Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Formularz czasami przychodzi całkiem pusty
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Stron: 1, 2
maniana7
Dodam, że złapałem kontakt z gościem, który jakiś czas temu na 100% poprawnie wypełnił i wysłał formularz a ten przyszedł niewypełniony: pozaznaczał chexboxy a trochę ich było (nie sugerujcie się kodami php, które podaję z kilkoma kolorami do wyboru bo to jest na użytek testów) wpisał swoje namiary i wysłał. Zgadza się dzień i godzina. Napisał, że u niego nie było żadnych problemów. Wysłał i był pewien, że wsio poszło ok. Komp stacjonarny, windows, przeglądarki nie podał choć pytałem, mniejsza z tym. Moja poczta jest na interii.
dublinka
Cytat(maniana7 @ 16.05.2019, 20:06:19 ) *
Dodam, że złapałem kontakt z gościem, który jakiś czas temu na 100% poprawnie wypełnił i wysłał formularz a ten przyszedł niewypełniony: pozaznaczał chexboxy a trochę ich było (nie sugerujcie się kodami php, które podaję z kilkoma kolorami do wyboru bo to jest na użytek testów) wpisał swoje namiary i wysłał. Zgadza się dzień i godzina. Napisał, że u niego nie było żadnych problemów. Wysłał i był pewien, że wsio poszło ok. Komp stacjonarny, windows, przeglądarki nie podał choć pytałem, mniejsza z tym. Moja poczta jest na interii.

Nikt z nas nie ma szklanej kuli. Cokolwiek mozna zrobic dopiero wtedy kiedy widzi sie kod bo takie "na 100%" "na paweno" itp to z doswiadczenia wiem ze nie jest tak do konca.
Jedynie widzac kod mozna stwierdzic czy przeszlo puste czy nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.