Cytat
(...) uważam że scanner jako mod który czyta wszystkie a przynajmniej większość postów (...) obserwując sposób pisania, (...) można pewniej stwierdzić (..)
Ja mam swoje zdanie:
Wątpię, żeby jakaś firma brała sobie SDi i dzieliła je z inną firmą. Chyba że to dwa ubogie szmatexy.
Wątpię też żeby ktoś cierpiał na rozdwojenie jaźni.Wydaje mi się, że:
a) SDI jest dzielone wewnątrz firmy (jednej) i są to dwie osoby z "sąsiednich" biurek

drugi login (tom250) jest stosowany jako przykrywka - wstydze się zapytać o składnię file(), to sobie założe drugie konto z którego będę lamerzył.
Dlaczego tak uważam? Mam pewne odczucia skłaniające mnie do drugiego (lata spędzone na ircu i wykrywaniu troli). Moge jednak się mylic - pamiętac nalezy, że czasem "sposób wysławiania się" jest zalezny nawet od ulicy, na której się mieszka. A wydaje mi się (tzw. pierwsze wrażenie), że posty obu osób sa pisane albo tą sama ręką, albo przez diwe osoby blisko ze są przybywające przez dłuższy czas.
Jednak cały czas zaznaczam - to sa tylko moje odczucia i nie mam zamiaru na siłe szukać dowodów za czy przeciw. Od dowodów jest Seth i jego test.