kszychu
itsme: na ten, który pokazałeś to ja się piszę, nawet na prototyp. Cena (raczej) nie gra roli.
kwiateusz
ja tez chętnie bym na propotyp poszedł tylko zalezy jaka ma pojemnosc, bo ja lubie duża herbate smile.gif
itsme
ok wiec po dyskusjach wielkich i szerokich zamówimy za własne pieniądze kubki metalowe, które widzieliście z grawerem.

Zarabiać na tym nie chcemy bo i nie ma na czym nie mniej myślę o doliczeniu kwoty na rozwój php.pl (po głowie chodzi mi pomysł nagradzania wpisu miesiąca na planeta.php.pl - ale to już inna historia).

cena zestawu będzie wahać się pomiędzy 40 PLN a 50 PLN.
W cenę będzie wchodzić:
- zestaw kubków z grawerem cena: 35 PLN brutto
- koszt wysyłki: od 7.50 do 12.50 + VAT

co teraz ?
- czekam na projekt graficzny
- wysyłam do akceptacji
- zamawiam kubki
- czekam 10 dni
- odbieram paczkę i rozsyłam.

nie oczekuje zapisów na kubki komu się spodoba ten kupi
sowiq
Cytat(itsme @ 4.11.2008, 15:44:42 ) *
nie oczekuje zapisów na kubki komu się spodoba ten kupi

To skąd będziesz wiedział ile ich zamówić? Czy kto pierwszy ten lepszy/bierzecie do oporu?
mike
Cytat(sowiq @ 4.11.2008, 16:36:10 ) *
To skąd będziesz wiedział ile ich zamówić? Czy kto pierwszy ten lepszy/bierzecie do oporu?
Kupione zostanie na przykład 50 sztuk, jeśli się rozejdą to OK, jeśli nie to się rozda w ramach jakichś nagród czy coś.
Jeśli xle mówię to popraw mnie ~itsme.
itsme
dokladnie tak jak mowi mike :-)
jezeli sie rozejda zamowimy ponownie 50 szt.

prosze się nie martwic o logistyke :-)
Cysiaczek
Jaką one mają pojemność? Na zdjęciu wydają się małe.
mike
Cytat(Cysiaczek @ 4.11.2008, 16:49:02 ) *
Jaką one mają pojemność? Na zdjęciu wydają się małe.
To zrób sobie zoom tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.