Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sylwester
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
vip3r
Co robicie na sylwka?
Ja osobiscie ide do kolegi, lub kolega do mnie. Bedziemy puszczali petardy i siedzieli przed kompem:)
1010
popijawka w doma
dr_bonzo
Cytat
Bedziemy puszczali petardy i siedzieli przed kompem:)

Ja polecam puszczanie ich na zewnatrz pomieszczenia, bo jeszcze sobie kompa uszkodzisz.

Popijawka/Tance w akademiku biggrin.gif
vip3r
Bede na podwurku puszczal. Nie jestem taki zryty:)
trucksweb
w domu/pracy dokonujac aktualizacji/modernizacji glownego serwisu WWW mojej firmy biggrin.gif
Cysiaczek
@trucksweb - witaj w klubie :|
menic
Wynajeta sala i ponad 30 osób smile.gif NA całe szczescie w pore sie wyleczyłem tylko jeszcze antybiotyki biore wiec raczej nici z alkoholu sad.gif
papalka
Uwaga, uwaga - mój pierwszy wpis biggrin.gif
A ja z jacolem w domu w towarzystwie telewizora i MacBooka... Na szczęście mam zapas Martini. biggrin.gif
skowron-line
domoweczka potem akademik i duzzzo procentow i palonka guitar.gif
strife
Cytat(papalka @ 30.12.2006, 15:28:52 ) *
Uwaga, uwaga - mój pierwszy wpis biggrin.gif
Witamy na forum smile.gif

Ja idę do kolegi się bawić ... :]
Balas
Wynajety klub, kolo 80 osob, glownie z mojej szkoly.
cadavre
W tym roku dla odmiany - ryneczek mojego miasta. :]
kwiateusz
a ja jak prawdziwy programista przed kompem bede kończyl stronke ^^ szkoda ze i tak po % nie bedzie działać ;]
nasty
Ja razem z przyjaciulmi u kolegi w domu.
vip3r
Wszystkim zycze szczesliwego nowego ROKU 2007. Mam nadzieje, za bedzie lepszy:d
SHiP
@trucksweb, @cysiaczek - moze stowarzyszenie pracujących w sylwestra założymy =)

A tak poza php... - wpadnie do mnie kolega, pogramy w jakieś chore gry fpp(serious sam?), oberzymy kilka filmow etc.
U nas petardy będzie puszczał sąsiad... =)
vip3r
U mnie sasiedzi sa przeciwko:( Ja zawsze wale o ok. 18:00 z domu jakies "Picolo", a na drugi dzien podchodza do mnie i kazanie robia:D.
AxZx
dziwna jest spolecznosc programistow...
wiekszosc to z kolegami gdzies idzie, nie mowie ze to zle, ale nikt o dziewczynie nie wspomnial, a moge sie zalozyc ze wiekszosc do takiej wlasnie plci pała uczuciem;)

jaki z tego wniosek?
za duzo kompa! za duzo wirtualnego swiata!
menic
Ja ide z dziewczyną tongue.gif A nie wspomniałem bo w moim przypadku to oczywiste snitch.gif
nasty
Ja z pzyjaciulmi i ewentualnie z dziewczyna jak przyjmie moje przeprosiny tongue.gif
cadavre
Cytat(AxZx @ 30.12.2006, 17:23:26 ) *
dziwna jest spolecznosc programistow...
wiekszosc to z kolegami gdzies idzie, nie mowie ze to zle, ale nikt o dziewczynie nie wspomnial, a moge sie zalozyc ze wiekszosc do takiej wlasnie plci pała uczuciem;)
Ja się obronię tym, że zeszłego sylwestra całego spędziłem sam na sam ze swoją dziewczyną. tongue.gif Ten sylwester jednak w single'a. Kolejna sztuka na horyzoncie.

Jak dotychczas nie wliczając lat życia < 12 to spędziłem tylko jednego sylwestra przy PC - grając z kumplami. Programowanie w Sylwka? Neeee. Rkingsmiley.png
Fusin
Heh, sylwestra spędze w remizie strażackiej, ponad 60 osób ;]

@cadavre fajny ten sylwester musiał być ^^
shpyo
znajdę sobię jakąś panienke na czacie i będziemi pić razem przed kompem winksmiley.jpg
NuLL
Ja tez raz gralem winksmiley.jpg

Jutro do klubu z moja lady smile.gif
Strzałek
Zapowiada się ciekawe, impreza u kolegi winksmiley.jpg
Nie to co 2 lata temu na irc@php.pl winksmiley.jpg

Ale też było fajnie Rkingsmiley.png
revyag
Miał być przed kompem, ale w ostatniej chwili wypadła impra u kolezanki siostry kumpla snitch.gif

--
Sylwka przed kompem nie polecam nikomu smile.gif
trucksweb
dziewczyna by sie przypadal biggrin.gif (aktualnie kawaler)
moze pomoglaby w przepisywaniu kodu w miedzyczasie...

