Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sylwester
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
NuLL
Cytat(sagittariuspl @ 30.12.2006, 23:49:44 ) *
no to mnie zbiłaś z tromu, a już miałem nadzieję. ale co - nie można mieć przecież wszystkiego (chociaż czmu nie?). co Cię skłoniło do rejestracji na forum o takiej tematyce? wszak to ciekawa sprawa - ja potrzebowałem porady, więc się zarejestrowałem i mnie wciągło jak snikersy... a ty?

Zdraze Ci ze jej chlop jest zawodowym programistow a @papalka czesto bywa na IRCu php.pl biggrin.gif

@papalka - laugh.gif
papalka
no przecież pisze, ze moim hobby sa programisci biggrin.gif
dr_bonzo
Papalka: za rok sylwester przy stole z kartami i winem, nie? Tylko jaca naucz grac, bo sam ci rady nie dam.

Cytat
flanelowa koszula na ktora zarzucany jest stary rozciagniety sweter
okulary
przetluszczone wlosy

Mozna powiedziec ze z takim stereotypem ciezko znalezc dziewczyne no i kolo sie zamyka pozostaje tylko siedziec w domu.

Jakby to powiedziec, papalka zaswiadczy ze ja tylu ubran nie nosze biggrin.gif
Dandelion
urodzilem sie tego samego dnia co papalka haha.gif
strife
@sagittariuspl - trzeba było powiedzieć wcześniej, załatwił bym Ci miejsce na imprezie na którą jadę, a może byś tam wyrwał jakiegoś fajnego lachona kto wie biggrin.gif
NuLL
Chyba trzeba by isc spac ;-)
vip3r
Kto bedzie rzucal tak jak ja petardy z domu?biggrin.gif
papalka
dr_bonzo - oczywiście! Ale po co nam jaco? Jeszczde zaczelibyscie gadac o programowaniu, lub nie daj Boze o MacBookach. Martini czerwone poprosze smile.gif no i faktycznie, po wczorjszym moge dokladnie okreslic co nosi albo raczej zrzuca doktorek smile.gif

Dandelion wiec bede miec z kim swietowac. Jeszcze mi powiedz, ze tez jestes rocznik '86 i zaczne do ciebie mowic "bracie" :]
sagittariuspl
widzę, żeśmy się rozgadali na temat tegorocznego Sylwestra (a co niektórzy dopiero poszli spać smile.gif - 7:30 - gratulacje NuLL - niezły wyczyn). strife dzięki za zaproszenie, podniosło mnie to trochę na duchu guitar.gif , ciekawe, o której dziś ja pójdę spać...
Dandelion
mozesz mowic na mnie mlodszy bracie ale znalazlem jakis czas temu kogos kto moglby byc moim bratem blizniakiem

http://forum.php.pl/SHiP-m4782.html

biggrin.gif

nie zeby slaby offtopic haha.gif
sagittariuspl
89 to był dobry rocznik...
NuLL
Cytat(sagittariuspl @ 31.12.2006, 12:01:51 ) *
widzę, żeśmy się rozgadali na temat tegorocznego Sylwestra (a co niektórzy dopiero poszli spać smile.gif - 7:30 - gratulacje NuLL - niezły wyczyn). strife dzięki za zaproszenie, podniosło mnie to trochę na duchu guitar.gif , ciekawe, o której dziś ja pójdę spać...

Wlasnie wstalem biggrin.gif Bycie spiacym w nocy mi nie grozi biggrin.gif
sagittariuspl
a myślałem (kiedy szedłem o czwartej spać, pewnego już dnia), że to późno, ale ty jesteś lepszy! muszę to powiedzieć odpowiednim służbom to może mi odpuszczą biggrin.gif nie, nie odpuszczą, life is brutal
strife
Cytat(NuLL @ 31.12.2006, 15:23:44 ) *
Wlasnie wstalem biggrin.gif Bycie spiacym w nocy mi nie grozi biggrin.gif

Heh, ja siedziałem do 7 rano, wstałem o 13 :] Przedwczoraj poszedłem spać o 8 rano, a wstałem o 17 blink.gif I tak w sumie cały ten wolny czas tak chodzę spać. Jak jest szkoła to się ograniczam do 2, 3 w nocy maksymalnie. W nowy rok wątpię, aby to się zmieniło biggrin.gif

Co do petard, nie biorę i raczej nie będę rzucał, jakoś boję się tego, że ktoś po pijaku ze znajomych zrobi jakiś głupi żart tongue.gif

@NuLL - Ty też po śniadaniu kładziesz się spać? biggrin.gif
vip3r
Za chwile do kolegi. Petarduy komputer komputer komputer:D
sagittariuspl
zrobię chyba wielką sylwestrową bombę i wyrzucę komputer przez okno. będzie ubaw, aczkolwiek, ktoś mógłby nie zrozumieć...
SHiP
Cytat(Dandelion @ 31.12.2006, 16:02:30 ) *
mozesz mowic na mnie mlodszy bracie ale znalazlem jakis czas temu kogos kto moglby byc moim bratem blizniakiem

http://forum.php.pl/SHiP-m4782.html

biggrin.gif

nie zeby slaby offtopic haha.gif

hmm `o,O` to chyba ja =)
papalka
wiec 13 czerwca robimy impreze biggrin.gif
son
yoyo thumbsupsmileyanim.gif
Najlepszego w nowym roku! thumbsupsmileyanim.gif
thumbsupsmileyanim.gif
vip3r
I po nowym roku smile.gif
Dandelion
Cytat
hmm `o,O` to chyba ja =)

Wlasnie ty haha.gif

mozemy zrobic razem 18 winksmiley.jpg
NuLL
Moje nogi...
bela
nogi jak nogi, ale głowa
chmolu
Był ktoś na rynku we Wrocławiu? Ciężko było w tym tłumie, ale zabawa przednia ;-)
strife
Cytat(NuLL @ 1.01.2007, 19:16:43 ) *
Moje nogi...

Heh, moje również .. Przeszedłem pół Łodzi na pieszo wczoraj, ale zabawa była przednia smile.gif
NuLL
Cytat(bela @ 1.01.2007, 19:20:36 ) *
nogi jak nogi, ale głowa

Glowa nie - nie pilem a tanczylem guitar.gif
dr_bonzo
Pilem, tanczylem, glebe zaliczylem (od tanczenia, jak by co) smile.gif
Bylo ok.
cadavre
Cytat(bela @ 1.01.2007, 19:20:36 ) *
nogi jak nogi, ale głowa
Głowa jak głowa, ale brzuch. tongue.gif Witam w nowym roku. Rkingsmiley.png
Fuzja
Ja tam bez bólu smile.gif

Chyba, że liczyć ból psychiczny - musiałem kolege niańczyć bo zbyt przegiąl i przespał sylwka 3-4 godziny w lazience winksmiley.jpg.
Speedy
Hej.

Ja jestem już po Sylwestrze, jak zapewne większość z Was, ale pierwszy raz od trzech dni komputera dotykam tongue.gif.

Samego Sylwestra spędziłem w małym, górskim domku na końcu świata wraz ze znajomymi biggrin.gif.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.