Niestety, również padłem ofiarą tego Zleceniobiorcy. Znalazł mnie przez platformę Useme i miał zrealizować aktualizację sklepu opartego na PrestaShop z wersji 1.6 na najnowszą. Wziął zaliczkę, przesłał kilka obrazków, a potem zażądał dodatkowych pieniędzy za ukończenie prac. Wystawił fakturę, a gdy jej nie opłaciłem (bo miałem poważne wątpliwości co do rzetelności jego działań), przekazał sprawę do windykacji.
Planuję podjąć kroki prawne i zgłosić sprawę do sądu – nie zamierzam odpuścić. Jeśli masz jakiekolwiek informacje na temat jego działań, będę wdzięczny za ich udostępnienie. Być może pomogą w sprawie. W poniedziałek mam spotkanie z adwokatem, więc każda dodatkowa informacja może być przydatna.
Planuję podjąć kroki prawne i zgłosić sprawę do sądu – nie zamierzam odpuścić. Jeśli masz jakiekolwiek informacje na temat jego działań, będę wdzięczny za ich udostępnienie. Być może pomogą w sprawie. W poniedziałek mam spotkanie z adwokatem, więc każda dodatkowa informacja może być przydatna.
Mam bardzo dużo informacji, proszę o kontakt mailowy na: snake.quizzes@gmail.com, lub podać Swój adres email a ja się odezwę.
A była jakaś umowa pomiędzy wami?
Upewnij się że nie wykradł danych ze sklepu.
Upewnij się że nie wykradł danych ze sklepu.
On nie podpisuje umów