//
kontakt w profilu winksmiley.jpg
menic
Raczej by przeszkadzała (sprawdzone) winksmiley.jpg A samotny sylwek w domu przed kompem to nic przyjemnego. Nieetety też sprawedzone
sagittariuspl
mnie właśnie czeka samotna noc przed kompem. pewnie będę rwał kłaki, męcząc się zkolejnym kodem php, słuchał radia internetowego i rozmyślał jak to wszyscy się na mnie wypięli... może w przyszłym roku będzie lepiej...
ActivePlayer
przesadzacie odrobine, ja nie wyobrazam sobie w sylwestra siedziec przed komputerem. Wiekszość z Was (nas) to osoby młode, korzystajcie z życia. Bedziecie mieli cały najblizszy rok na programowanie.

Ja osobiscie wybieram sie na wieczor przy swiecach z kobietą, dobre jedzenie i takie tam smile.gif

Licze ze nie dotknę komputera jutro wieczorem i Wam również polecam.
sagittariuspl
no to masz szczęście...

ale chyba zapominasz o normalnym, polskim, młodym programiście, który nie ma czasu na dziewczyny i takie tam pierdoły. dry.gif liczy się tylko samorozwój, przekraczanie granic wirtualnego języka, tworzenie nowej rzeczywistości... tongue.gif

chyba, że ktoś ma feler jak ja i dziewczyny od niego uciekają (w sumie inni ludzie też) sad.gif chyba czas na noworoczne postanowienie zmienienia się... rolleyes.gif
tiraeth
Tegorocznego sylwestra (jak i ostatnie...) spędzę w domku oglądając poczynania na rynku we Wrocławiu (TVP) - do rynku daleko nie mam, ale zimno jest winksmiley.jpg Początkowo plan miał być inny nie wypalił.

Dziewczyny nie mam, więc sylwester "we dwoje" odpada smile.gif
cadavre
Się rozmowa wywiązała - może ktoś temat założy nt. "Dziewczyna vs. php". tongue.gif

Cytat
@cadavre fajny ten sylwester musiał być ^^
Znaczy się ten z laską nie przed PC. tongue.gif
sagittariuspl
ale co zrobić jak tylko PC chce z tobą gadać? prawda jest taka, że nie zawsze chce Cię słuchać, ale wtedy najczęściej reset wystarcza. a cholernie mało dziewczyn bawi się w programowanie i co zrobić? chyba sobie jakąś zaprogramuje biggrin.gif
trucksweb
Cytat(sagittariuspl @ 31.12.2006, 00:20:12 ) *
cholernie mało dziewczyn bawi się w programowanie i co zrobić?

to fakt sad.gif
nie wiem jak Wy ale ja nie mam czasu zeby kogos poznac na dluzej.
od 8:10 do 14:40 studia, 16:00-19:00 prace nad strona-wlasna firma, 20:00-24;00 nauka i wypelnianie papiurkow z firmy

zawsze sobie mowie, ze jak skoncze ze swoja robota to bede mial czas na inne rzeczy. Nooo i tak minelo 21lat mojego zycia a konca nadal nie widac party.gif
(psychiatra tez chyba nie pomoze)- to nie te czasy...
sagittariuspl
czy z tego forum wogóle korzystają jakieś dziewczyny? może zrobimy sobie przetarg wsród userek i podzielimy rynek dla siebie biggrin.gif dla każdego coś miłego smile.gif a może trzeba skończyć z mentalnością polskiego użytkownika forów wszelkiej maści i czas zacząć wstawiać własne foty jako awatary (a nie jakieś pajacowe elfy biggrin.gif)
NuLL
Cytat(sagittariuspl @ 30.12.2006, 22:46:11 ) *
czy z tego forum wogóle korzystają jakieś dziewczyny? może zrobimy sobie przetarg wsród userek i podzielimy rynek dla siebie biggrin.gif dla każdego coś miłego smile.gif a może trzeba skończyć z mentalnością polskiego użytkownika forów wszelkiej maści i czas zacząć wstawiać własne foty jako awatary (a nie jakieś pajacowe elfy biggrin.gif)

