Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na jakim sprzecie pracujecie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
bim2
Nie rozumiem komentarza o touchpadzie. Najlepszy touchpad na rynku, wystarczy sobie potestować różne. Jak już raz kupisz Maca to już nigdy nie będzie powrotu smile.gif Taka prawda, bo to po prostu działa.

Zazdrosze niektórym maszyn smile.gif U mnie stoją 2 kompy z mocną grafiką i prockiem po 4gb ramu oba i się marnują bo mi nie potrzebne. Jeden już znajomej obiecałem a drugi stoi w zapasie jakby brakło laptopów w domu :]

I tak laptop lekki + monitor 22' + zew. klawiatura i myszka to w domu idealny zespół. Poza domem laptop z baterią starczającą na 7h też się bardzo przydaje. smile.gif Raz na poboczu trzeba było się zatrzymać i wprowadzić małą ale znaczącą poprawkę. Z desktopem sobie tego nie wyobrażam. Do gier już pisałem że konsola, a do filmów i prasówek z google rader to polecam iPada. Do książek Kindle i mamy sprzęt do wszystkiego. W sumie poza tym i telefonem już więcej mi do programowania i rozrywki nie trzeba wink.gif
everth
@bim2
Wybacz mi. Popełniłem faux pas. Postaram się już nie obrazić niczyich uczuć.

Wyobraź sobie że mam Maca (choć mini, nie potrzebuję innego) bo Apple wmusza mi go do celów deweloperskich. A i tak większość kodu piszę pod Hackintoshem (iatkos l2) bo mój piec parametrami deklasuje Maca a ja nie będę się użerał z widzimisiem prawników od EULA. Tyle w temacie.

Żeby nie było offtopicu parametry pieca (do gier i pracy):
Asrock Extreme4 gen4 z68
Core i5 2500k
Radeon 7970
HDD 1TB
bim2
everth, nie jestem w temacie komputerów stacjonarnych od apple, bo mi zwyczajnie duża moc nie jest potrzebna smile.gif Nie krytykuje hackintoshów, bo sam na swoim próbowałem postawić ale nie wyszło. Trochę nie fair z xcodem jest. Choć bardziej denerwuje mnie że aby potestować aplikacje nawet na własnym telefonie trzeba płacić roczny abonament...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.