Ja swoje zdjecie mam guitar.gif

Przetarg - OMG withstupidsmiley.gif
sagittariuspl
tak ty odważniaku umieściłeś swe zdjęcie.

a co do przetargu to nie taka głupia myśl. jest nas dwóch (rozumiem, że to boskie wezwanie miało znaczyć także "Oh yeah!"), więc będziemy mieli w czym wybrać. mam tylko, że mamy trochę inne upodobania, co by ułatwiło sprawę
Nickel
Heh, jeśli już ktoś przede mną napisał tutaj swojego pierwszego posta to może teraz kolej i na mnie ;]

Sylwestra spędzę z Jedyną w domu. Dokładnych planów nie ma, ale będziemy mieli całą noc na myślenie ;]
Strzałek
Przesadzają co niektórzy.
ActivePlayer dobrze prawi winksmiley.jpg
papalka
A pewnie, że są tu kobiety.
orson
witam

ja się wybieram na rynek w Krakowie - będzie duży koncert ...

pozdrawiam
AxZx
duzy ale slaby, kicha jak dla mnie. rok temu bylem - bylo lepiej bo zespoly lepsze (Myslovitz). a to teraz to komercyjna kicha, w sumie takie niewiadomo co.

@sagittariuspl
co do dziewczyn to proponuje naprawde odejsc od kompa. wykaz sie odrobina czlowieczenstwa i idz na miasto! nie zaprogramujesz dziewczyny!
sagittariuspl
cholera jest po północy, czy zegar na serwie źle chodzi?...

widzę, że papalka się zarejestrowała, więc witamy, miło nam. jeszcze powiedz, że programujesz z zamiłowania i wpadnę w zachwyt...

a co do tego odejścia od kompa to może to jest myśl... może się przjdę jutro na miasto, może posłucham tam jakieś badziewnej muzyki, posłucham krzyczących ludzi, i już nie wróce w tym roku...
gszesiek
@tiraeth - patrz uważnie - będę blisko sceny smile.gif

trochę ścisk, ale lepsze to niż siedzenie przed telewizorkiem (tym bardziej, że chwilowo mam "plazmę" kolorową ( czytaj obudowa pomarańczowa winksmiley.jpg niewielkich rozmiarów)

wesołej zabawy exclamation.gif!
kwiateusz
ja jednak zrezygnowałem z wieczoru we "dwoje" z kompem ^^ wpadła okazja to ide na impreze.. miejmy nadziej ze bedzie ciekawie :]
papalka
sagittariuspl no wiesz ty co - ja nie mam nic wspolnego z programowaniem biggrin.gif
ale uwielbiam programistow, stad moja rejestracja biggrin.gif
NuLL
Cytat(sagittariuspl @ 30.12.2006, 22:58:00 ) *
tak ty odważniaku umieściłeś swe zdjęcie.

a co do przetargu to nie taka głupia myśl. jest nas dwóch (rozumiem, że to boskie wezwanie miało znaczyć także "Oh yeah!"), więc będziemy mieli w czym wybrać. mam tylko, że mamy trochę inne upodobania, co by ułatwiło sprawę

Ale ja naprawde nie musze uczestniczyc w tym przetargu tongue.gif Nie mam takich dylematow tongue.gif

@papalka - fajowy avatar biggrin.gif
sagittariuspl
no to mnie zbiłaś z tromu, a już miałem nadzieję. ale co - nie można mieć przecież wszystkiego (chociaż czmu nie?). co Cię skłoniło do rejestracji na forum o takiej tematyce? wszak to ciekawa sprawa - ja potrzebowałem porady, więc się zarejestrowałem i mnie wciągło jak snikersy... a ty?
Dandelion
Obraz prawdziwego informatyka:

flanelowa koszula na ktora zarzucany jest stary rozciagniety sweter
okulary
przetluszczone wlosy

Mozna powiedziec ze z takim stereotypem ciezko znalezc dziewczyne no i kolo sie zamyka pozostaje tylko siedziec w domu.

Ja osobiscie zabieram swoja na bal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.